Voor veel mensen is kerstmis zonder twijfel de mooiste tijd van het jaar. Een tijd die we graag beleven met onze familie en beste vrienden en vriendinnen. Hoewel je het soms wel eens vergeet, komt je geliefde natuurlijk op nummer één. Reden genoeg om een kerstkaartje met een extra mooie tekst te sturen. Kies hieronder een kerst tekst voor een geliefde uit.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Kerstkaarten met een mooie kerst tekst stuur je niet alleen aan je familie, vrienden en kennissen maar ook aan je geliefde. Je wenst je geliefde tenslotte ook het allerbeste toe met kerst en Nieuwjaar! Ben je niet zo goed in het bedenken van een kerst tekst voor je geliefde?

Kerst tekst voor een geliefde voor kerst 2024

Kerstkaart liefde

(Bron: Greetz.nl)

Wil je hem of haar graag op een bijzondere en persoonlijke manier het allerbeste wensen maar weet je niet goed met welke woorden je dat het best kunt doen? Geen paniek! Met deze website helpen we je graag een handje! Onder het kopje ‘Kerst tekst voor geliefde’ vind je de mooiste kerst teksten voor je geliefde om te schrijven op een kerstkaartje.

Kerstwens voor een geliefde

Bron: Greetz

Kerstkaartjes geliefde teksten

Zo hoef je er zelf niet lang over na te denken of te twijfelen, maar kies je de mooiste en meest toepasselijke kerst tekst voor jou geliefde uit. Het gaat er tenslotte niet om of je de kerst tekst voor je geliefde zelf hebt bedacht, maar of de kerst tekst voor je geliefde hem of haar raakt. En dat zal ongetwijfeld het geval zijn. Veel succes en maak er samen met je geliefde een fantastische kerst van!

Kerst tekst voor geliefde

Kerst tekst voor geliefde. (Greetz)

Kerst tekst voor geliefde voorbeelden:

 • Wat is kerst zonder je grote liefde?
  25 december zonder jou
  denkend aan ons twee samen met kerst
  Het is mijn enige wens
 • Ja.. daar zit je dan in je uppie
  te denken aan die mooie jongen
  Waar is hij nou, waarom niet hier?
  Gezellig met elkaar knuffelen
  maar nee jij bent te ver weg
 • Buiten huilt de wind om het huis.
  Gezelligheid heerst er binnen.
  Komen jullie bij ons langs,
  als we aan het kerstmaal gaan beginnen?

Kerst tekst voor je geliefde

Geliefde teksten voor kerstkaarten:

 • Je kunt elkaar natuurlijk overlopen
  geen dag voorbij zonder elkaar te zien
  maar één keer in het jaar – dat moet toch kunnen
  of is dat nog te veel voor ons misschien?
 • Jij bent altijd in mijn hart verstopt
  en je wilt er maar niet uit
  omdat je van mij houd
  en ik van jou
 • Geef mij je hand
  geef ze mij allebei
  en zeg me dan heel even
  dat je zonder mij niet kan leven
 • Schatje ik wou dat je hier was
  Maar je bent er niet
  Ik mis je al de hele tijd
Tekst geliefde voor kerstkaarten:
 • Het mooiste gevoel met Kerst is de saamhorigheid
  Raak dat gevoel ook in het nieuwe jaar niet kwijt
  Een maagdelijk witte agenda symbool van een open begin
  ik wil je bij deze vast vragen zet mijn naam er hier en daar in
 • Kerst klokjes die klinken
  kerstlichtjes die blinken
  een boodschap van peis en vree
  geven wij met deze kerstwens mee
  laat deze ster helder en klaar
  Ons leiden naar een
  gelukkig nieuwjaar
 • Wat is een kerst zonder mooie bomen?
  Wat is winter winter zonder kou?
  Wat is mijn leven zonder jou?
  Alles wat ik wil zeggen; “ik hou van jou”
  Ik kan de toekomst niet voorspellen,
  maar ik wil je toch vertellen
  Als ik het voor het zeggen had,
  kwam enkel vreugde en voorspoed op je pad
  ik wens je een jaar vol vreugde en geluk
 • Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
  Moge 2024 een jaar worden van veel plezier,
  maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede
Kerst tekst voor geliefde:
 • Duizend sterretjes hebben mij betoverd.
  Deze sterretjes kwamen uit jouw ogen,
  en ze hebben me heel gelukkig gemaakt! Ik wens je prettige kerstdagen lieverd
 • en kus, een kus !!
  Dit is het dus !!
  Eerste liefde, eerste keer…
  Jou vergeet ik echt nooit meer !! fijne kerstdagen schat
 • Een lief woord
  En een vrolijk gedicht
  Speciaal met kerstwensen
  Aan jou gericht!
 • Kerst is een feest van familie en vrienden
  en daardoor heel speciaal
  Ik wil je daarom zeggen
  jij bent het meest speciaal van allemaal!
 • Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes
  en lopen we bij jou ook zelden aan
  toch blijft de band die tussen ons gegroeid is
  voor altijd als een warm gevoel bestaan

Kerstwensen liefde

 1. “Liefste [naam], terwijl de winter zijn intrede doet en de kerstlichtjes de straten verlichten, besef ik hoe bijzonder deze tijd van het jaar is. Mijn hart verwarmt zich niet alleen bij het zien van de fonkelende lichtjes, maar ook bij de gedachte aan jou. Fijne kerstdagen, mijn liefste.”
 2. “In deze feestelijke periode van vreugde en liefde, ben ik zo dankbaar dat ik dit kerstfeest met jou mag delen. Jouw aanwezigheid maakt elke kerstbal aan de boom nog schitterender en elke melodie van kerstliedjes nog mooier. Gelukkige kerstdagen, mijn schat.”
 3. “De sneeuwvlokken dwarrelen zachtjes neer, en mijn gedachten dwalen af naar jou, mijn liefste. Deze kerstavond brengt warmte in mijn hart, wetende dat jij de ware betekenis van liefde voor me belichaamt. Prettige kerstdagen, mijn engel.”
 4. “Terwijl de open haard knispert en de kerstboom straalt, realiseer ik me dat jij het mooiste geschenk is dat ik ooit heb ontvangen. Jij bent mijn vreugde, mijn geluk en mijn liefde. Ik wens je een kerst vol liefde en warmte, mijn schat.”
 5. “Op deze magische avond, omringd door de geur van dennennaalden en de klanken van kerstliederen, wil ik je vertellen hoe bijzonder je voor me bent. Je bent als een twinkelende ster die mijn leven verlicht. Fijne kerstdagen, mijn lief.”
 6. “Mijn liefde voor jou schittert helderder dan de kerstster aan de hemel. Terwijl we samen de kerstlichtjes bewonderen en genieten van elkaars gezelschap, voel ik me gezegend met de mooiste kerstcadeau: jouw liefde. Prettige feestdagen, mijn schat.”
 7. “Deze kerstavond fluistert zachte woorden van liefde en warmte in mijn oor, en ik kan niet anders dan denken aan hoe dankbaar ik ben jou in mijn leven te hebben. Jouw liefde is het mooiste geschenk dat ik ooit heb gekregen. Gelukkige kerstdagen, mijn lieveling.”
 8. “Terwijl de sneeuwvlokken neerdalen, vormen ze een deken van tederheid over de wereld. Zo voelt jouw liefde voor mij – als een warme deken die me omhult en koestert. Fijne kerstdagen, mijn liefste, ik ben zo dankbaar voor jou.”
 9. “In deze betoverende tijd van het jaar, waarin de lucht gevuld is met magie en de harten met vreugde, wil ik je laten weten dat jij mijn grootste geschenk bent. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, licht en lachende momenten. Gelukkige kerstdagen, mijn schat.”
 10. “Jouw liefde is als een kaars die mijn donkerste dagen verlicht. In deze feestelijke periode voel ik me gezegend met jou aan mijn zijde. Laten we samen de warmte van de liefde vieren en genieten van elk magisch moment. Fijne kerstdagen, mijn lieveling.”
 11. “Terwijl de kerstboom zijn takken spreidt en de pakjes eronder liggen te wachten, wil ik je laten weten dat jij mijn mooiste kerstcadeau bent. Jij bent het licht in mijn leven, en ik ben dankbaar dat ik dit feest met jou mag vieren. Gelukkige kerstdagen, mijn lief.”
 12. “Mijn liefde voor jou groeit rijker met elk kerstfeest dat we samen vieren. Jij bent mijn metgezel in vreugde, mijn troost in verdriet, en mijn rots in elke storm. Moge deze kerst gevuld zijn met momenten van liefde, lachen en warmte. Prettige kerstdagen, mijn schat.”
 13. “De koude winterlucht wordt verzacht door de warmte van onze liefde. Terwijl we samen onder een deken kruipen en de kerstlichtjes bewonderen, kan ik niet anders dan glimlachen bij de gedachte aan ons samenzijn. Gelukkige kerstdagen, mijn liefste.”
 14. “Jouw liefde is als een magisch elixer dat mijn hart vult met vreugde en verwondering. In deze feestelijke tijd wil ik je bedanken voor de liefde die je me geeft, en ik kijk uit naar vele meer kerstfeesten samen. Fijne kerstdagen, mijn schat.”
 15. “De kersttijd herinnert me eraan hoe kostbaar de momenten met jou zijn. Samen de kerstboom versieren, hand in hand wandelen door de met sneeuw bedekte straten – het zijn deze eenvoudige momenten die mijn hart vervullen met liefde en geluk. Prettige kerstdagen, mijn lieveling.”
 16. “Terwijl we de kaarsen aansteken en de kerstliederen zingen, voel ik me bevoorrecht om deze bijzondere tijd van het jaar met jou te delen. Jouw liefde maakt elke kerst bijzonder en elke dag een geschenk. Gelukkige kerstdagen, mijn lief.”
 17. “In de fonkeling van de kerstverlichting zie ik de reflectie van onze liefde. Dankbaarheid vult mijn hart terwijl ik bedenk hoe speciaal jij voor me bent. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, warmte en onvergetelijke momenten. Prettige kerstdagen, mijn schat.”
 18. “Jij bent het mooiste kerstcadeau dat ik ooit heb ontvangen. Terwijl we samen genieten van de feestelijke sfeer en de magie van kerst, voel ik me gezegend met jou aan mijn zijde. Fijne kerstdagen, mijn liefste, ik hou van je.”
 19. “De kerstboom staat vol prachtige ornamenten, maar niets is zo schitterend als de glimlach op jouw gezicht. Moge deze kerst gevuld zijn met momenten van geluk, liefde en betovering. Gelukkige kerstdagen, mijn lieveling.”

Vond je het artikel dat te maken heeft met teksten die gaan over de kerst & geliefdes leuk en/of informatief, heb je er wat aan gehad? Deel dit dan met anderen op sociale media, je blog of website.

4.6/5 - (29 stemmen)