Er is niks leukers dan de verjaardag van een geliefde vieren. Je kunt hem helemaal in het zonnetje zetten en hem de koning van de dag laten voelen. En dat is toch ontzettend bijzonder, dat jij dat allemaal kunt doen? Wanneer je man jarig is mag je extra je best doen om hem een fijne dag te geven. Maak er samen wat moois van. Bekijk hieronder enkele gefeliciteerd man teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd man! Verjaardagswensen en teksten om te feliciteren.

Verjaardag man

(Bron: Greetz)

Het begint natuurlijk met een mooi cadeau. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Bedenk iets wat hij al heel lang heel graag wilt hebben. Iets waar je hem echt blij mee kunt maken? Misschien een nieuw paar schoenen wat hij al heel graag wilt? Of dat ene boek van zijn lievelingsauteur? Misschien is hij in to the sports of auto’s of heeft hij een grote passie voor koken? Kies een persoonlijk cadeau uit.

Hieronder enkele tips, teksten en verjaardagskaarten om een man te feliciteren:

Verjaardagskaart man

Man feliciteren

(Bron: Greetz)

Grappig & humor voor op een kaart

En aan dat cadeau kun je een mooi kaartje vast maken. Een kaartje waarin jij verteld waarom hij zo bijzonder voor je is. Vaak denken mensen;’ Een kaart, vinden mannen dat wel leuk?’. Het antwoord is ja. Volmondig ja. Want laten we eerlijk zijn, wie vindt het niet leuk om een kaart met lieve persoonlijke woorden te krijgen? Ook mannen vinden dat leuk. Dus koop een kaart en pen er je mooiste boodschap op.

Gefeliciteerd man

(Bron: Greetz.nl)

Hier onder wat inspiratie teksten:

 • Tekst 1:
  Lieve [vul naam in van je man]
  Vandaag ben je jarig en dat moet gevierd worden. Stiekem vier ik jou elke dag maar vandaag ga ik extra mijn best doen om jou een fijn verjaardagsgevoel te bezorgen. Je bent een lieve man en hebt mij zo veel gegeven. Meer dan je ooit zal kunnen beseffen. Ik ben heel blij met het leven dat wij samen hebben opgebouwd. Je bent een echte vent. Eentje met trots en een warm hart tegelijk. En dat komt niet vaak voor. Je bent een goed en oprecht mens. Elke dag wordt ik opnieuw verliefd op je. Ook al zijn we nu [vul aantal jaar in] samen, ik leer elke dag weer iets nieuws over jou. Elke dag geef je mij vlinders. Ik hou van je schat.
 • Tekst 2:
  Lieve [vul naam in van je man]
  Happy Birthday!
  Wat vliegt de tijd. Ik weet nog toen we elkaar ontmoette dat ik nooit had gedacht dat jij de man zou worden met wie ik zal eindigen. Ik vond je een mooie vent, een lekker ding. Maar zo eentje die een beetje een bad boy was. Je riep zelf altijd: ‘Ik val niet te temmen’ en dat was een uitdaging die ik maar al te graag aanging. En weet je schat, ik heb je ook niet kunnen temmen en ik vind dat eigenlijk ook wel leuk. Je bent nog steeds die stoere avontuurlijke wilde vent, maar wel een die trouw is aan zijn vrouw. Je hebt al die avontuurlijke kanten in mij ook naar boven gebracht en zo kunnen wij samen alle spannende dingen in het leven aan. Ik hou daar van en ik hou van jou!
  Liefs, je stoere vrouw
Verjaardagen en biertjes voor een man

(Bron: Greetz)

Voorbeeldteksten om een man te feliciteren (spreuken):

 • Ben je eindelijk jarig krijg je een …
 • … is een mooi rond getal, laten we hopen dat het niet overeenkomt met jouw figuur.
 • Op … geeft je vol gas, op … heb je eindelijk het rempedaal gevonden.
 • Als je een hol hoofd hebt op … dan heb je een platte portemonnee op …
 • Op … ben je nog niet over de heuvel, je bent op een plateau met een helder licht in de verte. Op naar de 40!
 • Op … regeert de wil, op dertig de geest.
Verjaardag man kaart

Bron: Greetz

Een mooie tekst toevoegen aan deze pagina om een man te feliciteren of een leuke tip? Stuur ons dan een e-mail naar gefeliciteerdman@tekst.nl.