Ben jij helemaal hoteldebotel van iemand? Wanneer je verliefd bent, wil je jouw liefde aan de ander flink duidelijk maken. Dit kan natuurlijk door acties, maar ook erg goed door woorden. Wil je jouw geliefde laten weten hoeveel je van hem of haar houdt, maar ben je geen dichter? Geen probleem! Wij helpen een handje met de volgende liefdes teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Liefdes teksten voor op een kaart

 • To the moon en back
  Kun je jouw liefde onmogelijk beschrijven? Dan is de tekst: “I love you to the moon and back.” een goede optie. Dit is een veel romantischer om te zeggen of schrijven dan dat jouw liefde eindeloos is. Je kunt deze liefdes tekst natuurlijk in het Engels gebruiken, maar ook vertalen naar het Nederlands.
 • Jij betekent alles voor me
  Als je veel van iemand houd, kan het soms juist moeilijk zijn om deze gevoelens goed onder woorden te brengen. Je wilt precies vertellen wat je voelt, maar dat is soms niet zo eenvoudig. Wanneer je veel van iemand houd, kan deze persoon alles voor je zijn. Je kunt daarom een mooie liefdes tekst maken zoals: “Jij betekent alles voor mij.”. Dit is een prachtige tekst om op een kaart te zetten. Ook is het een mooi begin van een liefdes tekst. Je kunt vervolgens deze zin uitbreiden met: “Jij bent mijn geluk, jij bent mijn lach, jij bent mijn liefde, jij bent mijn alles.”.

Hieronder kan je meer liefdes teksten vinden, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Lieve teksten

(Bron: Greetz.nl)

Meer liefdesteksten, inspiratie uit muziek

 • Valt het jou ook op wanneer je verliefd bent, hoe goed je alle liefdesliedjes opeens begrijpt? Doen bepaalde liedjes je aan hem of haar denken? Dit kan perfecte inspiratie zijn voor een liefdes tekst. Is er een bepaald nummer dat echt perfect jullie liefde beschrijft of heeft een bepaald nummer een speciale betekenis voor jullie relatie? Maak hier dan gebruik van en schrijf de tekst van dit nummer bijvoorbeeld op de Valentijnskaart of als liefdes tekst naar hem of haar.
 • Samen oud worden
  Wanneer je een liefdesrelatie hebt of deze in de startblokken staat, kun je soms niets anders dan dromen hoe het later zal zijn. Wil jij ook niets liever dan samen oud worden en het leven delen? Dit is een prachtige liefdes tekst. Je kunt jouw droombeeld over hoe het zal zijn als jullie ouder zijn op papier zetten en afsluiten met: “Ik kan niet wachten om samen met jou oud te worden.”.
Tekst lief kaart

(Bron: Greetz.nl)

Liefde is iets bijzonders. Zelfs de meest onromantische persoon kan een dichter worden. Zet jouw gevoel op papier met een prachtige liefdes tekst. Blijf dicht bij jouw gevoel voor een pure en oprechte tekst voor jouw geliefde.

Een liefdes tekst is een perfecte manier om jouw geliefde te laten weten wat jij voelt en om jouw relatie en liefde op te laten bloeien. Zo kan een liefdestekst ook goed dien een huwelijkswens, bijvoorbeeld voor op een huwelijk kaartje om de liefde laten blijken.

Liefdestekst

Bron: Greetz

Engelse liefdesteksten voor bijvoorbeeld Valentijn:

 • I love you
 • I love you to the moon and back
 • Forever we are together
Liefdeskaart

(Bron: Greetz.nl)

De laatste liefdes teksten voor hem en haar.

Voor Haar:

 1. Tekst 1: Begin van de dag
  • “Goedemorgen mijn liefste. Elke nieuwe dag is een nieuw hoofdstuk van ons verhaal, en ik kan niet wachten om samen met jou de pagina’s van vandaag te vullen.”
 2. Tekst 2: Verlangen
  • “Als ik niet bij je ben, voel ik een leegte die alleen gevuld kan worden door jouw aanwezigheid. Ik mis je elke seconde, en ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden.”
 3. Tekst 3: Waardering
  • “Je bent als een zeldzame edelsteen in mijn leven. Elk facet van je persoonlijkheid straalt liefde en schoonheid uit. Ik waardeer je meer dan woorden kunnen uitdrukken.”
 4. Tekst 4: Toekomst
  • “Met jou aan mijn zijde voelt de toekomst als een avontuur dat we samen gaan verkennen. Ik kijk uit naar alle momenten die nog komen, wetende dat we ze samen zullen delen.”
 5. Tekst 5: Verrassing
  • “Ik heb een verrassing voor je, maar het is niet zo groot als de verrassing die jij elke dag in mijn leven brengt. Je maakt elke dag speciaal, en ik wil je laten weten hoeveel ik van je hou.”

Voor Hem:

 1. Tekst 1: Steun
  • “Jij bent mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. Dank je wel dat je er altijd voor me bent, zelfs op de dagen dat het leven wat zwaarder lijkt. Ik waardeer je meer dan je je kunt voorstellen.”
 2. Tekst 2: Avontuur
  • “Met jou voelt het leven als een groot avontuur. Samen de bergen beklimmen en de valleien doorkruisen, wetende dat we elke hindernis aankunnen zolang we samen zijn.”
 3. Tekst 3: Klein Geluk
  • “Soms zijn het de kleine dingen die de grootste glimlach op mijn gezicht toveren, en jij bent absoluut een van die kleine dingen waar ik elke dag dankbaar voor ben.”
 4. Tekst 4: Trots
  • “Ik ben zo trots om jou aan mijn zijde te hebben. Je passie, doorzettingsvermogen en liefdevolle hart maken me elke dag opnieuw verliefd op jou.”
 5. Tekst 5: Toekomstige Herinneringen
  • “Ik kijk ernaar uit om nog veel meer herinneringen met je te maken. Elk moment met jou voelt als een pagina in een boek dat we samen schrijven. Bedankt dat je mijn levensverhaal zo speciaal maakt.”

Meer teksten:

5/5 - (3 stemmen)