Wanneer iemand 6 jaar is geworden, is dit een echte mijlpaal in zijn of haar leven. Zoiets wordt dan doorgaans ook groot gevierd. Dit is ook de leeftijd dat een kind al op de basisschool zit en een kind begint te leren lezen en dergelijke. Dat zijn natuurlijk zeer leuke momenten en het is dan ook belangrijk om dit goed te vieren. Als je iemand kent die 6 jaar is geworden, is het dan ook leuk om hem een kaartje met een leuke tekst te sturen. Onder meer omdat dit een leeftijd is waarbij kinderen ook zelf kunnen lezen. Een leuke tekst op een kaartje is dan een geweldige toevoeging aan een cadeau. Maar je kunt iemand natuurlijk ook gewoon een leuke tekst met een kaartje sturen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 6 jaar verjaardagswensen en mooie teksten

Gefeliciteerd 6 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Maar wat is dan precies een leuke tekst voor iemand die 6 jaar is geworden, vraag je je wellicht af. Dat is natuurlijk lastig vast te stellen, maar het is belangrijk om het eenvoudig te houden. Het zou namelijk leuk zijn als degene de tekst zelf kan lezen. Op die manier kan die lezen oefenen en kan het er ook nog eens voor zorgen dat hij of zij er veel plezier uit haalt.

Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om het volgende op een kaartje te zetten: “6 jaar! Gefeliciteerd” Of: “6 jaar. Dat je leuke cadeau’s mag krijgen!” Hoe simpeler je het over het algemeen houdt, hoe beter het is. Iemand die 6 jaar is kan namelijk nog geen moeilijke teksten lezen en daarom is het van belang om het eenvoudig te houden.

Meer gefeliciteerd 6 jaar teksten voor op een kaartje.

Verjaardag 6 jaar

Bron: Greetz

Leuke tekst met kaartje 6 jaar

Een leuke kaart is natuurlijk een leuke toevoeging bij een leuke tekst. Op die manier kun je een ultieme combinatie van de twee maken en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Welke kaart bij een goede tekst hoort, is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak en persoonlijke voorkeur.

Daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden met de voorkeur en smaak van degene waar je het cadeau aan geeft. Een leuk tekst met leuk kaartje geven zorgt altijd voor goede karma.

Verjaardagswensen 6 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Hieronder zijn meer gefeliciteerd 6 jaar teksten te vinden.

Meer felicitatie teksten

 1. Gefeliciteerd met je zesde verjaardag! Vandaag vieren we niet alleen de dag waarop je geboren werd, maar ook de geweldige persoon die je nu bent geworden.
 2. Hiep hiep hoera! Zes jaar geleden begon het avontuur van jouw leven. Moge deze dag gevuld zijn met lachen, cadeautjes en heel veel lekkernijen. Gefeliciteerd!
 3. Van peuter tot kleuter en nu al zes jaar oud! Wat ben je snel groot geworden. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Moge je dag stralen net zoals jij dat doet.
 4. Op je zesde verjaardag wens ik je een dag vol plezier, vriendjes, en natuurlijk veel lekkers. Gefeliciteerd, kleine ontdekkingsreiziger!
 5. Zes kaarsjes op de taart en zes jaar vol avonturen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge je dag net zo speciaal zijn als jij bent.
 6. Hip hip hoera, je bent nu al zes jaar! Op deze speciale dag wens ik je niet alleen cadeautjes, maar ook een jaar vol vreugde, groei en nieuwe ontdekkingen. Gefeliciteerd!
 7. Vier het leven, vier de liefde, vier zes prachtige jaren! Van harte gefeliciteerd met je zesde verjaardag. Moge deze dag een weerspiegeling zijn van de vreugde die je ons hebt gebracht.
 8. Zes jaar geleden werd de wereld een stukje mooier toen jij geboren werd. Nu ben je een stralende zesjarige! Gefeliciteerd met je verjaardag en alle magische momenten die nog gaan komen.
 9. Happy Birthday, kleine vriend! Zes kaarsjes op de taart staan symbool voor zes geweldige jaren van liefde, lachen en plezier. Moge je zesde verjaardag net zo speciaal zijn als jij.
 10. Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een fijne verjaardag, maar ook een jaar vol avonturen, spelletjes en nieuwe vriendjes. Gefeliciteerd met je zesde levensjaar!
 11. Zes jaar geleden begon je reis door het leven, en wat een kleurrijke reis is het tot nu toe geweest. Gefeliciteerd met je zesde verjaardag, lieve schat!
 12. Van kleuter tot basisschoolkind, je groeit zo snel! Gefeliciteerd met je zesde verjaardag. Moge deze dag gevuld zijn met vrolijkheid, knuffels en heel veel leuke verrassingen.
 13. Hiep hiep hoera voor de jarige! Je bent nu zes jaar oud en klaar om de wereld te verkennen. Gefeliciteerd met je speciale dag en alle avonturen die nog in het verschiet liggen.
 14. Op je zesde verjaardag wens ik je niet alleen cadeautjes, maar ook een overvloed aan liefde, gelach en knuffels. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, kleine ster!
 15. Zes jaar van schaterlachen, knuffels en blije momenten. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge de komende jaren net zo sprankelend zijn als de eerste zes.
 16. Hip hip hoera voor de zesjarige! Moge deze dag gevuld zijn met plezier, spelletjes en heel veel taart. Gefeliciteerd met je verjaardag, kleine feestvierder!
 17. Op je zesde verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol groei, leerzame momenten en natuurlijk heel veel speelplezier. Gefeliciteerd!
 18. Van kruipen naar rennen, van brabbelen naar praten, wat een geweldige zes jaar zijn het geweest! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en alles wat je hebt bereikt.
 19. Zes kaarsjes op de taart stralen helderder dan ooit tevoren. Gefeliciteerd met je zesde verjaardag! Moge je dag net zo schitterend zijn als jij bent.
 20. Vandaag vieren we jou, jouw zes geweldige jaren en de vele avonturen die nog in het verschiet liggen. Gefeliciteerd met je zesde verjaardag, kleine wereldontdekker!

Meer leuke verjaardagswensen:

4/5 - (5 stemmen)