Op zoek naar mooie gefeliciteerd 40 jaar teksten, bijvoorbeeld verjaardagswensen of leuke spreuken? Wanneer iemand 40 jaar is geworden, is dat natuurlijk een echte mijlpaal in iemand zijn leven. Zoiets wordt doorgaans groots gevierd en daar horen cadeau’s en andere leuke zaken bij. Als je een cadeau gaat geven aan iemand die 40 jaar is geworden, dan hoort daar natuurlijk een leuk kaartje bij. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd 40 jaar spreuken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Mooie gefeliciteerd 40 jaar tekst voor op een kaart

Gefeliciteerd 40 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Een sterke tekst is het belangrijkste bij een kaartje. Het hoeft vaak niet heel gevat en dergelijke te zijn, als het maar iets persoonlijks is en wat zegt over het type persoon dat jij bent en wat hij of zij is. Zo kun je bijvoorbeeld een kaartje geven met een tekst als: “Gefeliciteerd 40 jaar! Nog maar op de helft van je leven.” Of: “Gefeliciteerd 40 jaar!

Nu begint het leuke leven pas! Veel plezier de komende periode. Op een goede gezondheid.” Maar je kunt dit natuurlijk ook combineren met iets persoonlijks. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos.

40 jaar kaart

Bron: Greetz

Persoonlijke verjaardagswens op een kaartje

Naast een sterke tekst, bijvoorbeeld een felicitatie wens voor een vrouw of man, is het ook belangrijk dat je een kaartje stuurt die heel persoonlijk overkomt. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Allereerst heeft dit als voordeel dat de persoon zeker weet dat het van jou komt, bovendien laat je daar ook gelijk mee zien dat je hem of haar waardeert.

Een ander voordeel hiervan is dat je tegen een goedkope prijs toch veel waarde kunt tonen. Veel mensen willen enkel dure cadeaus kopen, maar vergeten dat de emotionele waarde van een cadeau minstens zo belangrijk is. Daarom is het ook goed om een leuke felicitatie te geven met een sterke tekst.

40 jarig huwelijk kaart

(Bron: Greetz.nl)

40 jaar spreuken om te feliciteren:

  • Het leven begint op 40, maar dat doen reuma, slechter zicht, spierpijn en een verhaal drie of vier keer vertellen ook.
  • Eindelijk 40 jaar krijg je een kaartje
  • Je bent geen 40, maar pas 18 met 22 jaar ervaring.
  • 40 is de leeftijd waarop het hoofd en het lichaam andere ideeën beginnen te krijgen.

Meer:

Het “net wakker” gezicht van je 30ste is het gezicht dat je op je 40ste de hele dag behoudt.

Het leven gaat nu echt beginnen bij 40

De beste jaren van een vrouw zijn de 10 jaar tussen haar 39ste en haar 40ste.

Je ziet eruit als iemand van 39 eigenlijk

40 jaar

(Bron: Greetz)

Meer leuke teksten: