Ken je iemand die iets naars heeft meegemaakt? Heeft bijvoorbeeld een vriend van je een sportblessure gehad? Of heeft een goede bekende van je een operatie gehad. Of heb je een collega die chronisch ziek is? In al die gevallen is het leuk om hem sterkte te wensen. Een man beterschap wensen kan op verschillende manieren. De beste manier is om het wat persoonlijk te maken. Dit doe je door hem een kaartje te geven. Bekijk hieronder de beterschap man teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beterschap man, met humor, cadeau en tips

Het leukste is natuurlijk om deze persoonlijk te overhandigen, maar die mogelijkheid is er helaas niet altijd. Een kaartje opsturen behoort dan natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een mooi kaartje digitaal sturen. Daar zijn tegenwoordig veel mogelijkheden voor. Natuurlijk kun je ook voor de meer ouderwetse manier gaan.

Gewoon een mooi kaartje sturen via de post. Dat waardeert iemand vaak nog meer. Een voordeel daarvan is dat je het kaartje ergens kunt neerzetten. Het kaartje heeft dan altijd een plek in iemand zijn hart.

Beterschapskaarten voor een man

Bron: Greetz

Beterschap man

(Bron: Greetz.nl)

Wens een man beterschap toe met een mooie tekst

Als je beterschap aan een man wilt wensen, is het van belang om daar dan ook toepasselijke teksten bij te hebben. Natuurlijk zijn er veel verschillen tussen mannen en vrouwen. Mannen zijn vaak iets stoerder, dus dan past daar ook wel een ietwat stoerdere tekst bij. Je kunt daarbij denken aan een tekst als: “Ik hoop dat je operatie goed verlopen is! Kop op ouwe!”

Dit is echt een mannelijke manier om iemand beterschap te wensen. Natuurlijk kun je zelf een leuke tekst verzinnen voor een vriend van je. Maar ook zijn er kaartjes te koop met beterschapsteksten. Je hoeft dan niet meer zelf de teksten verzinnen en dat kan in veel gevallen ook een verademing zijn.

Beterschapskaart man

De toon van de teksten

Beterschapsteksten kunnen in veel verschillende tonen voorkomen. Dit ligt natuurlijk voor een groot deel aan de ernst van de situatie. Iemand die chronisch ziek is, zal een serieuzere tekst willen ontvangen dan iemand die een kleine blessure heeft gehad. Maar je moet je natuurlijk ook afvragen hoe goed je degene kent.

Ken je iemand niet heel goed? Probeer het dan niet te persoonlijk te maken. Dit kan nogal raar overkomen. Is het echter een goede vriend van je. Dan is het juist belangrijk om het wel persoonlijk te maken, want dan kan het raar overkomen als je juist een onpersoonlijke tekst schrijft. Het is dus volledig afhankelijk van de verschillende situaties.

Beterschapskaart voor een man

(Bron: Greetz.nl)

Voorbeeldteksten, ook enkele humoristische:
  • Ik wens je beterschap toe
  • Lieverd, je wordt gelukkig beetje bij beetje beter
  • Sterkte
  • Ik wens je veel sterkte toe tijdens je herstelproces
  • Lieve man van me, ik hou van je, snel beter worden he?
  • Ben je nu alweer ziek?
  • Werkziek?
  • Teveel gedronken dit weekend zeker?