De geboorte van een kind is iets moois en heel bijzonder, een wonder. Niet alleen voor de kersverse ouders maar ook voor de trotse grootouders. Als hun zoon of dochter een kind heeft gekregen zijn zij natuurlijk supertrots op zowel hun zoon of dochter en schoonzoon of schoondochter als op hun pas geboren kleinkind. Reden voor een kaartje met een tekst felicitatie kleinkind!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie teksten kleinkind – overzicht

Misschien heb je er nooit eerder bij stil gestaan, maar de geboorte van een kleinkind is absoluut een felicitatie waard. Dus heb je een familielid, vriend, vriendin of kennis die onlangs een kleinzoon of -dochter heeft gekregen? Stuur hem of haar dan een kaartje met een mooie felicitatie tekst.

Felicitatie kleinkind

(Bron: Greetz.nl)

Felicitatie teksten voor een kleinkind.

De mooiste en meest bijzondere felicitatie teksten vind je op deze pagina. Niet iedereen heeft dezelfde smaak wat betreft teksten, vandaar dat je op deze pagina diverse felicitatie teksten vindt waar je de mooiste en meest toepasselijke uit kunt kiezen om in een kaartje te schrijven.

Kleinkind cadeautjes:

Heb je een kleinkind gekregen of wordt er eentje verwacht? Een verassing in de vorm van een kaartje met een cadeautje is dan zeker een aanrader. Je kunt kiezen uit vele persoonlijke cadeautjes waarbij je een eigen foto en tekst kunt toevoegen. De volgende werkdag wordt het al geleverd!

Tekst felicitatiekaartje kleinkind.

De kersverse en trotse grootouders voor wie het kaartje bedoeld is, zullen vast heel blij zijn met een felicitatie kaartje. Het is ten slotte fijn om te weten dat men aan je denkt wanneer je net een kleinkind hebt gekregen.

Tekst felicitatie kleinkind

Tekst felicitatie kleinkind. (Greetz.nl)

Voorbeelden tekst felicitatie kleinkind:
 • Al lijkt het nog maar pas
  dat jouw kind een baby was
  Je denkt: die tijd ging veel te snel
  reeds trekt een kind aan de bel
  De tijd van beertjes en ballonnen
  is daarmee opnieuw begonnen
 • Wij kijken naar het broze,
  naar het wonder van ons kleinzoon.
  Veel schoner dan de rozen,
  die wiegen in de wind.

Tekst felicitatie kleinzoon:

 • Een kleinzoon geboren
  een groot geschenk
  ook al is het nog zo klein
  Een kleinzoon geboren
  dat is iets om heel trots op te zijn
  Gefeliciteerd…..
  en geniet met volle teugen van deze kleine man!
 • Vele dingen in ons leven
  kunnen ons veel vreugde geven
  De geboorte van je kind
  en de dag dat je zag zijn eerste lach
  Meer vreugde geeft gewis
  als dat kindje de jouwe is.
 • Een begin van nieuw leven,
  zo mooi en klein.
  Het is niet te omschrijven
  hoe blij wij met jou zijn.
Kleinkind geboren kaart

Bron: Greetz

Felicitatie teksten kleindochter:

 • Vandaag is het een grote dag
  En iedereen moet het horen
  Vandaag is het de mooiste dag
  want mijn kleindochter is geboren.
 • Twee kindjes in een wiegje
  twee kindjes teer en fijn
  twee schitterende baby’s
  te mooi om waar te zijn.
 • Wat ben je mooi zoals je daar ligt,
  je oogjes zo helder en op ons gericht
  je bent het wachten waard geweest
  daarom is het bij ons groot feest,
  vingertjes, teentjes alles is compleet
  we vertellen heel trots hoe ons kleine kindje heet.
 • Kleinkinderen verwennen zichzelf niet!
 • Niemand is perfect….behalve mijn kleinkinderen!
 • Toen God kleinkinderen schiep,
  gaf hij mij de beste.
 • Kleinkinderen zijn gemaakt om te knuffelen.
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinkind

Bron: Greetz

Tekst felicitatie kleinkind:

 • Een kleine meid
  zo teer en fijn
  Een prachtige kleinzoon
  om trots op te zijn
 • Geboren om voor altijd lief te hebben.
  Gefeliciteerd met jullie prachtige kleine meid!
 • Gefeliciteerd met jullie kleindochter!
  Wie raakt nu niet ontroerd,
  bij het zien van nieuw leven.
  Geniet er heel veel van,
  dat jullie is gegeven.
 • Een prinsesje in een wiegje,
  een kindje zo teer en fijn,
  een schattige baby,
  te mooi om waar te zijn.

Grappige spreuken en teksten

 1. Welkom op de wereld, kleintje! Jij bent nu officieel de baas van het huis, want opa en oma zullen alles voor je doen. Maar maak je geen zorgen, je zult snel ontdekken dat luiers verschonen niet in hun contract staat. Gefeliciteerd!
 2. Jullie zijn nu officieel gepromoveerd tot de coolste titels ooit – oma en opa! Bereid je voor op een overvloed aan knuffels, lachbuien en vooral, een overvloed aan liefde. Gefeliciteerd met jullie schattige titelupgrade!
 3. Felicitaties met jullie kleine wondertje! Oma en opa worden is als lid worden van de exclusieve “Club van Geheime Snoepjes.” Jullie zijn nu officiële bewakers van het snoepgoed en de knuffels. Geniet van elk moment!
 4. Jullie huis heeft nu een nieuwe CEO – Chief Entertainment Officer, bedoel ik natuurlijk! Gefeliciteerd met jullie kleinkind. Wees voorbereid op een overvloed aan schattigheid en onverwachte lachbuien.
 5. Oma en opa worden is als het winnen van de loterij, maar dan beter! Jullie hebben de jackpot gewonnen met de komst van jullie kleinkind. Proficiat met het nieuwe hoofdstuk vol luiers, babygebrabbel en onvoorwaardelijke liefde!
 6. Hallo wereld, hier ben ik! Gefeliciteerd met jullie nieuwe rol als grootouders. Maak je klaar voor een overvloed aan knuffels, kusjes en onbetaalbare momenten. Jullie zijn nu officieel lid van de “Grootouders League of Awesome.”
 7. Jullie zijn nu de bevoorrechte eigenaren van een babyliefde-account. Het saldo zal nooit opraken, en de rendementen zijn schattigheid op hoog niveau. Proficiat met jullie storting van onvoorwaardelijke liefde!
 8. De wereld heeft een nieuw lid, en jullie hebben een nieuw label – grootouders! Bereid je voor op een rollercoaster van emoties, luiers, en vooral, een overvloed aan vreugde. Gefeliciteerd met het nieuwe hoofdstuk in jullie leven!
 9. Jullie hebben nu een nieuw familielid toegevoegd aan jullie team, en ik hoor dat dit team de beste knuffelaars heeft! Gefeliciteerd met jullie prachtige kleinkind. Laat de knuffelsessies maar beginnen!
 10. De beste verjaardagscadeaus komen in kleine wiegjes. Gefeliciteerd met jullie kleinkind! Jullie zijn nu officieel in dienst van de “Liefdevolle Grootouders Vereniging.” Geniet van de overvloed aan liefde en geluk die eraan komt!
 11. Op deze bijzondere dag wil ik jullie feliciteren met de komst van jullie kleinkind. Jullie hebben nu een licentie om te verwennen, knuffelen en alle regels van ouderschap te breken. Proficiat met jullie welverdiende promotie!
 12. Welkom, kleintje! Oma en opa zijn nu de hoofdrolspelers in jouw eigen persoonlijke sprookje. En we weten zeker dat het een sprookje vol liefde, avontuur en een vleugje humor zal zijn. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe rol!

Vond je dit artikel leuk dat te maken heeft met het feliciteren van een kleinkind? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Correctie? Stuur ons een e-mail naar info@tekst.nl.

4.5/5 - (71 stemmen)