De dag van je geboorte is een heel bijzondere dag. Niet alleen zag je op die dag het levenslicht, het is meteen een datum die voor de rest van je leven belangrijk blijft. Ieder jaar zal jij immers op deze dag je verjaardag vieren. En hoe je dat ook doet, het is altijd goed! De een houdt van een groot feest, de ander viert het liever in een klein gezelschap. Een vrouw jarig? Felicitatie haar met een prachtige tekst van deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Is er een vrouw jarig? Feliciteer haar

Leeftijd is maar een getal
Maar het meisje wordt een vrouw en de jaren gaan tellen. Vinden we het nog wel zo leuk om steeds een jaartje ouder te worden? Natuurlijk wel! We lopen wel eens wat te klagen en te zeuren, maar als we om ons heen kijken en zien hoeveel mensen soms niet eens oud mogen worden, nemen we dat getal gewoon voor lief.

Ook een vrouw kan dus heel veel plezier beleven aan het vieren van haar verjaardag. Vaak weet zij, in tegenstelling tot een man, ook nog heel wat leuke cadeautjes te vragen.

Verjaardag vrouw kaart

Bron: Greetz

Jarig vrouw

Verjaardag van een vrouw vieren op diverse manieren

Een jarige vrouw kun je natuurlijk altijd blij maken met een bos bloemen, een lekker luchtje of een gezellig tijdschrift. Op de grote dag zal je als jarige voor heel wat lekkers zorgen. Een taart, koffie, een drankje en wat hapjes. Verjaardagen worden meestal uitbundig gevierd. Vrienden, familie, buren en kennissen worden uitgenodigd om samen op het nieuwe levensjaar te proosten.

Toch zijn er ook vrouwen die hun verjaardag liever wat rustiger vieren. Zij kiezen ervoor om samen met het gezin op hun geboortedag een uitstapje te maken. Natuurlijk wordt dat afgesloten met een lekker hapje eten.

Vier het leven

Een vrouw die jarig is, weet er dus altijd wel iets van te maken. De geboortedag blijft immers bijzonder en laat je niet onopgemerkt voorbij gaan. En mocht je dat wel willen proberen … dan zijn er nog altijd oplettende vrienden of familieleden. Jouw naam prijkt op hun verjaardagskalender, dus kun je gerust een appje, kaartje of telefoontje verwachten. Geniet er maar van … vier het leven!

Jarige vrouw tekst

Enkele felicitatie teksten voor een vrouw:
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
 • Ouder worden is niet erg, maar dat ouder ‘zijn’… !
 • Wie ken haar niet? Sarah is 50, zoals je ziet

Meer:

Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.

Eindelijk 50 jaar, krijg ze grijs haar.

Sarah 50 jaar, hoera, dat is een feestje waard!

Ja het is echt waar, onze Sarah wordt 50 jaar.

Je bent niet oud, je bent jong met veel ervaring

Ontdek hieronder meer jarig vrouw teksten voor op een kaartje, voor bijvoorbeeld bij een bos bloemen.

Feliciteer haar met bloemen

 1. Hiep hiep hoera! Je bent vandaag officieel een jaar ouder en wijzer. En als dat niet genoeg reden is om te vieren, weet dan dat je nu ook dichter bij het verkrijgen van dat senior kortingskaartje bent. Profiteer ervan!
 2. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop kaarsen op de taart een brandgevaar beginnen te vormen. We hebben de brandweer op stand-by, dus laat die wens maar komen!
 3. Ze zeggen dat met de jaren de schoonheid toeneemt, maar ik denk dat jij dat concept gewoon naar een geheel nieuw niveau tilt. Je bent als een fijne wijn – je wordt alleen maar beter met de tijd!
 4. Vanaf nu mag je officieel zeggen: “Ik ben niet oud, ik ben vintage!” Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop antiek zijn een compliment is. Je bent een klassieker!
 5. Op jouw leeftijd kun je niet meer ontkennen dat je een jaar ouder bent geworden. Maar hé, wie wil er nou weer 29 worden? Laten we eerlijk zijn, 30 is het nieuwe 29!
 6. Vanaf nu moet je niet alleen je sleutels en je telefoon in de gaten houden, maar ook je bril en je geheugen. Welkom bij het tijdperk van de dubbele controle!
 7. Ze zeggen dat je de leeftijd zo moet omarmen als een goed paar jeans. Nou, ik hoop dat je jarige dag net zo comfortabel is als je favoriete spijkerbroek, met veel stretch en weinig kreukels!
 8. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop het kopen van anti-rimpelcrème niet langer een optie is, maar een absolute noodzaak. Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een beetje hulp nodig tegen zwaartekracht.
 9. Je weet dat je ouder wordt als de kaarsen op je taart meer kosten dan de hele verjaardagscake. Maar maak je geen zorgen, ik heb de goedkoopste kaarsen kunnen vinden – dat is mijn cadeau aan jou!
 10. Proficiat met het bereiken van een leeftijd waarop je zowel een feesthoed als een leesbril nodig hebt om goed te kunnen zien wat er op je verjaardagstaart staat. Dubbel plezier!
 11. Nu je weer een jaar ouder bent, is het tijd om serieus te worden… of laten we dat bewaren voor volgend jaar. Laten we eerst nog wat lachen, giechelen en genieten van het feest!
 12. Ze zeggen dat leeftijd slechts een getal is. Nou, dat is geweldig nieuws, want getallen kunnen altijd groter worden! Laten we samen proosten op jouw groeiende getal en de hilarische avonturen die het met zich meebrengt.

Hieronder zijn meer jarig vrouw teksten te vinden in de vorm van spreuken.

Grappige spreuken

 1. “Leeftijd is maar een getal, maar laten we eerlijk zijn, het is wel het getal dat je altijd vergeet wanneer iemand ernaar vraagt. Gefeliciteerd met het onthouden van een nieuw getal!”
 2. “Gefeliciteerd! Je bent nu officieel oud genoeg om kaarsen op je taart te hebben die de brandweer moet reguleren. Maak je klaar voor de vlammenzee!”
 3. “Je bent als een fles wijn – je wordt alleen maar beter met de jaren. Maar in tegenstelling tot wijn, kom jij niet met een kurk. Proost op jouw speciale dag!”
 4. “Op deze speciale dag zou ik willen zeggen dat je er nog steeds fantastisch uitziet, zelfs als je steeds meer kaarsen op je taart hebt. Laten we hopen dat je geen brandgevaar vormt!”
 5. “Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop je moet kiezen tussen twee dingen: onthouden waar je je sleutels hebt gelaten of onthouden waarom je de kamer binnenliep. Veel succes met je keuze!”
 6. “Ze zeggen dat het leven met de jaren mooier wordt. Ik zeg dat het leven met de jaren vooral interessanter wordt. En nu je een jaar ouder bent, wordt het interessanterderder!”
 7. “Op jouw leeftijd zou je moeten beginnen denken aan je pensioen. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft tijd om na te denken over pensioen als er nog zoveel taart te eten is?”
 8. “Je bent nu op een leeftijd waarop je meer kaarsen dan vrienden op je feest hebt. Maar maak je geen zorgen, zolang er taart is, zullen mensen blijven komen!”
 9. “Vanaf nu kun je zeggen dat je niet ouder wordt, maar dat je vintage bent. Dus trek die retro-jurk aan en laat het feest beginnen!”
 10. “Gefeliciteerd! Je hebt een leeftijd bereikt waarop het lichaam ’s ochtends kraakt en piept, alsof het probeert te zeggen: ‘Sta op, het is tijd voor een nieuwe dag vol avonturen… en koffie.'”
 11. “Op deze speciale dag zou ik je willen vertellen dat leeftijd slechts een cijfer is. Maar laten we wel wezen, cijfers kunnen soms behoorlijk verwarrend zijn. Ik ben al de tel kwijtgeraakt!”
 12. “Nu je een jaar ouder bent, is het tijd om je levensmotto te updaten: ‘Leeftijd is als kaas, het wordt beter met de tijd, maar soms stinkt het ook.’ Proost op jouw ‘rijpe’ leeftijd!”

Onthoud dat het belangrijk is om de jarige vrouw te kennen en haar gevoel voor humor te overwegen bij het kiezen van grappige felicitaties. Elke persoon is uniek, dus pas de boodschap aan haar persoonlijkheid aan voor een extra speciale touch!

Wanneer je de jarige vrouw wilt feliciteren met bloemen dan zijn er vele soorten bloemen verkrijgbaar, bijvoorbeeld prachtige boeketten.

Correcties en tips kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@tekst.nl.

Meer felicitatie teksten:

5/5 - (2 stemmen)