Wanneer je man of een man jarig is wil je hem natuurlijk op een leuke manier verrassen. Er zijn heel veel activiteiten die je kunt ondernemen. Het is wel belangrijk dat je de activiteiten op een leuke manier aankondigt. Heb je er wel eens over nagedacht om dit op een kaartje te doen? Dit is een ontzettend leuke manier op de activiteit te delen of wat hints te geven over de activiteit die jullie gaan ondernemen. Hieronder vind je enkele tips en kan je enkele teksten vinden om hem te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een man jarig? Enkele tips om te feliciteren

Weet je nog niet precies wat je voor zijn verjaardag wilt organiseren? Geen zorgen. Wij helpen je graag uit de brand met toffe activiteiten die je kunt organiseren om hem een leuke verjaardag te bezorgen.

Jarig man

 1. Staycation
  Op vakantie gaan in eigen land is super leuk. Vaak heb je niet de tijd om er lang tussen uit te gaan en daarom is een simpele overnachting in eigen land ook een heel leuk idee. Er zijn heel veel hotels met een romantische vibe waarbij jullie je even in het buitenland wanen. Je kunt kiezen voor een grote stad of een huisje op de Veluwe. Zorg er wel voor dat er altijd heerlijke wellness faciliteiten beschikbaar zijn zodat jullie je even volledig kunnen ontspannen.
  Tip: Geef hints over het hotel of de stad in het kaartje!
 2. Bios en diner
  Vroeger was naar de bios gaan zeer vanzelfsprekend. Nu met platformen zoals Netflix etc is het heel toegankelijk om thuis te blijven en series te kijken. Hier is niks mis mee, maar op de verjaardag moet iets leuks gedaan worden. Een ouderwetse datenight is ontzettend leuk. Zo brengen jullie samen quality time door. Kies een film uit die hem zal aanspreken, want ja, het gaat nu even om wat hij wilt : ) en kies een restaurant uit met lekker eten. Zo bezorg je hem een heerlijke avond waar hij nog lang van zal nagenieten.
  Tip: Plak het bioscoopkaartje in de verjaardagskaart!
 3. Ga samen naar een voetbalwedstrijd
  Is hij een grote aanhanger van een voetbalclub? Of misschien van een andere sport? Deel voor één dag mee in zijn passie en ga samen met hem naar een wedstrijd. Hiermee laat je zien dat je ook openstaat voor zijn interesses, ook al zijn ze misschien niet direct jouw interesses. Maak er een echt dagje van en koop de bijpassende aanhangers t-shirts en petjes in de souvenirschop. Zo kunnen jullie als echte fans samen genieten van de wedstrijd.
  Tip: Print en plak het logo uit en plak deze in het kaartje!
 4. Doe een kroegentocht in Amsterdam
  Amsterdam heeft zo veel kroegen en gezellige bruine café’s! Het is zonde om hier niet een keer samen naar toe te gaan. En wat is nu een geschikter moment dan zijn verjaardag? Je kunt er ook voor kiezen om op voorhand een bierproeverij te doen. Dit kan bijvoorbeeld ook in Amsterdam tijdens de Heineken Experience. Zo zitten er al wat biertjes in en kunnen jullie daarna aan de kroegentocht beginnen. Even samen van kroeg naar kroeg gaan zoals vroeger. Het zal waarschijnlijk een hele leuke en grappige avond worden, één waar jullie nog lang op terug zullen kijken. Misschien creëren jullie je eigen versie van de vette film Hangover.
  Tip: Teken een bierflesje in de verjaardagskaart. Hij zal direct heel benieuwd zijn!

Meer teksten om te feliciteren:

Nog twee afbeeldingen:

Felicitatie tekst man

Felicitatie man tekst plaatje

Man jarig feliciteren

Bron: Greetz

Teksten om een man te feliciteren:

 • Weer een jaartje erbij, je wordt elk jaar ouder.
 • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
 • Er is er een jarig!
  Maak er een fijne dag van!
  En als je moet werken,
  doe dan maar net alsof!

Heb je een mooie jarig man tekst om hem te feliciteren, bijvoorbeeld voor op een kaartje? Of een mooie tip als verjaardagscadeau? Stuur ons dan een e-mail naar jarig@tekst.nl.

Tips en correcties kunnen ook nog bovenstaand e-mailadres toegezonden worden.