Als je op dit moment moeite hebt om de juiste woorden te vinden voor kerstwensen voor je bedrijf, bekijk dan de volgende beste voorbeelden van teksten voor bedrijfseigenaren. Hierdoor kun je je dankbaarheid het beste delen naar de werknemers die de grootste impact op je bedrijf hebben gehad tijdens de laatste 12 maanden. Wens hen fijne kerstdagen en kies bijvoorbeeld voor een van onderstaande kerstwensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Kerstwensen voor collega’s en zakelijke klanten (bedrijf)

Ben je juist op zoek naar zakelijke kerstberichten, bijvoorbeeld die je kunt sturen naar je zakelijke klanten of je collega’s? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek beland. Hier hebben we de mooiste en meest unieke zakelijke kerstberichtencollectie voor je uitgezocht, die het schrijven van kerstwensen net even wat gemakkelijker maken. Voel je vrij om het beste te kiezen dat bij je past.

 • Mogen vreugde en vrede de jouwe zijn tijdens deze gelukkige kerstperiode. Vrolijk kerstfeest.
 • Ik wens je de meest memorabele en vreugdevolle kerstperiode. Veel plezier. Vrolijk kerstfeest.
 • De beste wensen voor vreugde en liefde deze kerstperiode, voor jou en je gezin. Vrolijk kerstfeest
 • Moge de Heer Jezus u deze kerst met veel geluk en succes zegenen. Vrolijk kerstfeest.
 • Oprechte en warme kerstwensen voor de meest oprechte persoon die ik ooit heb gekend. Blijf gezegend. Vrolijk kerstfeest.
 • De groet van het seizoen en de beste wensen voor een vrolijk kerstfeest.
 • Ik stuur dit bericht om mijn oprechte dankbaarheid jegens u en uw bedrijf uit te drukken. Vrolijk kerstfeest.
Kerstwensen bedrijf

Bron: Greetz

Waarom het sturen van een kerstwens een goede keuze is namens een bedrijf of organisatie

Tijdens deze tijd van het jaar moeten we van de gelegenheid gebruik maken en onze goede gevoelens niet alleen overbrengen op onze familie en vrienden, maar ook op de mensen die onze professionele prestaties en onze bedrijfsdoelen mogelijk maken. Het delen van een kerstwens is hier de ideale uitkomst voor.

Voorzie een mooi kaartjes met kerstwensen bedrijven.

Kerstteksten bedrijf

Bron: Greetz

Kerstkaart bedrijf

Bron: Greetz

Hieronder meer kerstwensen bedrijf, voor op een kerstkaartje bijvoorbeeld.

Teksten voor bedrijven

 1. Algemene Kerst- en Nieuwjaarsgroet:
  • “Namens [Bedrijfsnaam] wensen wij u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar! Mogen de feestdagen gevuld zijn met vreugde en warmte, en het nieuwe jaar met succes en groei.”
 2. Dankbetuiging aan Klanten:
  • “In dit seizoen van dankbaarheid willen we onze waardering uitspreken voor het vertrouwen dat u in [Bedrijfsnaam] stelt. Fijne kerstdagen en een welvarend nieuwjaar gewenst!”
 3. Samenwerking en Succes:
  • “Het afgelopen jaar was een jaar van vruchtbare samenwerking en gezamenlijke successen. Dank voor uw toewijding. Wij kijken uit naar een voortzetting van deze vruchtbare relatie in het nieuwe jaar. Prettige kerstdagen en een succesvol 2024!”
 4. Wensen aan Collega’s:
  • “Aan mijn geweldige collega’s, moge jullie kerstfeest gevuld zijn met vreugde en gelach. Laten we samen terugkijken op een succesvol jaar en uitkijken naar nieuwe prestaties in het komende jaar. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 5. Nieuwjaarsdoelen en Ambities:
  • “Terwijl we het einde van het jaar naderen, kijken we met trots terug op onze gezamenlijke prestaties. Laten we de komende dagen gebruiken om nieuwe doelen te stellen en te streven naar nog meer succes. Prettige kerstdagen en een inspirerend nieuwjaar gewenst!”
 6. Kerstborrel Uitnodiging:
  • “Beste collega’s, sluit het jaar af met gezelligheid en feestelijkheid op onze jaarlijkse kerstborrel. We kijken ernaar uit om samen te proosten op onze gezamenlijke successen. RSVP graag voor [datum].”
 7. Bedankje aan Medewerkers:
  • “Aan al onze toegewijde medewerkers, jullie inzet heeft het afgelopen jaar tot een succes gemaakt. Bedankt voor jullie harde werk en toewijding. Geniet van een welverdiende kerstvakantie en een gelukkig nieuwjaar!”
 8. Goede Doelen Steunen:
  • “Dit kerstseizoen hebben we besloten om in plaats van kerstgeschenken te versturen, een donatie te doen aan [Goed Doel]. In de geest van geven wensen we u fijne feestdagen en een betekenisvol nieuwjaar.”
 9. Bedrijfsprestaties en Toekomstvisie:
  • “Met het einde van het jaar in zicht, reflecteren we op onze gezamenlijke successen en kijken we uit naar nieuwe uitdagingen en kansen in het komende jaar. Dank voor uw bijdrage aan het succes van [Bedrijfsnaam]. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 10. Internationale Relaties:
  • “Wishing our partners and clients around the world a joyful Christmas and a prosperous New Year. May the coming year bring continued success and strengthened collaborations. Season’s greetings from [Company Name].”
 11. Kerstvakantie Aankondiging:
  • “Beste klanten en partners, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van [datum] tot [datum]. Wij wensen u prettige kerstdagen en een succesvol nieuwjaar. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met [noodnummer].”
 12. Eindejaarsreflectie:
  • “Terwijl het jaar ten einde loopt, willen we u bedanken voor de samenwerking en de waardevolle bijdrage aan ons succes. Laten we samen uitkijken naar nieuwe uitdagingen en kansen in het komende jaar. Fijne feestdagen en een veelbelovend nieuwjaar!”
 13. Digitale Groet:
  • “In de wereld van bits en bytes willen we u een digitaal ‘Merry Christmas’ en ‘Happy New Year’ wensen. Dank voor uw digitale samenwerking en laten we samen streven naar nieuwe hoogten in het komende jaar.”
 14. Focus op Samenwerking:
  • “Tijdens deze feestelijke periode willen we onze waardering uitspreken voor de vruchtbare samenwerking. Samen hebben we doelen bereikt en uitdagingen overwonnen. Op naar een nieuw jaar vol succesvolle projecten. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 15. Inspirerende Afsluiting:
  • “Het einde van het jaar is een tijd om te reflecteren op prestaties en vooruit te kijken naar nieuwe kansen. Dank voor uw toewijding en samenwerking. Laten we samen streven naar nog grotere successen in het komende jaar. Prettige kerstdagen en een succesvol 2024!”

Op zoek naar wat je voor een kerstwens het beste kunt schrijven?

Op zoek naar wat je voor een kerstwens het beste kunt schrijven? Met bovenstaande teksten kun je een warme groot of formele en informele toon sturen. Wat moet ik schrijven op een zakelijke kerstkaart, is hierdoor een vraag die je jezelf niet langer meer hoeft te stellen.

5/5 - (2 stemmen)