Op zoek naar mooie gefeliciteerd 40 jaar teksten, bijvoorbeeld verjaardagswensen of leuke spreuken? Wanneer iemand 40 jaar is geworden, is dat natuurlijk een echte mijlpaal in iemand zijn leven. Zoiets wordt doorgaans groots gevierd en daar horen cadeau’s en andere leuke zaken bij. Als je een cadeau gaat geven aan iemand die 40 jaar is geworden, dan hoort daar natuurlijk een leuk kaartje bij. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd 40 jaar spreuken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Mooie gefeliciteerd 40 jaar tekst voor op een kaart

Gefeliciteerd 40 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Een sterke tekst is het belangrijkste bij een kaartje. Het hoeft vaak niet heel gevat en dergelijke te zijn, als het maar iets persoonlijks is en wat zegt over het type persoon dat jij bent en wat hij of zij is. Zo kun je bijvoorbeeld een kaartje geven met een tekst als: “Gefeliciteerd 40 jaar! Nog maar op de helft van je leven.” Of: “Gefeliciteerd 40 jaar!

Nu begint het leuke leven pas! Veel plezier de komende periode. Op een goede gezondheid.” Maar je kunt dit natuurlijk ook combineren met iets persoonlijks. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos.

40 jaar kaart

Bron: Greetz

Persoonlijke verjaardagswens op een kaartje

Naast een sterke tekst, bijvoorbeeld een felicitatie wens voor een vrouw of man, is het ook belangrijk dat je een kaartje stuurt die heel persoonlijk overkomt. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Allereerst heeft dit als voordeel dat de persoon zeker weet dat het van jou komt, bovendien laat je daar ook gelijk mee zien dat je hem of haar waardeert.

Een ander voordeel hiervan is dat je tegen een goedkope prijs toch veel waarde kunt tonen. Veel mensen willen enkel dure cadeaus kopen, maar vergeten dat de emotionele waarde van een cadeau minstens zo belangrijk is. Daarom is het ook goed om een leuke felicitatie te geven met een sterke tekst.

40 jarig huwelijk kaart

(Bron: Greetz.nl)

40 jaar spreuken om te feliciteren:

 • Het leven begint op 40, maar dat doen reuma, slechter zicht, spierpijn en een verhaal drie of vier keer vertellen ook.
 • Eindelijk 40 jaar krijg je een kaartje
 • Je bent geen 40, maar pas 18 met 22 jaar ervaring.
 • 40 is de leeftijd waarop het hoofd en het lichaam andere ideeën beginnen te krijgen.

Meer:

Het “net wakker” gezicht van je 30ste is het gezicht dat je op je 40ste de hele dag behoudt.

Het leven gaat nu echt beginnen bij 40

De beste jaren van een vrouw zijn de 10 jaar tussen haar 39ste en haar 40ste.

Je ziet eruit als iemand van 39 eigenlijk

40 jaar

(Bron: Greetz)

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met je veertigste verjaardag! Een mijlpaal die vraagt om een groots feest en reflectie op de prachtige reis die je tot nu toe hebt afgelegd.
 2. Veertig kaarsjes op de taart en veertig jaar vol leven en avonturen! Gefeliciteerd met deze speciale dag die symbool staat voor wijsheid, ervaring en volwassenheid.
 3. Vier decennia van lachen, leren en groeien. Van harte gefeliciteerd met je veertigste verjaardag! Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met geluk en succes.
 4. Op deze bijzondere dag vieren we niet alleen je veertigste verjaardag, maar ook de schitterende persoon die je bent geworden. Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal!
 5. Veertig is het nieuwe dertig, en jij bewijst dat met stijl! Gefeliciteerd met je verjaardag en de start van een nieuw en opwindend hoofdstuk in je leven.
 6. Vanaf nu is het veertig zijn synoniem met fantastisch zijn, en jij bent het levende bewijs. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal!
 7. Vier decennia van liefde, vriendschap en onvergetelijke momenten. Van harte gefeliciteerd met je veertigste verjaardag! Moge de komende jaren net zo rijk en betekenisvol zijn.
 8. Happy Birthday! Veertig jaar jong en stralender dan ooit tevoren. Moge deze dag gevuld zijn met vreugde, liefde en de warmte van dierbaren om je heen.
 9. Vier keer tien jaar van avonturen en herinneringen. Gefeliciteerd met je veertigste verjaardag! Moge het volgende decennium net zo episch zijn als de vorige.
 10. Vanaf nu begint het leven echt, wordt wel gezegd. Gefeliciteerd met je veertigste verjaardag en het starten van een nieuw hoofdstuk vol kansen en mogelijkheden.
 11. Veertig jaar van groei, veerkracht en doorzettingsvermogen. Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een fijne verjaardag, maar ook een toekomst vol succes en vreugde.
 12. Van tiener tot dertiger en nu een prachtige veertiger. Je straalt wijsheid en schoonheid uit. Gefeliciteerd met je veertigste verjaardag en de schat aan ervaring die je hebt vergaard.
 13. Hiep hiep hoera voor de veertigjarige! Moge deze dag gevuld zijn met liefde, lachen en herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
 14. Je bent als een goede wijn, die met de jaren alleen maar beter wordt. Gefeliciteerd met je veertigste verjaardag en de prachtige persoon die je bent geworden.
 15. Veertig zijn is als een kunstwerk, en jij bent een meesterwerk op zich. Gefeliciteerd met je verjaardag en het bereiken van deze prachtige mijlpaal.
 16. Vanaf nu ben je niet alleen veertig jaar jong, maar ook veertig jaar wijs. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer wijsheid en vreugde. Gefeliciteerd!
 17. Veertig jaar van liefde, prestaties en groei. Op deze dag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook het indrukwekkende leven dat je hebt geleid. Gefeliciteerd!
 18. Hip hip hoera voor de veertigjarige! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw en opwindend hoofdstuk vol vreugde, liefde en vervulling. Gefeliciteerd!
 19. Van jeugdige dromen tot volwassen realiteit, je hebt al veertig jaar lang je eigen verhaal geschreven. Op deze speciale dag vieren we jou en al je prachtige hoofdstukken. Gefeliciteerd!
 20. Veertig kaarsjes symboliseren veertig jaren van lachen, liefhebben en groeien. Moge je verjaardag net zo stralend zijn als het schitterende leven dat je hebt opgebouwd. Gefeliciteerd!

Meer leuke teksten:

4.2/5 - (8 stemmen)