Een verjaardag moet gevierd worden. Er zijn een aantal dingen waar je aan kunt denken wanneer iemand jarig is. Een lekkere taart, een leuk cadeau, een toffe activiteit die je samen kunt ondernemen en een mooie handgeschreven kaart. Wanneer je eigen vrouw jarig is kun je er voor kiezen om al het bovenstaande te doen. Want je vrouw, verdiend zij niet het beste? Laten we eerlijk zijn, elke vrouw vindt het hartstikke leuk om van haar partner te horen waarom zij zo leuk is. En precies dat kan je kwijt op een leuke verjaardagskaart. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitaties voor een vrouw | Gefeliciteerd vrouw

Om jou een stuk op weg te helpen hebben wij een aantal voorbeeld teksten voor je geschreven die je kan gebruiken om haar een fijne verjaardag te wensen. Onthoud wel dat je de tekst iet wat aanpast zodat de tekst niet klakkeloos is overgenomen maar er wel een persoonlijke tintje aan gegeven is zodat het duidelijk is dat de tekst echt van jou afkomstig is.

Felicitatie vrouw

(Bron: Greetz.nl)

Vrouw feliciteren

Bron: Greetz

Voorbeeldteksten om een vrouw te feliciteren

 • Voorbeeld tekst 1:
  Deel een mooie herinnering
  Lieve [naam van je vrouw] Van harte gefeliciteerd met je verjaardag liefste. Na zo veel jaar samen kan ik nog steeds geen genoeg van je krijgen. Het is net of ik je pas een paar weken ken, echt zo voelt het voor mij. En dat terwijl we al zo veel jaren samen zijn. Ik moest laatst denken aan onze eerste reis samen. Hoe spannend we dat vonden, hoe zal het gaan, zullen we ruzie krijgen, zal het goed gaan? En wat ging het goed he! En wat hebben we daarna nog zo veel reizen gemaakt. Je bent de vrouw van mijn dromen, een echte vrouw zoals een vrouw moet zijn. Je bent lief, knap en ambitieus. En dat vind ik leuk aan jou. Lieverd, gefeliciteerd. Ik hou van je.
 • Voorbeeld tekst 2:
  Vertel over de activiteit die jullie gaan ondernemen
  Allerliefste,
  Vandaag ben je weer een jaartje ouder, maar je ziet er nog even jong uit als de dag dat ik je hebt ontmoet. Je bent prachtig. Je wordt met de jaren mooier en mooier. Zowel van binnen en van buiten. Ik ben blij dat je mijn vrouw bent. Ik wil je vieren! Elke dag, maar vandaag nog extra. Ik heb een leuke dag voor jou georganiseerd. Voor ons. Voor ons samen. Want dat doe jij elke dag voor mij. Je maakt al onze dagen samen bijzonder en wat ben ik je daar dankbaar voor. Je bent zo een lief mens, een mooi mens, je verdiend het beste. En ik ga proberen om dat vandaag nog eens extra duidelijk te maken. Trek je mooiste jurk aan want we gaan vandaag uit eten bij dat ene chique restaurant waar je al heel graag naar toe wilt. Hou van je!
 • Voorbeeld tekst 3:
  Mijn vrouw,
  Elke dag wanneer ik je zie denk ik nog steeds WOW!
  Hoe kan het dat ik zo een mooie vrouw heb mogen trouwen?
  En zelfs na 30 jaar is het mij nog steeds niet gaan benauwen.
  Je bent een fantastisch mens,
  En daarom is mijn verjaardagswens,
  Dat je de mooiste dag van je leven tegemoet zult gaan,
  En daarom neem ik je mee naar Milaan!
  Liefs xx
Vrouw feliciteren (1)

(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagswensen voor een vrouw om te feliciteren

Wij wensen je nog heel wat gezonde en gelukkige jaren. Jaren vol wijsheid en bedachtzaamheid waarin je niet meer rent maar eerder schrijdt. Je weet immers wat ze zeggen: met de ouderdom komt ook vaak de wijsheid. Enkel is het in dit geval nog niet
bekend of dat ook geldt voor deze vrouw!

Eindelijk 50 jaar, krijg je een sigaar.

Op een oude fiets leert men het beste rijden.

In een oude kookpot maakt men de beste soep.

Jij bent de liefste vrouw en nog jarig ook

Gefeliciteerd kaart voor een vrouw

(Bron: Greetz.nl)

Heb je een mooie felicitatie tekst voor een vrouw die je wilt delen met anderen, tips of correcties? Stuur ons dan een e-mail naar felicitatie@tekst.nl.