De dag van je geboorte is een heel bijzondere dag. Niet alleen zag je op die dag het levenslicht, het is meteen een datum die voor de rest van je leven belangrijk blijft. Ieder jaar zal jij immers op deze dag je verjaardag vieren. En hoe je dat ook doet, het is altijd goed! De een houdt van een groot feest, de ander viert het liever in een klein gezelschap. Kom hieronder meer te weten over het vieren van een jarige vrouw en bekijk de teksten om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Is er een vrouw jarig? Feliciteer haar

Leeftijd is maar een getal
Maar het meisje wordt een vrouw en de jaren gaan tellen. Vinden we het nog wel zo leuk om steeds een jaartje ouder te worden? Natuurlijk wel! We lopen wel eens wat te klagen en te zeuren, maar als we om ons heen kijken en zien hoeveel mensen soms niet eens oud mogen worden, nemen we dat getal gewoon voor lief.

Ook een vrouw kan dus heel veel plezier beleven aan het vieren van haar verjaardag. Vaak weet zij, in tegenstelling tot een man, ook nog heel wat leuke cadeautjes te vragen.

Verjaardag vrouw kaart

Bron: Greetz

Jarig vrouw

Verjaardag van een vrouw vieren op diverse manieren

Een jarige vrouw kun je natuurlijk altijd blij maken met een bos bloemen, een lekker luchtje of een gezellig tijdschrift. Op de grote dag zal je als jarige voor heel wat lekkers zorgen. Een taart, koffie, een drankje en wat hapjes. Verjaardagen worden meestal uitbundig gevierd. Vrienden, familie, buren en kennissen worden uitgenodigd om samen op het nieuwe levensjaar te proosten.

Toch zijn er ook vrouwen die hun verjaardag liever wat rustiger vieren. Zij kiezen ervoor om samen met het gezin op hun geboortedag een uitstapje te maken. Natuurlijk wordt dat afgesloten met een lekker hapje eten.

Vier het leven

Een vrouw die jarig is, weet er dus altijd wel iets van te maken. De geboortedag blijft immers bijzonder en laat je niet onopgemerkt voorbij gaan. En mocht je dat wel willen proberen … dan zijn er nog altijd oplettende vrienden of familieleden. Jouw naam prijkt op hun verjaardagskalender, dus kun je gerust een appje, kaartje of telefoontje verwachten. Geniet er maar van … vier het leven!

Jarige vrouw tekst

Enkele felicitatie teksten voor een vrouw:
  • Gefeliciteerd met je verjaardag
    Veel plezier toegewenst
    op je verjaardag en alle
    andere dagen van het jaar!
  • Ouder worden is niet erg, maar dat ouder ‘zijn’… !
  • Wie ken haar niet? Sarah is 50, zoals je ziet

Meer:

Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.

Eindelijk 50 jaar, krijg ze grijs haar.

Sarah 50 jaar, hoera, dat is een feestje waard!

Ja het is echt waar, onze Sarah wordt 50 jaar.

Je bent niet oud, je bent jong met veel ervaring

Feliciteer haar met bloemen

Wanneer je de jarige vrouw wilt feliciteren met bloemen dan zijn er vele soorten bloemen verkrijgbaar, bijvoorbeeld prachtige boeketten.

Correcties en tips kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@tekst.nl.

Meer felicitatie teksten: