De geboorte van een nieuwe wereldburger is altijd reden voor een kaartje. Wil je een persoonlijke boodschap of enkele leuke zinnetjes toevoegen aan de kaart? Misschien heb je iets aan de onderstaande zinnen. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd baby teksten. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst, eventueel voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd baby teksten in een overzicht

Gefeliciteerd baby

(Bron: Greetz.nl)

Gericht aan de pasgeboren baby

 • Aangezien je zelf nog niet ’s nachts naar de koelkast kunt lopen om iets te drinken, raad ik je aan om vooral veel herrie te maken en je ouders te laten lopen. Ik hoor graag of je mijn tip ter harte hebt genomen als ik op kraambezoek kom.
 • Welkom op de wereld! Hij is niet altijd mooi maar soms gebeuren er kleine wonderen zoals jouw geboorte!
 • Wat fijn dat je er bent! Ik heb 9 maanden ademloos op je komst zitten wachten.
 • De eerste grote reis is achter de rug. Welkom bij de rest van je leven en ik hoop dat je vele mooie reizen zult maken!

Gericht aan de ouders

 • Het is even hard werken, maar dan heb je ook wel wat. Hartstikke goed gedaan en ontzettend gefeliciteerd.
 • Heerlijk, zo’n baby: De hele dag onbeperkt knuffelen. Geniet ervan zolang dit kan want voor je het weet vinden ze zichzelf er te groot voor.
 • Geniet van deze slapeloze nachten, jullie weten nu in ieder geval waar hij/zij is. Voor je het weet slaap je niet omdat hij/zij aan het stappen is en je geen idee hebt waar ze uithangen.
 • Alles zit er op en alles zit er aan. Ik kan niet anders zeggen dan: Gefeliciteerd en heel goed gedaan!

Gericht aan de grote broer/zus

 • Jippie, je hebt een broertje/zusje. Eindelijk iemand aan wie je al je oude speelgoed kunt geven zonder dat je het kwijt raakt.
 • Als grote broer/zus moet jij nu het goede voorbeeld geven: Hoe haal je de beste kattenkwaad uit!

Meer leuke geboortekaartjes

Welcome baby boy

(Bron: Greetz.nl)

Geboortekaart

(Greetz.nl)

Felicitatiekaart baby

(Bron: Greetz.nl)

Hello little one

(Bron: Greetz)

Felicitatie baby

Bron: Greetz.nl

Hieronder zijn meer gefeliciteerd baby teksten te vinden, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Felicitatie teksten bij een geboorte

 1. Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie prachtige baby! Wat een zegen en vreugde om een nieuw leven te verwelkomen.
 2. Welkom op de wereld, kleintje! Jullie gezin is nu compleet. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere geboorte.
 3. Hoera! Een nieuwe ster is aan de hemel verschenen met de geboorte van jullie baby. Van harte gefeliciteerd met dit mooie geschenk.
 4. Gefeliciteerd met jullie kersverse ouderschap! Moge de komende dagen gevuld zijn met liefde, geluk en ontelbare knuffels met jullie pasgeboren wonder.
 5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby! De wereld is nu nog mooier geworden met de komst van dit kleine wondertje.
 6. Een nieuwe levensfase begint met de komst van jullie baby. Gefeliciteerd met dit prachtige hoofdstuk in jullie leven.
 7. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders! Jullie hebben nu een bundeltje vreugde in jullie armen. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby.
 8. Wat een vreugdevol nieuws! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Moge jullie dagen gevuld zijn met liefdevolle momenten en schattige babylachjes.
 9. Welkom op de wereld, kleintje! Gefeliciteerd met dit prachtige wonder. Moge de komende jaren vol liefde en geluk zijn voor jullie gezin.
 10. Van harte gefeliciteerd met jullie kersverse ouderschap! Jullie hebben nu een nieuw avontuur voor de boeg met de komst van jullie baby.
 11. Een nieuw leven, een nieuw begin. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Moge elk moment met dit kleine schatje gevuld zijn met liefde en tederheid.
 12. Hiep hiep hoera! Jullie gezin is nu compleet met de geboorte van jullie baby. Van harte gefeliciteerd met dit mooie en gezegende moment.
 13. Felicitaties met de komst van jullie prachtige baby! Moge de dagen vol zijn met knuffels, kusjes en onvergetelijke momenten met jullie kleintje.
 14. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby! De wereld is nu een stukje warmer en stralender met de aanwezigheid van dit kleine wonder.
 15. Wat een vreugdevol moment! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Moge dit nieuwe avontuur gevuld zijn met onvoorwaardelijke liefde en geluk.
 16. Welkom op aarde, kleintje! Jullie zijn nu trotse ouders van een prachtige baby. Van harte gefeliciteerd met dit gezinsuitbreiding.
 17. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine wonder! Moge dit nieuwe hoofdstuk in jullie leven gevuld zijn met geluk, gezondheid en heel veel liefde.
 18. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby! Het is tijd om te genieten van de magie en schoonheid van ouderschap.
 19. Hoera voor de kersverse ouders! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Moge deze tijd van knuffels en slapeloze nachten gevuld zijn met liefde en geluk.
 20. Welkom in de wereld, kleintje! Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige gezinsuitbreiding. Moge de dagen vol zijn met vreugde, trots en onvoorwaardelijke liefde.

Meer mooie teksten:

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Een mooie tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar: teksttoevoegen@tekst.nl. Vond je het een nuttig artikel? Het delen stellen wij erg op prijs. Op deze manier kunnen wij de pagina nog beter gaan maken.

4.5/5 - (2 stemmen)