Ken je iemand die 50 jaar is geworden? Dat is natuurlijk fantastisch. Niet alleen voor jou, want waarschijnlijk krijg je een groot feest, maar ook voor die persoon. Het is namelijk een hele prestatie om gezond te zijn en te blijven. Iets waar we niet altijd bij stil staan. Maar als iemand 50 jaar is geworden, dan is dat een goed moment om daar bij stil te staan. Wanneer iemand Sarah is geworden, dan is het natuurlijk wel leuk als die persoon wordt voorzien van een paar leuke Sarah teksten. Bijvoorbeeld de teksten op een leuk kaartje. Maar wat moet je nu op een kaartje zetten voor iemand die 50 is geworden? Je kunt er zoveel kanten mee op. Veel mensen zijn daardoor radeloos en zien door de bomen het bos niet meer. Lees daarom snel verder voor enkele tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Vaderdag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Leuke Sarah teksten | 50 jaar zinnen voor haar

De leukste Sarah teksten zijn natuurlijk de hele originele teksten. Maar niet iedereen is origineel. Gelukkig staan er op internet veel tips, zodat je creativiteit kunt opdoen. Aan de ene kant kun je met je tekst de inspiratievolle kant op. Denk daarbij aan een tekst als: “50 jaar en al

Sarah teksten

(Bron: Greetz.nl)

zoveel geleerd. Hopelijk leer je nog meer bij in de komende 50 jaar.” Een dergelijke tekst is heel waardevol omdat het ook ambities toont. Je bent immers nooit te oud om bij te leren.

Ook kun je meer de emotionele kant opgaan. Dit is bijvoorbeeld meer toepasbaar wanneer iemand iets ernstigs heeft meegemaakt. Het leukste is natuurlijk ook een tekstje met een kwinkslag. Een beetje humor kan nooit kwaad en geeft licht in de duisternis. Een leuke Sarah tekst kan dus ook voorzien worden van humor.

De juiste toon

Hoe persoonlijk je de tekst maakt is afhankelijk van verschillende situaties. Allereerst natuurlijk hoe goed je de persoon kent. Is het een verre vriendin die 50 jaar wordt? In die gevallen kan de toon wel iets afstandelijker zijn. Je kent haar dan namelijk niet heel goed. Maar is het iemand die je zeer goed kent. Dan kun je de tekst natuurlijk veel persoonlijker maken.

Sarah 50 jaar tekst

Sarah 50 jaar tekst

(Bron: Greetz.nl)

Ook is het belangrijk om rekening te houden met het karakter van de persoon. Als de persoon veel zelfspot heeft, dan kun je bijvoorbeeld een grapje maken over de oude leeftijd. Maar is de persoon niet zo humoristisch ingesteld? Dan is het verstandiger om de tekst van een wat meer serieuze toon te voorzien.

Sarah 50 jaar

Bron: Greetz

Sarah 50 jaar teksten:
 • Een fijne 50ste verjaardag gewenst
  En dat zal wel lukken zeker want
  je hebt al 49 kunnen oefenen
  om van deze 50ste keer zeker
  een hele goeie te maken tezamen
  met al je vrienden en kennissen
  en misschien ook nog een paar
  die er wel altijd op uit zijn om
  een gratis biertje en hapje
  mee te pikken zoals wij
 • Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer.
 • Je kunt het niet aan haar zien, maar onze Sarah is vandaag 5×10.
 • We vieren het groots, deze lieve vrouw is nu 50 jaar geworden.
 • ‘T is raar maar waar, Sarah is vijftig jaar.
 • Nog geen grijs haar maar al wel enige tijd 50 jaar. Daarom vieren wij alsnog je verjaardag.
 • Deze lieve vrouw is 50 geworden.
 • Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.
Sarah 50 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Sarah tekst

Bron: Greetz

Zelf een mooie Sarah 50 jaar tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar sarah@tekst.nl. Correcties, tips en opmerkingen kunnen ook per e-mail toegezonden worden.