Sterkte feestdagen

Permalink

De feestdagen zijn voor de meeste mensen een van de fijnste dagen van het jaar. Maar wanneer iemand net een slecht bericht heeft gehad over de gezondheid, ontslagen is, een dierbare is verloren of een relatie uitgegaan is, kunnen de feestdagen lastig zijn. Tijdens deze periode van het jaar mis je iemand net wat meer of kan slecht nieuws de sfeer flink verpesten. Ken jij iemand die dit jaar met moeite de feestdagen zal beleven? Dan is het goed om hem of haar sterkte te wensen tijdens deze periode. In dit artikel lees je hoe je dat het beste kunt doen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen tijdens de feestdagen met een tekst

Een belletje

Hoe ver of dicht je ook bij elkaar vandaan woont, je bent altijd maar een telefoongesprek van elkaar verwijderd. Ken jij iemand die wel wat opbeurende woorden kan gebruiken of een gesprekje om de gedachten af te leiden? Dan kun je diegene tijdens de feestdagen het beste even bellen. Zo hoeft niemand het gevoel te hebben dat hij of zij alleen is tijdens de feestdagen. Het kan bijzonder prettig zijn om je hart te luchten aan de telefoon.

Sterkte feestdagen

(Bron: Greetz.nl)

Aangepaste kerstkaart

Het sturen van een kerstkaart gaat bij veel mensen op de automatische piloot. Maar wanneer je naar iemand een kerstkaart stuurt die door een moeilijke periode gaat, is het verstandig om jouw kerstkaart en kerstgroet hier op aan te passen. Je kunt diegene natuurlijk fijne feestdagen wensen, maar houdt wel in je achterhoofd de situatie. Je hoeft niet door te draven op de situatie, maar kunt jouw bericht hier wel op aanpassen. Zo kun je een kerstgroet sturen, plus een sterktewens voor deze periode. Je kunt het bijvoorbeeld op deze manieren formuleren:

“Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Ik wens je dit bijzondere jaar een fijne kerst en hoop dat volgend jaar een goed jaar voor je mag zijn.”

“Deze feestdagen zullen anders zijn dan vorige jaren. Ik hoop dat je een fijne tijd mag beleven en wens je al het goeds in het volgende jaar.”

“Ik wens je niet alleen fijne feestdagen, maar ook veel sterkte om deze bijzondere dagen nu zo anders te moeten vieren.”

Uitnodigen

Wanneer een vriend(in) of familielid dit jaar de feestdagen anders zal beleven dan vorige jaren, kun je ook voorstellen om hem of haar uit te nodigen tijdens de feestdagen. Zo hoeft niemand alleen te zijn met de feestdagen en hoeft het ook geen droevige gebeurtenis te zijn. Wil je iemand sterkte wensen met de feestdagen? Dan kun je hem of haar natuurlijk tegelijkertijd ook uitnodigen voor het kerstdiner of om samen eens een kopje koffie ergens te gaan drinken.

De feestdagen zijn en lastige periode van het jaar, wanneer het jaar anders is verlopen dan je had gedacht. Ken je iemand die net is ontslagen, een dierbare heeft verloren of te horen heeft gekregen dat hij of zij ziek is? Dan zullen de feestdagen opeens een hele andere lading krijgen. Je kunt diegene dan het beste sterkte wensen tijdens de feestdagen. Bel, app, stuur een kaartje of nodig hem of haar uit tijdens de feestdagen.

Rate this post