Sterkte wensen moeilijke tijd

Permalink

Wanneer iemand door een moeilijke periode gaat, is het fijn om gesteund te worden door vrienden, familie en bekenden. Iemand sterkte wensen, is nog best lastig. Wat zijn de juiste woorden en hoe breng je deze goed? Veel mensen willen iemand graag sterkte wensen, maar weten niet goed hoe. Lees gauw verder voor tips om iemand sterkte te wensen tijdens een moeilijke tijd.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een moeilijke tijd

Stuur een kaartje

Een goede manier om iemand sterkte te wensen, is door een kaartje te sturen. Dit is toch wat persoonlijker dan een appje en vaak een betere optie om de juiste woorden te vinden dan aan de telefoon. Kies een mooie kaart en schrijf hier een persoonlijke tekst op. Wees niet bang om jouw gevoelens om te zetten in woorden, dit kan bijzonder gewaardeerd worden door de ontvangen.

Sterkte wensen moeilijke tijd

(Bron: Greetz.nl)

Teksten bij een moeilijke tijd

Weet je niet goed wat je op de kaart moet zetten of hoe je iemand sterkte moet wensen? Wij hebben enkele voorbeeldzinnen, om iemand sterkte te wensen tijdens een moeilijke tijd, op een rijtje gezet:

“Ik wens je sterkte tijdens deze moeilijke periode en denk wat vaker aan je.”

“Ik hoop dat het snel beter mag gaan en duim voor je.”

“Sterkte tijdens deze moeilijke periode. Mocht je behoefte hebben aan een luistert oor, ik ben er altijd voor je.”

“Als iemand deze moeilijke tijd niet verdient, ben jij het. Ik hoop van harte dat er snel betere tijden aankomen.”

“Ik wens je van harte beterschap en hoop dat het snel allemaal weer beter mag gaan.”

Sterkte moeilijke tijd tekst

(Bron: Greetz)

Hoopgevende quotes

Weet je zelf niet goed wat je moet zeggen of schrijven? Dan kun je ook inspiratie halen uit populaire quotes van dichters en schrijvers. Deze quotes zijn namelijk niet voor niets zo populair. Je kunt eenvoudig via Google zoeken naar hoopgevende quotes. Dit zijn perfecte quotes om op een kaart te zetten.

Iets van je laten horen

Het is lastig om iemand door een moeilijke periode heen te helpen. Veel mensen steken hun kop in het zand. Dit is niet vanuit onwil, maar omdat zij moeite hebben met het uitten van hun emoties. Je weet niet goed hoe wat je moet zeggen, dus zegt maar liever niets. Maar wanneer iemand die je kent een moeilijke tijd meemaakt, dan kan je hem of haar helpen in deze moeilijke tijd door bijvoorbeeld te bellen. Een kaartje met bemoedigende woorden of een kort telefoongesprekje, kan al een wereld van verschil maken.

Gaat er iemand die jij kent momenteel door een moeilijke periode? Laat dan iets van je horen. Bel of stuur een kaart met bemoedigende woorden. Maak gebruik van bovenstaande inspiratie zinnen als je niet goed weet wat je moet zeggen of schrijven. Een bemoediging kan bijzonder prettig zijn wanneer je door een lastige periode gaat.

Meer:

Het is nooit gemakkelijk om door een moeilijke tijd te gaan, maar het tonen van steun en het uiten van sterktewensen kan een positieve invloed hebben. Hier zijn voorbeeldzinnen met sterkte wensen voor iemand die zich in een moeilijke periode bevindt:

 1. “Beste [naam], ik weet dat je momenteel door een ontzettend moeilijke tijd gaat. Ik stuur je mijn warmste wensen voor kracht, moed en doorzettingsvermogen. Moge je binnenkort weer het licht aan het einde van de tunnel zien.”
 2. “Lieve [naam], in deze moeilijke tijd wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Moge je de kracht vinden om door deze donkere dagen heen te gaan. Onthoud dat na regen altijd zonneschijn komt. Sterkte en positieve energie voor jou.”
 3. “Aan mijn dappere vriend(in), ik begrijp dat je je in een moeilijke periode bevindt en ik wil je laten weten dat ik er altijd voor je ben. Moge je de innerlijke kracht vinden om deze uitdagingen te overwinnen en dat er snel betere tijden aanbreken. Sterkte.”
 4. “Beste [naam], het is hartverscheurend te zien dat je door een moeilijke tijd gaat. Ik stuur je mijn oprechte wensen voor veerkracht, hoop en doorzettingsvermogen. Moge je de steun vinden die je nodig hebt en moge elke dag een stap zijn richting herstel.”
 5. “Lieve [naam], ik kan me voorstellen hoe zwaar het voor je moet zijn in deze moeilijke tijd. Ik wens je niet alleen sterkte, maar ook momenten van rust, liefde en steun van dierbaren. Moge je spoedig verlichting vinden in deze donkere periode.”
 6. “Aan mijn waardevolle vriend(in), ik weet dat woorden niet alle pijn kunnen wegnemen, maar ik hoop dat mijn oprechte wensen van sterkte en troost je enige steun bieden. Moge je binnenkort de kracht vinden om deze moeilijke tijd te doorstaan.”
 7. “Beste [naam], het leven brengt soms onverwachte uitdagingen met zich mee. In deze moeilijke tijd wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Moge je de kracht vinden om deze storm te doorstaan en moge er snel rustiger water komen. Sterkte.”
 8. “Lieve [naam], ik hoorde dat je je momenteel in een moeilijke tijd bevindt, en ik wil je laten weten dat ik aan je denk. Moge deze periode van tegenspoed snel plaatsmaken voor een tijd van rust, vreugde en welzijn. Sterkte en positieve gedachten voor jou.”
 9. “Aan mijn dierbare vriend(in), het leven kent pieken en dalen, en nu bevind je je in een moeilijke periode. Ik wil je laten weten dat ik naast je sta en je alle sterkte toewens om deze uitdagingen te overwinnen. Moge er snel betere dagen aanbreken.”
 10. “Beste [naam], in deze moeilijke tijd wil ik je omringen met sterkte, liefde en positieve energie. Moge je de veerkracht vinden om door deze storm heen te gaan en moge er snel weer rust in je leven komen. Sterkte en beterschap.”
 11. “Lieve [naam], het is pijnlijk te weten dat je je momenteel in een moeilijke tijd bevindt. Ik stuur je mijn diepste wensen voor kracht en doorzettingsvermogen. Moge je omringd zijn door liefde en moge er snel verlichting komen in deze moeilijke periode.”
 12. “Aan mijn moedige vriend(in), in deze moeilijke tijd wil ik je niet alleen sterkte wensen, maar ook de geruststelling dat je niet alleen bent. Moge je de kracht vinden om door te gaan en moge elke dag een stap zijn naar welzijn. Sterkte en positieve gedachten voor jou.”
 13. “Beste [naam], het nieuws van de moeilijke tijd waarin je je bevindt, heeft me diep geraakt. Ik wil je laten weten dat ik aan je denk en je sterkte wens. Moge je de kracht vinden om deze periode te doorstaan en moge er snel verlichting komen. Sterkte.”

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl

5/5 - (1 stemmen)