Sterkte wensen en teksten ernstige ziekte

Permalink

Een ernstige ziekte kan iedereen treffen en het moment waarop de grond onder je voeten vandaan gehaald wordt, is het moment waarop je alle steun en troost kunt gebruiken. Welke ziekte iemand ook heeft, of de persoon nog te genezen is of het terminaal is, het maakt niet uit. Woorden van steun en bemoediging werken op één of andere manier helend. En ook al kan het lichaam niet meer genezen worden, op zulke momenten is de ziel ook in nood. Hieronder kan je enkele teksten en sterkte wensen vinden wanneer iemand ernstig ziek is.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen en teksten bij een ernstige ziekte

Vaak is het moeilijk om de juiste houvast te geven en schieten woorden altijd te kort maar, niets van je laten horen om die reden, geeft de zieke het gevoel dat je niet met hem of haar meeleeft. Je weet nu al dat, wanneer het verkeerd gaat, je die persoon ontzettend gaat missen.

Laat weten terwijl hij/zij nog in leven is dat je aan zijn/haar zijde staat en mee hoopt op genezing of, in het slechtste geval, op een vredig eind. Volgende inspirerende teksten kunnen je helpen om de juiste woorden te vinden die uitdrukken wat je voelt. Weet dat de perfecte uitdrukkingen niet bestaan maar dat de ernstig zieke medemens daar ook niet op rekent. Hieronder kan je enkele teksten vinden om sterkte te wensen bij een ernstige ziekte.

Sterkte wensen ernstig ziek

(Bron: Greetz.nl)

Tekst ernstig ziek

(Bron: Greetz)

Sterkte bij een ernstige ziekte

Opgeven heeft nooit in je woordenboek gestaan en dat ga je nu ook niet doen. Weet dat je er niet alleen voor staat en dat je altijd op mij kunt rekenen op momenten dat je het moeilijk hebt.

Ik kan me echt niet voorstellen hoe jij je voelt. Net als ik me niet kan voorstellen hoe ik me zou voelen als ik in jouw schoenen stond. Maar één ding weet ik wel heel zeker; dit ga jij niet in je eentje overwinnen, wij staan altijd aan je zijde.

De juiste woorden vinden om te zeggen hoe ik met je meeleef is moeilijk. Even moeilijk als je zeggen hoe erg ik het voor jou vindt. Maar je bent sterker dan je denkt en je hebt mijn nummer voor als je dreigt op te geven, gebruik het.

Je mag nu wel ernstig ziek zijn maar jouw taak hier is nog lang niet volbracht. Weet dat dit tijdelijk is en dat je, ondanks het feit dat je het nu zo moeilijk hebt, hier doorheen komt.

Als er iets is waarmee ik je kan helpen, opvrolijken of bijstaan, laat het me dan a.u.b. weten. Ik ben er niet alleen voor jou geweest toen je gezond was, ook nu laat ik je niet los.

Men zegt dat positieve gedachten je helpen te genezen. Weet dat je, op momenten waarop je dit niet kunt, altijd op mij kan rekenen. Vrienden door dik en dun en er is geen enkele ziekte die hier tegenop kan.

Heel veel sterkte en doorzettingsvermogen in deze sombere tijd. En als je even niet sterk kan zijn, weet dan dat je er niet alleen voor staat. Wij zullen er altijd voor je zijn.

Meer teksten of zinnen toevoegen om sterkte te wensen bij ernstig ziek: info@tekst.nl

3.3/5 - (3 stemmen)