Sterkte wensen sterfdag

Permalink

Iemand troosten die rouwt, is geen gemakkelijke taak. Hoewel er niets is dat u kunt doen om hun pijn weg te nemen, zijn er enkele manieren waarop u kunt helpen deze te verminderen. Uw medeleven betuigen door middel van kaarten of brieven is een manier om iemand die treurt, troost en gemoedsrust te bieden. Het vinden van de juiste woorden is echter lastig en het kan moeilijk zijn om te beslissen wat je op een condoleancekaart moet schrijven. Hieronder meer over sterkte wensen met een sterfdag.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen met een sterfdag

Hoewel we misschien niet weten wat iemand doormaakt, weten we wel dat iets zeggen beter is dan helemaal niets zeggen. Daarom hebben we een aantal sympathieberichten verzameld om u te helpen bij het schrijven van uw condoleancekaart en hopelijk licht te brengen in een rouwend hart.

Volg deze richtlijnen en suggesties voor wat u op een condoleancekaart moet schrijven en doe, afhankelijk van uw relatie met de ontvanger van de kaart, wat het meest natuurlijk aanvoelt.

Sterkte wensen sterfdag

Bron: Greetz

Sympathieboodschappen voor het verlies van een vader

Er is een reden dat ‘vaderfiguur’ een populaire term is. Het vertegenwoordigt een speciaal iemand in het leven van een persoon naar wie ze kunnen opkijken, op kunnen leunen en waar ze terecht kunnen voor advies. Het verliezen van zo’n sterke aanwezigheid in het leven kan buitengewoon moeilijk zijn om mee om te gaan.

Als je een condoleancekaart schrijft voor iemand die zijn vader heeft verloren, probeer dan leuke herinneringen op te halen of verhalen over hem na te vertellen. Op die manier, in plaats van stil te staan ​​bij het verlies van een groot man, kunnen ze zich herinneren hoe hij leefde.

‘Je vader was een van de meest genereuze mannen die ik ooit heb ontmoet. Hij hielp anderen altijd een handje en stak zijn hand uit als ze het nodig hadden. “

‘Je vader was een buitengewoon zorgzame en vriendelijke man. Ik weet dat waar je ook bent, hij altijd over je zal waken. “

‘Ik herinner me de eerste keer dat ik je vader ontmoette. Hij zorgde ervoor dat ik me meteen zo welkom en op mijn gemak voelde. “

Sterktekaart sterfdag

Bron: Greetz

Hieronder meer over sterkte wensen sterfdag.

Sympathieboodschappen voor het verlies van een moeder

Een band tussen moeder en kind is ongeëvenaard. Voor een meisje zijn zij die steun die zo cruciaal is tijdens die puberjaren. Voor jongens zijn ze een vrouwelijke aanwezigheid die liefde en respect leert. Moeders bieden een schouder om op uit te huilen en zijn oneindig veel advies. De liefde van een moeder is onvoorwaardelijk en zo iemand verliezen is nooit gemakkelijk.

Hier zijn enkele voorbeelden van manieren waarop u degenen kunt troosten die een moeder hebben verloren.

 • ‘Er is niemand op deze wereld zoals je moeder. Ze was een bijzondere vrouw en ze zal altijd bij je zijn. “
 • “Ik heb altijd bewondering gehad voor de zorgzame en onzelfzuchtige aard van je moeder. Ze was een echte vriendin en iemand met wie ik altijd in de buurt was. “
 • “De vriendelijkheid van je moeder was besmettelijk en haar herinnering zal voor altijd voortleven.”
 • ‘Mijn diepste condoleances aan u en uw gezin gedurende deze tijd. Je moeder was een geweldige vrouw en ze zal echt worden gemist. “

Meer teksten

 1. “Op deze moeilijke dag van herinnering en liefde, stuur ik je mijn diepste condoleances. Moge de herinneringen aan de mooie momenten met je dierbare vandaag troost bieden. Sterkte.”
 2. “In gedachten bij jou op deze sterfdag. Moge de liefdevolle herinneringen aan het verleden je kracht geven en de pijn van het verlies verzachten. Sterkte en warmte voor jou.”
 3. “Herinneringen zijn als sterren die schijnen te midden van de donkerste nacht. Moge je vandaag omringd worden door die stralende herinneringen en de liefde die je dierbare altijd met zich meebracht. Sterkte.”
 4. “Op deze dag van herinnering willen we je omringen met liefde en steun. Moge je de kracht vinden om de leegte te voelen met de warmte van dierbare herinneringen. Sterkte.”
 5. “Vandaag herdenken we niet alleen het verlies, maar ook de liefde die altijd zal blijven bestaan. Moge je troost vinden in de gedachte dat herinneringen onsterfelijk zijn. Sterkte op deze sterfdag.”
 6. “Op de sterfdag van je geliefde herinner ik je aan de waardevolle momenten die jullie deelden. Moge de liefde die jullie verbond vandaag sterker zijn dan ooit. Sterkte en troost.”
 7. “Op deze moeilijke dag van herdenken en liefdevolle gedachten, wens ik je de kracht om de pijn te dragen en de vreugde te vinden in de kostbare herinneringen. Sterkte.”
 8. “Deze dag draagt de last van verdriet, maar moge je ook de lichtheid van mooie herinneringen ervaren. Je staat er niet alleen voor; we delen in je verdriet en wensen je sterkte.”
 9. “Vandaag herinneren we ons niet alleen het verlies, maar vieren we ook het leven dat ooit was. Moge je op deze sterfdag de steun voelen van de liefde om je heen. Sterkte.”
5/5 - (1 stemmen)