Sterkte 1 jaar na overlijden

Permalink

Om iemand sterkte te wensen een jaar na het overlijden van een geliefd persoon, kom je altijd woorden tekort. Het enige wat je voor iemand kan doen is er voor die persoon zijn. Laten weten dat je meeleeft. Hopelijk iets positiefs voor de toekomst bieden. De volgende voorbeelden vind ik mooie voorbeelden om naar iemand te sturen via de telefoon, maar liever een kaart. Bekijk hieronder enkele sterkte wensen / teksten voor 1 jaar na overlijden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen 1 jaar na overlijden, enkele teksten

  • Lieve persoon. ik begrijp dat dit een moeilijke dag voor je is en ik wil op deze manier aan je laten weten dat ik er voor je ben. Heel veel sterkte vandaag.
  • Lieve persoon, wat gaat een jaar toch snel en langzaam tegelijk. Toch gaat er geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Heel veel sterkte vandaag.
  • Lieve persoon, Al weer een jaar verder. Wij denken allemaal aan je vandaag en proberen te vatten wat jij moet doormaken. Als er iets is dat we voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. In gedachten zijn we altijd bij je. Houd je taai!
  • Lieve persoon, toen ik het een jaar geleden hoorde, was ik sprakeloos. En dat ben ik eigenlijk nog steeds. Vandaar een klein berichtje. Ik denk aan je.
  • Lieve persoon, Nu al weer een jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel. Blijf geloven in goede dingen, jezelf terug vinden komt dan vanzelf. Ik denk aan je vandaag.
Sterkte wensen 1 jaar na overlijden

(Bron: Greetz)

Meer sterkte teksten bij 1 jaar na overlijden

Lieve persoon, Het is al weer een jaar geleden dat de dag veranderde in nacht. Vandaag hoop ik dat de zonneschijn je kan bereiken, zeker op zo een moeilijke dag.
Maar hoe zwaar de dagen ook lijken, hoe donker de dag ook lijkt, weet dat ik hier voor jou ben, met dat beetje zonneschijn.

Lieve persoon, Ook al gaan sommige mensen bij ons weg, de liefde blijft, de vriendschap blijft, de herinnering blijft. Niets gaat voorgoed weg, als je de herinnering bewaart. Wij zijn er voor je!

Lieve persoon, Vandaag is een moeilijke dag, maar gelukkig is er altijd weer een morgen.

Lieve persoon, Deze dag een jaar geleden veroorzaakte zoveel pijn, maar vind hoop in de gedachte dat je nooit alleen zult zijn. Ik ben er altijd voor je.

Lieve persoon, Het afgelopen jaar was zwaar, maar heeft niets afgedaan aan de mooie, krachtige en sterke persoonlijkheid die je bent. Vandaag wens ik je heel veel sterkte.

Lieve persoon, woorden schieten nog steeds te kort, maar tranen zullen langzaam vervagen. Heel veel sterkte op deze moeilijke dag.

1 jaar na overlijden tekst

(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl, bijvoorbeeld een beterschapswens of een andere sterkte tekst.

3.2/5 - (6 stemmen)