Op zoek naar een mooie tekst om iemand te feliciteren die 9 jaar wordt? Of een mooi cadeau? Bekijk hieronder enkele leuke tips, kaartjes en mooie teksten, bijvoorbeeld een gefeliciteerd 9 jaar tekst. Je hoeft niet altijd per se een groot cadeau te geven, soms kan het ook gewoon leuk zijn om hem of haar een mooie kaart te sturen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 9 jaar teksten en verjaardagswensen:

Gefeliciteerd 9 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Maar wat zet je nou op een kaart voor iemand die 9 jaar is geworden. Dat is natuurlijk lastig. Kinderen zijn immers nog niet volwassen en dat resulteert er dan doorgaans ook in dat er een communicatie-kloof is. Wat belangrijk is bij het geven van een cadeau aan iemand die 9 jaar is geworden, is dat hij of zij de tekst zelf kan begrijpen.

Op 9-jarige leeftijd kunnen kinderen doorgaans al een beetje lezen en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen. Een tekst kan bijvoorbeeld zijn: “Gefeliciteerd met je negende verjaardag. Dat je leuke cadeau’s mag krijgen en nog veel plezier op school!”. Een dergelijke tekst is natuurlijk leuk. Maar het kan natuurlijk ook grappiger. “Gefeliciteerd 9 jaar! Wat een feest, zo als er nooit één is geweest.”

Verjaardagswensen 9 jaar

(Greetz.nl)

Kinderen houden doorgaans van felle kleuren. Om die reden kan het aan te raden zijn om je kaartje te voorzien van een mooie felle kleur. Dit geeft de tekst natuurlijk ook wat meer schwung. De tekst is natuurlijk mooi op zich, maar wat nog mooier is, is het feit dat je de kaart zo mooi maakt dat degene hem nooit meer zou willen weggooien. Dat is natuurlijk schitterend. Probeer daarom ook veel aandacht aan het uiterlijk te besteden van de kaart en daarnaast ook aan de tekst.

Enkele felicitatie teksten (verjaardagswensen) voor de 9 jarige

 • 9 mooie jaren van geluk!
  Met deze hartelijke felicitatie
  kan jouw verjaardag
  niet meer stuk!
 • Het is alweer 9 jaar geleden
  dat je op de wereld kwam.
Kaart 9 jaar verjaardag

Bron: Greetz.nl

Hieronder meer gefeliciteerd 9 jaar teksten om te feliciteren.

Felicitatie teksten

 1. Gefeliciteerd met je negende verjaardag! Vandaag vieren we niet alleen het feit dat je een jaar ouder wordt, maar ook alle prachtige momenten die je al hebt beleefd.
 2. Hiep hiep hoera voor de negenjarige! Negen kaarsjes op de taart symboliseren negen fantastische jaren van lachen, groeien en ontdekken. Moge deze dag net zo speciaal zijn als jij!
 3. Op je negende verjaardag wens ik je niet alleen cadeautjes, maar ook een jaar vol avonturen, vriendschappen en leuke ontdekkingen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, kleine ontdekker!
 4. Hip hip hoera! Je bent nu negen jaar oud, en je schittert als nooit tevoren. Moge jouw dag net zo stralend en vrolijk zijn als jouw glimlach. Gefeliciteerd met deze bijzondere dag!
 5. Vandaag vieren we niet alleen het toevoegen van een kaarsje aan je taart, maar ook het toevoegen van een nieuw hoofdstuk aan jouw prachtige verhaal. Gefeliciteerd met je negende verjaardag!
 6. Negen kaarsjes op de taart staan voor negen jaren van liefde, vreugde en groei. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge de komende jaren net zo magisch zijn als de afgelopen negen.
 7. Van peuter naar kleuter en nu naar een negenjarige! Wat ben je snel groot geworden. Gefeliciteerd met deze bijzondere dag. Moge je dag gevuld zijn met plezier, vriendjes en heel veel lekkernijen.
 8. Op je negende verjaardag wens ik je niet alleen veel cadeautjes, maar ook een overvloed aan liefde, gelach en knuffels. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, kleine ster!
 9. Negen jaar geleden begon jouw avontuur, en sindsdien heb je onze harten veroverd. Op deze speciale dag wens ik je alle vreugde, liefde en avonturen die het leven te bieden heeft. Gefeliciteerd!
 10. Hip hip hoera voor de negenjarige! Moge deze dag gevuld zijn met plezier, spelletjes en heel veel taart. Gefeliciteerd met je speciale dag, kleine feestvierder!
 11. Van spelen met blokken naar het oplossen van puzzels, wat een geweldige negen jaar zijn het geweest! Gefeliciteerd met je verjaardag en alle slimme en creatieve dingen die je hebt gedaan.
 12. Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook alle geweldige eigenschappen die je zo uniek maken. Gefeliciteerd met je negende verjaardag en al het moois dat nog gaat komen!
 13. Negen kaarsjes op de taart en negen jaar vol avontuur en groei. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge deze dag net zo speciaal zijn als de geweldige persoon die je bent.
 14. Happy Birthday, kleine vriend! Je bent nu negen jaar oud en klaar voor nieuwe uitdagingen. Moge deze dag het begin zijn van een jaar vol succes, lachen en onvergetelijke momenten.
 15. Negen jaar van leuke herinneringen, vriendschappen en vreugde. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge de komende jaren net zo bruisend zijn als de eerste negen.
 16. Hip hip hoera voor de negenjarige! Moge deze dag gevuld zijn met plezier, vriendschap en heel veel leuke verrassingen. Gefeliciteerd met je speciale dag, kleine avonturier!
 17. Op je negende verjaardag wens ik je niet alleen cadeautjes, maar ook een jaar vol ontdekkingen, leren en groeien. Gefeliciteerd met je negende levensjaar!
 18. Van knuffels tot high-fives, je bent nu negen jaar oud en straalt als nooit tevoren. Gefeliciteerd met je verjaardag en alle geweldige dingen die je hebt bereikt!
 19. Hiep hiep hoera voor de jarige! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw en opwindend hoofdstuk vol avonturen, vriendschappen en leerzame momenten. Gefeliciteerd!
 20. Op je negende verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol geluk, gezondheid en heel veel succes. Gefeliciteerd, lieve negenjarige!

Getrouwd of 9 jaar samen

Helaas zijn er op dit moment nog geen teksten omtrent een 9 jarig huwelijk of 9 jaar samen zijn. Eén of meerdere teksten toevoegen kan hieronder.

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen aan deze pagina of juist een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs. Heb je zelf een mooie tekst gevonden of bedacht dat te maken heeft met het feliciteren van iemand die 9 jaar wordt? Stuur dan een e-mail naar info@tekst.nl, zo kunnen wij de pagina beter maken.

Meer leuke teksten:

3.5/5 - (11 stemmen)