Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Is een vriendin, familielied of kennis zwanger? Dat vraagt om een mooie kaart met een prachtige tekst om haar te feliciteren met de zwangerschap. In verwachting raken is niet vanzelfsprekend. Sommige paren zijn jaren bezig voordat ze in blijde verwachting van hun kindje zijn. Feliciteer het stel met dit mooie en bijzondere moment. Lees hieronder dan de voorbeeldteksten die je kunt gebruiken om je zwangere vriendin, familielid of kennis op een bijzondere manier te feliciteren. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie gefeliciteerd zwanger tekst / kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Voorbeeld teksten gefeliciteerd zwanger

Gefeliciteerd zwanger

(Bron: Greetz.nl)

Hoera je bent zwanger gefeliciteerd

Bron: Greetz

 • In blijde verwachting, nog eventjes geduld
 • Straks zijn jullie in blauwe of roze wolken gehuld!
 • Hoera, een kleine op komst! Hartelijk gefeliciteerd.

Felicitatie teksten bij zwangerschap

Zwanger kaartje

(Bron: Greetz.nl)

 • Jullie kunnen vast niet wachten
  Wordt het een prins of prinsesje
  Maar tot die tijd nog heel veel oefenen
  Met de luiers en het flesje
 • Een mirakel is geschied
  ook al zie je het misschien nu nog niet
  Langzaam zal het gaan groeien
  en zich met jullie leven gaan bemoeien
  Jullie eigen kind, schattig en klein
  dat moet haast wel een wonder zijn!

Hieronder meer gefeliciteerd zwangerschap teksten, om bijvoorbeeld een kaartje te sturen.

Meer felicitatie teksten bij zwangerschap

 • Wordt het een meisje of een jongen?
  Weten jullie al leuke namen?
  Over een aantal maanden komen we het te weten
  Geniet nog even jullie samen.
 • Wat fantastisch om te horen
  Dat spoedig jullie kindje wordt geboren!
  Binnen een korte tijd mama en papa, wat een belevenis
  Maar zeker weten dat jullie baby van harte welkom is
 • We zullen je hier enorm missen
  Maar het is voor een prachtige “zaak”
  Op jou wacht even een mooiere taak!
 • Je lichaam groeit
  Je buik wordt steeds ronder
  Een nieuw kind ontstaat
  Het is het grootste wonder
 • Het is zo lief en klein
  Wij weten hoe superblij jullie hier mee zijn
  Een heel fijne zwangerschap toegewenst.
 • Denk nu maar even niet aan werken
  Rust volledig uit en geniet
  Van het mooie lieve wonder
  Dat binnenkort de weide wereld ziet
Van harte gefeliciteerd zwanger

(Greetz.nl)

Zwangerschapskaart

(Bron: Greetz.nl)

En ontdek nog meer gefeliciteerd zwangerschap teksten voor de kersverse ouders.

Felicitatie teksten bij zwangerschap

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige nieuws! De komst van jullie kleine wonder zal ongetwijfeld jullie leven verrijken en gevuld worden met onvoorwaardelijke liefde.
 2. Wat een geweldig nieuws om te horen! Jullie zijn niet alleen in blijdschap, maar ook in de verwachting van een nieuw leven dat binnenkort jullie gezin zal completeren. Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere moment!
 3. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Moge deze periode van verwachting gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten terwijl jullie je voorbereiden om ouders te worden.
 4. Een nieuwe reis begint met het prachtige nieuws van jullie zwangerschap. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere fase van het leven. Geniet van elk moment en koester de groei van jullie kleine wondertje.
 5. Jullie zijn gezegend met het mooiste geschenk van allemaal – de verwachting van nieuw leven. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige aankondiging. Moge de komende maanden gevuld zijn met liefde, lachen en onvergetelijke momenten.
 6. Felicitaties met het mooie nieuws van jullie zwangerschap! Jullie worden binnenkort trotse ouders en ik kan me geen gelukkiger stel voorstellen. Geniet van elk moment van deze onvergetelijke reis.
 7. Een kindje op komst, een leven dat verandert. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Moge deze tijd van verwachting gevuld zijn met gezondheid, vreugde en onvoorwaardelijke liefde.
 8. Wat een prachtige aankondiging! Gefeliciteerd met de zwangerschap. Moge deze bijzondere periode in jullie leven gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten.
 9. Jullie gezin wordt binnenkort uitgebreid, en dat is werkelijk geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Ik wens jullie een vlotte reis naar het ouderschap en alle vreugde die het met zich meebrengt.
 10. Gefeliciteerd met het nieuws van de zwangerschap! Jullie zijn op weg naar een prachtig avontuur vol liefde en vreugde. Ik kijk ernaar uit om jullie gezin te zien groeien.
 11. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk, gevuld met liefde, vreugde en talloze kostbare momenten. Geniet van elke fase van deze bijzondere reis.
 12. Wat een prachtig nieuws om te horen! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Moge deze periode van verwachting gevuld zijn met liefde, geluk en spannende voorbereidingen voor de komst van jullie kleintje.
 13. Jullie gaan ouders worden, en dat is ronduit geweldig! Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere nieuws. Ik wens jullie een vlotte zwangerschap en een overvloed aan geluk bij de geboorte van jullie kindje.
 14. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! De wereld krijgt binnenkort een nieuw stralend lichtje en jullie gezin wordt compleet. Geniet van elk moment van dit prachtige avontuur.
 15. Jullie liefde bloeit nu uit in de vorm van nieuw leven. Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Moge deze speciale tijd gevuld zijn met warmte, geluk en gezondheid.
 16. Wat een prachtige aankondiging! Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik hoop dat deze periode gevuld is met liefde, lachen en geweldige herinneringen terwijl jullie je voorbereiden op de komst van jullie kleintje.
 17. Gefeliciteerd met het nieuws van de zwangerschap! Jullie zijn op weg naar een onvergetelijk avontuur vol liefde en opwinding. Moge elk moment van deze reis jullie hart vullen met vreugde.
 18. Jullie gezin groeit, en dat is reden tot vreugde! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Ik wens jullie een prachtige reis vol gezondheid, geluk en heel veel liefde.
 19. Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws! De komst van jullie kleintje zal ongetwijfeld jullie leven verrijken en jullie harten overstromen met liefde. Ik wens jullie een stralende zwangerschap toe.
 20. Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Jullie zijn op weg naar een prachtig avontuur vol wonderen en vreugde. Ik kan niet wachten om jullie te zien stralen als trotse ouders.
 21. Wat een geweldige aankondiging! Gefeliciteerd met de zwangerschap. Moge deze bijzondere tijd gevuld zijn met warmte, liefde en opwinding terwijl jullie je voorbereiden op de komst van jullie kleintje.
 22. Jullie worden ouders en dat is absoluut fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Moge de komende maanden gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten.
 23. Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! De verwachting van jullie kindje is een prachtig geschenk. Ik wens jullie een vlotte zwangerschap en een overvloed aan vreugde bij de komst van jullie kleine wonder.
 24. Jullie zijn gezegend met het mooiste geschenk van allemaal – nieuw leven. Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Moge deze tijd van verwachting gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten.

Meer teksten / thema’s:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Stuur ons dan een e-mail. Heb je een mooie tekst gevonden die je wilt delen met anderen op deze pagina? Stuur dan een e-mail naar toevoegen@tekst.nl.

4/5 - (3 stemmen)