Op zoek naar een mooie tekst om iemand te feliciteren die 9 jaar wordt? Of een mooi cadeau? Bekijk hieronder enkele leuke tips, kaartjes en mooie teksten, bijvoorbeeld een gefeliciteerd 9 jaar tekst. Je hoeft niet altijd per se een groot cadeau te geven, soms kan het ook gewoon leuk zijn om hem of haar een mooie kaart te sturen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 9 jaar teksten en verjaardagswensen:

Gefeliciteerd 9 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Maar wat zet je nou op een kaart voor iemand die 9 jaar is geworden. Dat is natuurlijk lastig. Kinderen zijn immers nog niet volwassen en dat resulteert er dan doorgaans ook in dat er een communicatie-kloof is. Wat belangrijk is bij het geven van een cadeau aan iemand die 9 jaar is geworden, is dat hij of zij de tekst zelf kan begrijpen.

Op 9-jarige leeftijd kunnen kinderen doorgaans al een beetje lezen en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen. Een tekst kan bijvoorbeeld zijn: “Gefeliciteerd met je negende verjaardag. Dat je leuke cadeau’s mag krijgen en nog veel plezier op school!”. Een dergelijke tekst is natuurlijk leuk. Maar het kan natuurlijk ook grappiger. “Gefeliciteerd 9 jaar! Wat een feest, zo als er nooit één is geweest.”

Verjaardagswensen 9 jaar

(Greetz.nl)

Kinderen houden doorgaans van felle kleuren. Om die reden kan het aan te raden zijn om je kaartje te voorzien van een mooie felle kleur. Dit geeft de tekst natuurlijk ook wat meer schwung. De tekst is natuurlijk mooi op zich, maar wat nog mooier is, is het feit dat je de kaart zo mooi maakt dat degene hem nooit meer zou willen weggooien. Dat is natuurlijk schitterend. Probeer daarom ook veel aandacht aan het uiterlijk te besteden van de kaart en daarnaast ook aan de tekst.

Enkele felicitatie teksten (verjaardagswensen) voor de 9 jarige

  • 9 mooie jaren van geluk!
    Met deze hartelijke felicitatie
    kan jouw verjaardag
    niet meer stuk!
  • Het is alweer 9 jaar geleden
    dat je op de wereld kwam.
Kaart 9 jaar verjaardag

Bron: Greetz.nl

Getrouwd of 9 jaar samen

Helaas zijn er op dit moment nog geen teksten omtrent een 9 jarig huwelijk of 9 jaar samen zijn. Eén of meerdere teksten toevoegen kan hieronder.

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen aan deze pagina of juist een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs. Heb je zelf een mooie tekst gevonden of bedacht dat te maken heeft met het feliciteren van iemand die 9 jaar wordt? Stuur dan een e-mail naar info@tekst.nl, zo kunnen wij de pagina beter maken.

Meer leuke teksten: