Er is niks leukers dan de verjaardag van een geliefde vieren. Je kunt hem helemaal in het zonnetje zetten en hem de koning van de dag laten voelen. En dat is toch ontzettend bijzonder, dat jij dat allemaal kunt doen? Wanneer je man jarig is mag je extra je best doen om hem een fijne dag te geven. Maak er samen wat moois van. Bekijk hieronder enkele gefeliciteerd man teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd man! Verjaardagswensen en teksten om te feliciteren.

Verjaardag man

(Bron: Greetz)

Het begint natuurlijk met een mooi cadeau. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Bedenk iets wat hij al heel lang heel graag wilt hebben. Iets waar je hem echt blij mee kunt maken? Misschien een nieuw paar schoenen wat hij al heel graag wilt? Of dat ene boek van zijn lievelingsauteur? Misschien is hij in to the sports of auto’s of heeft hij een grote passie voor koken? Kies een persoonlijk cadeau uit.

Hieronder enkele tips, teksten en verjaardagskaarten om een man te feliciteren:

Verjaardagskaart man

Man feliciteren

(Bron: Greetz)

Grappig & humor voor op een kaart

En aan dat cadeau kun je een mooi kaartje vast maken. Een kaartje waarin jij verteld waarom hij zo bijzonder voor je is. Vaak denken mensen;’ Een kaart, vinden mannen dat wel leuk?’. Het antwoord is ja. Volmondig ja. Want laten we eerlijk zijn, wie vindt het niet leuk om een kaart met lieve persoonlijke woorden te krijgen? Ook mannen vinden dat leuk. Dus koop een kaart en pen er je mooiste boodschap op.

Gefeliciteerd man

(Bron: Greetz.nl)

Hier onder wat inspiratie teksten:

 • Tekst 1:
  Lieve [vul naam in van je man]
  Vandaag ben je jarig en dat moet gevierd worden. Stiekem vier ik jou elke dag maar vandaag ga ik extra mijn best doen om jou een fijn verjaardagsgevoel te bezorgen. Je bent een lieve man en hebt mij zo veel gegeven. Meer dan je ooit zal kunnen beseffen. Ik ben heel blij met het leven dat wij samen hebben opgebouwd. Je bent een echte vent. Eentje met trots en een warm hart tegelijk. En dat komt niet vaak voor. Je bent een goed en oprecht mens. Elke dag wordt ik opnieuw verliefd op je. Ook al zijn we nu [vul aantal jaar in] samen, ik leer elke dag weer iets nieuws over jou. Elke dag geef je mij vlinders. Ik hou van je schat.
 • Tekst 2:
  Lieve [vul naam in van je man]
  Happy Birthday!
  Wat vliegt de tijd. Ik weet nog toen we elkaar ontmoette dat ik nooit had gedacht dat jij de man zou worden met wie ik zal eindigen. Ik vond je een mooie vent, een lekker ding. Maar zo eentje die een beetje een bad boy was. Je riep zelf altijd: ‘Ik val niet te temmen’ en dat was een uitdaging die ik maar al te graag aanging. En weet je schat, ik heb je ook niet kunnen temmen en ik vind dat eigenlijk ook wel leuk. Je bent nog steeds die stoere avontuurlijke wilde vent, maar wel een die trouw is aan zijn vrouw. Je hebt al die avontuurlijke kanten in mij ook naar boven gebracht en zo kunnen wij samen alle spannende dingen in het leven aan. Ik hou daar van en ik hou van jou!
  Liefs, je stoere vrouw
Verjaardagskaart

(Bron: Greetz)

Voorbeeldteksten om een man te feliciteren (spreuken):

 • Ben je eindelijk jarig krijg je een …
 • … is een mooi rond getal, laten we hopen dat het niet overeenkomt met jouw figuur.
 • Op … geeft je vol gas, op … heb je eindelijk het rempedaal gevonden.
 • Als je een hol hoofd hebt op … dan heb je een platte portemonnee op …
 • Op … ben je nog niet over de heuvel, je bent op een plateau met een helder licht in de verte. Op naar de 40!
 • Op … regeert de wil, op dertig de geest.
Verjaardagskaart

Bron: Greetz

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd, man! Vandaag draait alles om jou, en je verdient het allerbeste. Moge dit jaar vol avonturen, succes en geluk voor je zijn.
 2. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag, kerel! Ik hoop dat deze dag gevuld is met alles waar je van houdt en dat het komende jaar nog geweldiger wordt.
 3. Gelukkige verjaardag, man! Vandaag vieren we jouw leven en alle geweldige dingen die je hebt bereikt. Moge je nog vele jaren van succes en vreugde tegemoet gaan.
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, gozer! Je bent niet alleen een geweldige vriend, maar ook een inspirerend persoon. Moge dit jaar gevuld zijn met nieuwe kansen en prestaties.
 5. Proficiat, man! Vandaag is jouw dag om te stralen. Ik wens je niet alleen een geweldige verjaardag, maar ook een jaar vol gezondheid, geluk en liefde.
 6. Hiep hiep hoera voor de jarige man! Jouw verjaardag is een herinnering aan alle geweldige momenten die we hebben gedeeld en aan de vele avonturen die nog komen gaan. Geniet ervan!
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, kerel! Moge dit nieuwe levensjaar je brengen wat je hart begeert. Blijf de geweldige persoon die je bent, en ik kijk uit naar nog vele jaren vriendschap.
 8. Van harte gefeliciteerd, man! Je bent niet alleen een jaar ouder maar ook een jaar wijzer. Moge dit nieuwe levensjaar gevuld zijn met groei, succes en vreugdevolle momenten.
 9. Gelukkige verjaardag, gozer! Op deze dag wil ik je bedanken voor alle goede tijden en herinneringen die we hebben gedeeld. Moge het komende jaar nog meer speciale momenten brengen.
 10. Proficiat met je verjaardag, man! Jouw positieve energie en doorzettingsvermogen inspireren ons allemaal. Ik wens je een dag vol plezier en een jaar vol prestaties.
 11. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag, kerel! Moge deze dag gevuld zijn met lachen, vreugde en al je favoriete dingen. Je verdient alleen het beste!
 12. Van harte gefeliciteerd, man! Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een fijne verjaardag maar ook een jaar vol succes, gezondheid en vervulling van al je doelen.
 13. Gelukkige verjaardag, gozer! Je hebt weer een jaar vol avonturen, uitdagingen en overwinningen doorstaan. Ik wens je moed en kracht voor alles wat nog komen gaat.
 14. Proficiat met je verjaardag, man! Jouw aanwezigheid maakt alles leuker, en ik hoop dat deze dag net zo geweldig is als jij bent. Op naar nog meer fantastische jaren samen!
 15. Van harte gefeliciteerd, kerel! Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw hoofdstuk vol kansen, liefde en succes. Geniet van elke seconde van je speciale dag.
 16. Hiep hiep hoera voor de jarige man! Je bent niet alleen een jaar ouder maar ook een jaar fantastischer. Moge dit jaar vol geweldige momenten en mooie herinneringen zijn.
 17. Gefeliciteerd met je verjaardag, gozer! Jouw vriendschap betekent alles voor me, en ik ben dankbaar voor de momenten die we hebben gedeeld. Ik wens je een dag vol vreugde en een jaar vol voldoening.
 18. Gelukkige verjaardag, man! Moge deze dag de start zijn van een jaar vol nieuwe kansen, gelukkige verrassingen en het bereiken van al je doelen.
 19. Van harte gefeliciteerd, kerel! Je bent niet alleen een jaar ouder maar ook een jaar wijzer en ervarener. Ik hoop dat je dag zo geweldig is als de persoon die je bent.
 20. Proficiat met je verjaardag, man! Moge dit jaar je brengen wat je hart begeert. Blijf de geweldige man die je bent, en laat deze dag het begin zijn van een jaar vol succes en plezier.

Een mooie tekst toevoegen aan deze pagina om een man te feliciteren of een leuke tip? Stuur ons dan een e-mail naar gefeliciteerdman@tekst.nl.

Rate this page