Sterkte wensen moeilijke tijd

Permalink

Wanneer iemand door een moeilijke periode gaat, is het fijn om gesteund te worden door vrienden, familie en bekenden. Iemand sterkte wensen, is nog best lastig. Wat zijn de juiste woorden en hoe breng je deze goed? Veel mensen willen iemand graag sterkte wensen, maar weten niet goed hoe. Lees gauw verder voor tips om iemand sterkte te wensen tijdens een moeilijke tijd.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een moeilijke tijd

Stuur een kaartje

Een goede manier om iemand sterkte te wensen, is door een kaartje te sturen. Dit is toch wat persoonlijker dan een appje en vaak een betere optie om de juiste woorden te vinden dan aan de telefoon. Kies een mooie kaart en schrijf hier een persoonlijke tekst op. Wees niet bang om jouw gevoelens om te zetten in woorden, dit kan bijzonder gewaardeerd worden door de ontvangen.

Sterkte wensen moeilijke tijd

(Bron: Greetz.nl)

Teksten bij een moeilijke tijd

Weet je niet goed wat je op de kaart moet zetten of hoe je iemand sterkte moet wensen? Wij hebben enkele voorbeeldzinnen, om iemand sterkte te wensen tijdens een moeilijke tijd, op een rijtje gezet:

“Ik wens je sterkte tijdens deze moeilijke periode en denk wat vaker aan je.”

“Ik hoop dat het snel beter mag gaan en duim voor je.”

“Sterkte tijdens deze moeilijke periode. Mocht je behoefte hebben aan een luistert oor, ik ben er altijd voor je.”

“Als iemand deze moeilijke tijd niet verdient, ben jij het. Ik hoop van harte dat er snel betere tijden aankomen.”

“Ik wens je van harte beterschap en hoop dat het snel allemaal weer beter mag gaan.”

Sterkte moeilijke tijd tekst

(Bron: Greetz)

Hoopgevende quotes

Weet je zelf niet goed wat je moet zeggen of schrijven? Dan kun je ook inspiratie halen uit populaire quotes van dichters en schrijvers. Deze quotes zijn namelijk niet voor niets zo populair. Je kunt eenvoudig via Google zoeken naar hoopgevende quotes. Dit zijn perfecte quotes om op een kaart te zetten.

Iets van je laten horen

Het is lastig om iemand door een moeilijke periode heen te helpen. Veel mensen steken hun kop in het zand. Dit is niet vanuit onwil, maar omdat zij moeite hebben met het uitten van hun emoties. Je weet niet goed hoe wat je moet zeggen, dus zegt maar liever niets. Maar wanneer iemand die je kent een moeilijke tijd meemaakt, dan kan je hem of haar helpen in deze moeilijke tijd door bijvoorbeeld te bellen. Een kaartje met bemoedigende woorden of een kort telefoongesprekje, kan al een wereld van verschil maken.

Gaat er iemand die jij kent momenteel door een moeilijke periode? Laat dan iets van je horen. Bel of stuur een kaart met bemoedigende woorden. Maak gebruik van bovenstaande inspiratie zinnen als je niet goed weet wat je moet zeggen of schrijven. Een bemoediging kan bijzonder prettig zijn wanneer je door een lastige periode gaat.

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl

Rate this post