De geboorte van een nieuwe wereldburger is altijd reden voor een kaartje. Wil je een persoonlijke boodschap of enkele leuke zinnetjes toevoegen aan de kaart? Misschien heb je iets aan de onderstaande zinnen. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd baby teksten. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst, eventueel voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd baby teksten in een overzicht

Gefeliciteerd baby

(Bron: Greetz.nl)

Gericht aan de pasgeboren baby

  • Aangezien je zelf nog niet ’s nachts naar de koelkast kunt lopen om iets te drinken, raad ik je aan om vooral veel herrie te maken en je ouders te laten lopen. Ik hoor graag of je mijn tip ter harte hebt genomen als ik op kraambezoek kom.
  • Welkom op de wereld! Hij is niet altijd mooi maar soms gebeuren er kleine wonderen zoals jouw geboorte!
  • Wat fijn dat je er bent! Ik heb 9 maanden ademloos op je komst zitten wachten.
  • De eerste grote reis is achter de rug. Welkom bij de rest van je leven en ik hoop dat je vele mooie reizen zult maken!

Gericht aan de ouders

  • Het is even hard werken, maar dan heb je ook wel wat. Hartstikke goed gedaan en ontzettend gefeliciteerd.
  • Heerlijk, zo’n baby: De hele dag onbeperkt knuffelen. Geniet ervan zolang dit kan want voor je het weet vinden ze zichzelf er te groot voor.
  • Geniet van deze slapeloze nachten, jullie weten nu in ieder geval waar hij/zij is. Voor je het weet slaap je niet omdat hij/zij aan het stappen is en je geen idee hebt waar ze uithangen.
  • Alles zit er op en alles zit er aan. Ik kan niet anders zeggen dan: Gefeliciteerd en heel goed gedaan!

Gericht aan de grote broer/zus

  • Jippie, je hebt een broertje/zusje. Eindelijk iemand aan wie je al je oude speelgoed kunt geven zonder dat je het kwijt raakt.
  • Als grote broer/zus moet jij nu het goede voorbeeld geven: Hoe haal je de beste kattenkwaad uit!

Meer leuke geboortekaartjes

Welcome baby boy

(Bron: Greetz.nl)

Geboortekaart

(Greetz.nl)

Felicitatiekaart baby

(Bron: Greetz.nl)

Hello little one

(Bron: Greetz)

Felicitatie baby

Bron: Greetz.nl

Meer mooie teksten:

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Een mooie tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar: teksttoevoegen@tekst.nl. Vond je het een nuttig artikel? Het delen stellen wij erg op prijs. Op deze manier kunnen wij de pagina nog beter gaan maken.