Wanneer iemand 6 jaar is geworden, is dit een echte mijlpaal in zijn of haar leven. Zoiets wordt dan doorgaans ook groot gevierd. Dit is ook de leeftijd dat een kind al op de basisschool zit en een kind begint te leren lezen en dergelijke. Dat zijn natuurlijk zeer leuke momenten en het is dan ook belangrijk om dit goed te vieren. Als je iemand kent die 6 jaar is geworden, is het dan ook leuk om hem een kaartje met een leuke tekst te sturen. Onder meer omdat dit een leeftijd is waarbij kinderen ook zelf kunnen lezen. Een leuke tekst op een kaartje is dan een geweldige toevoeging aan een cadeau. Maar je kunt iemand natuurlijk ook gewoon een leuke tekst met een kaartje sturen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 6 jaar verjaardagswensen en mooie teksten

Gefeliciteerd 6 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Maar wat is dan precies een leuke tekst voor iemand die 6 jaar is geworden, vraag je je wellicht af. Dat is natuurlijk lastig vast te stellen, maar het is belangrijk om het eenvoudig te houden. Het zou namelijk leuk zijn als degene de tekst zelf kan lezen. Op die manier kan die lezen oefenen en kan het er ook nog eens voor zorgen dat hij of zij er veel plezier uit haalt.

Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om het volgende op een kaartje te zetten: “6 jaar! Gefeliciteerd” Of: “6 jaar. Dat je leuke cadeau’s mag krijgen!” Hoe simpeler je het over het algemeen houdt, hoe beter het is. Iemand die 6 jaar is kan namelijk nog geen moeilijke teksten lezen en daarom is het van belang om het eenvoudig te houden.

Verjaardag 6 jaar

Bron: Greetz

Leuke tekst met kaartje 6 jaar

Een leuke kaart is natuurlijk een leuke toevoeging bij een leuke tekst. Op die manier kun je een ultieme combinatie van de twee maken en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Welke kaart bij een goede tekst hoort, is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak en persoonlijke voorkeur.

Daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden met de voorkeur en smaak van degene waar je het cadeau aan geeft. Een leuk tekst met leuk kaartje geven zorgt altijd voor goede karma.

Verjaardagswensen 6 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Meer leuke verjaardagswensen: