Een verjaardag moet gevierd worden. Er zijn een aantal dingen waar je aan kunt denken wanneer iemand jarig is. Een lekkere taart, een leuk cadeau, een toffe activiteit die je samen kunt ondernemen en een mooie handgeschreven kaart. Wanneer je eigen vrouw jarig is kun je er voor kiezen om al het bovenstaande te doen. Want je vrouw, verdiend zij niet het beste? Laten we eerlijk zijn, elke vrouw vindt het hartstikke leuk om van haar partner te horen waarom zij zo leuk is. En precies dat kan je kwijt op een leuke verjaardagskaart. Bekijk hier de leukste felicitatie vrouw teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitaties voor een vrouw | Gefeliciteerd vrouw

Om jou een stuk op weg te helpen hebben wij een aantal voorbeeld teksten voor je geschreven die je kan gebruiken om haar een fijne verjaardag te wensen. Onthoud wel dat je de tekst iet wat aanpast zodat de tekst niet klakkeloos is overgenomen maar er wel een persoonlijke tintje aan gegeven is zodat het duidelijk is dat de tekst echt van jou afkomstig is.

Felicitatie vrouw

(Bron: Greetz.nl)

Vrouw feliciteren

Bron: Greetz

Gefeliciteerd vrouw verjaardag en meer

 • Voorbeeld tekst 1:
  Deel een mooie herinnering
  Lieve [naam van je vrouw] Van harte gefeliciteerd met je verjaardag liefste. Na zo veel jaar samen kan ik nog steeds geen genoeg van je krijgen. Het is net of ik je pas een paar weken ken, echt zo voelt het voor mij. En dat terwijl we al zo veel jaren samen zijn. Ik moest laatst denken aan onze eerste reis samen. Hoe spannend we dat vonden, hoe zal het gaan, zullen we ruzie krijgen, zal het goed gaan? En wat ging het goed he! En wat hebben we daarna nog zo veel reizen gemaakt. Je bent de vrouw van mijn dromen, een echte vrouw zoals een vrouw moet zijn. Je bent lief, knap en ambitieus. En dat vind ik leuk aan jou. Lieverd, gefeliciteerd. Ik hou van je.
 • Voorbeeld tekst 2:
  Vertel over de activiteit die jullie gaan ondernemen
  Allerliefste,
  Vandaag ben je weer een jaartje ouder, maar je ziet er nog even jong uit als de dag dat ik je hebt ontmoet. Je bent prachtig. Je wordt met de jaren mooier en mooier. Zowel van binnen en van buiten. Ik ben blij dat je mijn vrouw bent. Ik wil je vieren! Elke dag, maar vandaag nog extra. Ik heb een leuke dag voor jou georganiseerd. Voor ons. Voor ons samen. Want dat doe jij elke dag voor mij. Je maakt al onze dagen samen bijzonder en wat ben ik je daar dankbaar voor. Je bent zo een lief mens, een mooi mens, je verdiend het beste. En ik ga proberen om dat vandaag nog eens extra duidelijk te maken. Trek je mooiste jurk aan want we gaan vandaag uit eten bij dat ene chique restaurant waar je al heel graag naar toe wilt. Hou van je!
 • Voorbeeld tekst 3:
  Mijn vrouw,
  Elke dag wanneer ik je zie denk ik nog steeds WOW!
  Hoe kan het dat ik zo een mooie vrouw heb mogen trouwen?
  En zelfs na 30 jaar is het mij nog steeds niet gaan benauwen.
  Je bent een fantastisch mens,
  En daarom is mijn verjaardagswens,
  Dat je de mooiste dag van je leven tegemoet zult gaan,
  En daarom neem ik je mee naar Milaan!
  Liefs xx
Vrouw feliciteren (1)

(Bron: Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer over felicitatie vrouw teksten, met humor en grappige spreuken.

Verjaardagswensen voor een vrouw om te feliciteren

Wij wensen je nog heel wat gezonde en gelukkige jaren. Jaren vol wijsheid en bedachtzaamheid waarin je niet meer rent maar eerder schrijdt. Je weet immers wat ze zeggen: met de ouderdom komt ook vaak de wijsheid. Enkel is het in dit geval nog niet
bekend of dat ook geldt voor deze vrouw!

Eindelijk 50 jaar, krijg je een sigaar.

Op een oude fiets leert men het beste rijden.

In een oude kookpot maakt men de beste soep.

Jij bent de liefste vrouw en nog jarig ook

Gefeliciteerd kaart voor een vrouw

(Bron: Greetz.nl)

Nog meer felicitatie vrouw teksten, bijvoorbeeld voor een nieuwe baan, promotie en meer.

Humoristische teksten en grappige spreuken

 1. Verjaardag:
  • Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal! Nu je een jaar ouder bent, wordt je als goede wijn – beter met de tijd. Proost op nog meer jaren vol avontuur en geluk!
 2. Nieuwe Baan:
  • Proficiat met je nieuwe baan! Vanaf nu ben je niet alleen de baas over je taken, maar ook over de koffiemachine. Veel succes met het navigeren door de kantoorjungle!
 3. Promotie:
  • Hoera! Je promotie is als een high-five van het universum. Binnenkort ben je waarschijnlijk de baas van je eigen bureauplant. Gefeliciteerd met de stijgende carrièreladder!
 4. Afstuderen:
  • Jouw afstuderen is als het winnen van een mentale marathon. Nu je de academische finish hebt bereikt, kun je jezelf belonen met een welverdiende dosis Netflix en ijs. Gefeliciteerd, slimme kop!
 5. Bruiloft:
  • Gefeliciteerd met de bruiloft! Jullie liefde is als een perfecte pizza – warm, hartig en onweerstaanbaar. Op naar een leven vol liefdevolle momenten en hopelijk zonder verbrande gerechten!
 6. Zwangerschap:
  • Wow, je bent zwanger! Dat betekent dat er binnenkort een nieuw teamlid wordt toegevoegd aan jouw avontuurlijke levensverhaal. Bereid je voor op luiers, lachbuien en onvoorwaardelijke liefde!
 7. Huis kopen:
  • Proficiat met jullie nieuwe stek! Nu je een huis hebt, ben je officieel een onbetaalde huishoudexpert. Mogen de klusjeslijstjes kort zijn en de bankrekening goed gevuld!
 8. Nieuw Bedrijf Starten:
  • Een nieuw bedrijf beginnen is als een culinair experiment. Je hebt de ingrediënten van succes, dus laten we hopen dat het resultaat even smakelijk is! Gefeliciteerd met het ondernemerschap.
 9. Sportprestatie:
  • Wow, wat een prestatie! Je sportieve doorzettingsvermogen is inspirerend. Nu je de finishlijn hebt gehaald, kun je misschien ook eens een marathon Netflix kijken. Gefeliciteerd met je overwinning!
 10. Herstel na Ziekte:
  • Jouw moed en veerkracht tijdens je herstel zijn bewonderenswaardig. Nu je weer terug bent, laten we samen een toast uitbrengen op een gezond, gelukkig en zorgeloos leven. Gefeliciteerd!
 11. Jubileum:
  • Gefeliciteerd met jullie jubileum! Jullie relatie is als een goed boek – vol wendingen, avonturen en af en toe een cliffhanger. Op naar nog veel meer hoofdstukken samen!
 12. Pensioen:
  • Met pensioen gaan is als het winnen van de loterij, maar dan zonder belastingen! Nu je de werkratrace hebt verlaten, kun je jezelf belonen met een tweede kop koffie en een middagdutje. Gefeliciteerd met je welverdiende rust!

Ongeacht de gelegenheid, een vleugje humor en oprechte felicitaties kunnen een vrouw echt laten stralen. Of het nu gaat om het vieren van successen, het overwinnen van uitdagingen of gewoon het genieten van het leven, een goede dosis humor maakt alles net wat specialer.

Heb je een mooie felicitatie tekst voor een vrouw die je wilt delen met anderen, tips of correcties? Stuur ons dan een e-mail.

Rate this page