Sterkte 1 jaar na overlijden

Permalink

Om iemand sterkte te wensen een jaar na het overlijden van een geliefd persoon, kom je altijd woorden tekort. Het enige wat je voor iemand kan doen is er voor die persoon zijn. Laten weten dat je meeleeft. Hopelijk iets positiefs voor de toekomst bieden. De volgende voorbeelden vind ik mooie voorbeelden om naar iemand te sturen via de telefoon, maar liever een kaart. Bekijk hieronder enkele sterkte wensen / teksten voor 1 jaar na overlijden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen 1 jaar na overlijden, enkele teksten

 • Lieve persoon. ik begrijp dat dit een moeilijke dag voor je is en ik wil op deze manier aan je laten weten dat ik er voor je ben. Heel veel sterkte vandaag.
 • Lieve persoon, wat gaat een jaar toch snel en langzaam tegelijk. Toch gaat er geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Heel veel sterkte vandaag.
 • Lieve persoon, Al weer een jaar verder. Wij denken allemaal aan je vandaag en proberen te vatten wat jij moet doormaken. Als er iets is dat we voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. In gedachten zijn we altijd bij je. Houd je taai!
 • Lieve persoon, toen ik het een jaar geleden hoorde, was ik sprakeloos. En dat ben ik eigenlijk nog steeds. Vandaar een klein berichtje. Ik denk aan je.
 • Lieve persoon, Nu al weer een jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel. Blijf geloven in goede dingen, jezelf terug vinden komt dan vanzelf. Ik denk aan je vandaag.
Sterkte wensen 1 jaar na overlijden

(Bron: Greetz)

Meer sterkte teksten bij 1 jaar na overlijden

Lieve persoon, Het is al weer een jaar geleden dat de dag veranderde in nacht. Vandaag hoop ik dat de zonneschijn je kan bereiken, zeker op zo een moeilijke dag.
Maar hoe zwaar de dagen ook lijken, hoe donker de dag ook lijkt, weet dat ik hier voor jou ben, met dat beetje zonneschijn.

Lieve persoon, Ook al gaan sommige mensen bij ons weg, de liefde blijft, de vriendschap blijft, de herinnering blijft. Niets gaat voorgoed weg, als je de herinnering bewaart. Wij zijn er voor je!

Lieve persoon, Vandaag is een moeilijke dag, maar gelukkig is er altijd weer een morgen.

Lieve persoon, Deze dag een jaar geleden veroorzaakte zoveel pijn, maar vind hoop in de gedachte dat je nooit alleen zult zijn. Ik ben er altijd voor je.

Lieve persoon, Het afgelopen jaar was zwaar, maar heeft niets afgedaan aan de mooie, krachtige en sterke persoonlijkheid die je bent. Vandaag wens ik je heel veel sterkte.

Lieve persoon, woorden schieten nog steeds te kort, maar tranen zullen langzaam vervagen. Heel veel sterkte op deze moeilijke dag.

1 jaar na overlijden tekst

(Bron: Greetz.nl)

Teksten

 1. “Lieve [naam], het is moeilijk te geloven dat al een jaar voorbij is sinds [naam overledene] ons heeft verlaten. In deze tijd van herinneringen en reflectie, stuur ik je mijn warmste gedachten en wensen van kracht. Moge je steun vinden in de liefdevolle herinneringen die [naam overledene] bij ons heeft achtergelaten.”
 2. “Beste [naam], op deze bijzondere dag herdenken we het leven van [naam overledene] en voelen we het gemis des te meer. Moge je vandaag en in de komende tijd omringd zijn door steun, liefde en warme herinneringen. Sterkte in dit eerste jaar zonder [naam overledene].”
 3. “Aan mijn dierbare vriend(in), het voelt als gisteren en toch is er al een jaar voorbij sinds [naam overledene] ons heeft verlaten. Moge deze dag van herinnering doordrenkt zijn met liefde en moed om het komende jaar met kracht tegemoet te treden. Sterkte.”
 4. “Lieve [naam], op deze dag van herinnering aan het eerste jaar zonder [naam overledene], stuur ik je mijn diepste medeleven en wensen van sterkte. Moge de liefde die [naam overledene] in ons hart heeft achtergelaten een bron van troost zijn in deze moeilijke tijd.”
 5. “Beste [naam], het eerste jaar zonder [naam overledene] is een mijlpaal van gemis en herinneringen. Moge je vandaag de ruimte vinden om te rouwen, te herinneren en te koesteren wat [naam overledene] voor ons betekende. Sterkte en warme gedachten in deze tijd van reflectie.”
 6. “Aan mijn waardevolle vriend(in), een jaar zonder [naam overledene] voelt als een reis door verdriet en herinneringen. Moge deze dag van herdenking gevuld zijn met steun van dierbaren en moge je kracht vinden om verder te gaan, wetende dat [naam overledene] altijd in onze harten zal voortleven.”
 7. “Lieve [naam], het eerste jaar na het overlijden van [naam overledene] is een tijd van gemis en reflectie. Moge je omringd worden door steun en liefde, en moge de herinneringen aan [naam overledene] een lichtpuntje zijn in deze periode van rouw. Sterkte en warme gedachten.”
 8. “Beste [naam], op deze dag van herdenking wil ik je sterkte en troost toewensen in het eerste jaar zonder [naam overledene]. Moge je de kracht vinden om met liefdevolle herinneringen naar de toekomst te kijken, wetende dat [naam overledene] altijd in onze harten zal blijven.”
 9. “Aan mijn dappere vriend(in), een jaar geleden verloor de wereld een bijzonder persoon, en vandaag herinneren we ons [naam overledene] met liefde en verdriet. Moge deze dag van herdenking gevuld zijn met steun en warme herinneringen. Sterkte in dit eerste jaar zonder [naam overledene].”
 10. “Lieve [naam], het is ongelofelijk hoe snel een jaar voorbij kan gaan, en toch lijkt het soms een eeuwigheid sinds [naam overledene] niet meer bij ons is. Moge je op deze dag van herinnering kracht vinden in de liefde en steun om je heen. Sterkte.”
 11. “Beste [naam], op deze dag van herdenking sta ik naast je in gedachten en stuur ik je sterkte en troost. Moge het eerste jaar zonder [naam overledene] gevuld zijn met warme herinneringen en de moed om verder te gaan. Je staat er niet alleen voor.”
 12. “Aan mijn dierbare vriend(in), het eerste jaar na het overlijden van [naam overledene] is een tijd van rouw en herinneringen. Moge je op deze dag van herdenking worden omringd door liefde en warmte, en moge de kracht van [naam overledene] je inspireren. Sterkte.”
 13. “Lieve [naam], op deze dag van herinnering aan het eerste jaar zonder [naam overledene], stuur ik je mijn oprechte deelneming en wensen van kracht. Moge de liefdevolle herinneringen aan [naam overledene] een bron van troost zijn in deze tijd van rouw.”
 14. “Beste [naam], het is moeilijk te vatten dat al een jaar voorbij is sinds [naam overledene] ons heeft verlaten. Op deze dag van herdenking wens ik je sterkte en warmte, en moge de herinneringen aan [naam overledene] een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen. Sterkte.”
 15. “Aan mijn waardevolle vriend(in), op deze dag van herinnering aan het eerste jaar zonder [naam overledene], stuur ik je mijn diepste medeleven en wensen van kracht. Moge de liefde die [naam overledene] met zich meebracht, je hart verwarmen in deze tijd van rouw. Sterkte.”

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl, bijvoorbeeld een beterschapswens of een andere sterkte tekst.

3.5/5 - (11 stemmen)