Sterkte wensen liefdesverdriet

Permalink

Sterkte wensen… soms moeten we het helaas wel eens doen bij iemand. Je denkt dan vaak meteen aan het overlijden van iemand of sterkte wensen voor of na een operatie. Maar ook bij zoiets als liefdesverdriet is het soms gepast om iemand sterkte te wensen. Iemand die liefdesverdriet heeft mist opeens een deel van diens leven. Het wegvallen van een stukje van die persoon, althans, zo voelt het. Hieronder vind je enkele sterkte wensen bij liefdesverdriet.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij liefdesverdriet

Iemand die ontzettend veel verdriet heeft na het beëindigen van een relatie kan veel steun hebben aan het woord ‘sterkte’. Je laat die persoon weten dat je aan hem of haar denkt en dat je er voor diegene bent als hij of zij je nodig heeft. Als je zelf wel eens liefdesverdriet hebt gehad weet je als geen ander hoe het voelt en weet je hopelijk ook hoe het voelt om gesteund te worden.

Iemand sterkte wensen bij liefdesverdriet kan dus wel degelijk heel erg helpen om het te verwerken. Vermeld ook altijd dat het verbreken van de relatie waarschijnlijk niet zonder reden was en dat diegene er daardoor beter uit zal komen. Dan was dit gewoon niet de ware liefde en komt Mr. of Mrs. Perfect vanzelf wel om de hoek kijken. laat de persoon weten wat voor leuk mens het is, omdat je door liefdesverdriet nogal eens wat zelfvertrouwen of eigenwaarde kan verliezen. Het is belangrijk dat hij of zij weet dat diegene gewaardeerd wordt en dat het niet aan hem of haar ligt.

Sterkte wensen liefdesverdriet

Bron: Greetz

Liefdesverdriet teksten om sterkte te wensen

Lieve…,

Ik wil je even sterkte wensen. Sinds een paar dagen is de relatie met … helaas tot een einde gekomen. Ik zie aan je dat dit ontzettend veel met je doet en ik wil dat je weet dat ik er voor je ben als je me nodig hebt. Een luisterend oor, een schouder om op te huilen, ik ben er voor je. Liefdesverdriet is niet altijd makkelijk en je moet zeker de tijd nemen om dit verlies te verwerken. Uiteindelijk zal je er sterker en beter uitkomen. Het kan vanaf nu alleen maar beter worden.

Veel sterkte de komende tijd.

Liefs,

Lieve …,

Wat naar dat de relatie tussen jou en … verbroken is, maar wellicht is het maar beter zo. Onthoud dat waar een deur sluit, er ergens anders weer een deur opent. Heel veel sterkte de komende tijd met dit verlies. Het is niet niks, maar je komt er hopelijk beter uit. De ware liefde komt vanzelf wel en dan ben je dit weer helemaal vergeten.

Dikke kus,

Liefdesverdriet teksten

Bron: Greetz.nl

Meer teksten toevoegen, bijvoorbeeld een sterkte wens of een beterschapswens: info@tekst.nl

4.5/5 - (2 stemmen)