Sterkte wensen collega

Permalink

Gaat een collega door een moeilijke periode? Is hij ziek, is er kans op ontslag of is zijn relatie over? Het is belangrijk dat je jouw collega een hart onder de riem steekt. Een paar fijne woorden van een bevriende collega kunnen een wereld van verschil maken. Wil je weten hoe je jouw collega sterkte kunt wensen? Lees dan gauw verder, je leest hier alles over tips en voorbeeldzinnen om te gebruiken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een collega sterkte wensen? Doe dit met een tekst op een kaart

Is jouw collega afwezig door persoonlijke problematiek of ziekte? Dan is het fijn dat hij of zij weet dat hij niet vergeten is op de werkvloer. Stuur persoonlijk een kaartje naar jouw collega om hem of haar sterkte te wensen. Dit kan iemands dag helemaal opfleuren en zo geef je hem of haar het gevoel dat hij of zij niet onmisbaar is op het werk. Je kunt met het hele team een kaart sturen, maar ook persoonlijk een kaartje sturen.

Sterkte wensen collega

(Bron: Greetz.nl)

Teksten om je collega sterkte / beterschap te wensen

Wil je jouw collega wel een hart onder de riem steken, maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Ken je jouw collega nog niet zo lang en weet je niet goed wat je moet zeggen of schrijven? Maak dan gebruik van de volgende voorbeeldzinnen die wij hieronder op een rijtje hebben gezet:

“Het komt goed makker! We denken aan je.”

“Van harte beterschap en ik wens je een spoedig herstel.”

“Ik denk aan je! Het leven op de werkvloer is niets aan zonder jou!”

“Topcollega van me, ik mis je op de werkvloer. Ik wens je sterkte en hoop je snel weer terug te zien op het werk.”

“Sterkte tijdens deze moeilijke periode en ik hoop snel weer naast je bij de koffie automaat te staan.”

Beterschap collega

(Bron: Greetz)

Een belletje

Een andere manier om jouw collega te steunen tijdens een moeilijke periode, is door wat vaker contact op te nemen. Dit kan natuurlijk via Whatsapp, maar neem ook eens de moeite om te bellen. Een belletje kan veel betekenen. Even iemand om tegen te praten en een luisterend oor.

Stuur een boeket

Je kunt jouw collega ook sterkte wensen door middel van een mooi boeket. Je kunt online eenvoudig een boeket samenstellen en versturen naar een adres naar keuze. Zo kun je altijd een collega verrassen met een mooi boeket. Hier kun je een klein kaartje aan toevoegen en hier een paar opbeurende teksten op schrijven.

Is jouw collega ook extra speciaal? Mis je hem of haar nu hij/zij niet op kantoor is? Wanneer jouw collega een moeilijke periode meemaakt, is het belangrijk om hem of haar te steunen. Laat weten dat er nog altijd aan de collega wordt gedacht en dat je zijn of haar inbreng op het werk enorm mist. Maak gebruik van bovenstaande voorbeeldzinnen wanneer je niet goed weet wat je moet zeggen of schrijven.

Rate this post