Sterkte wensen liefdesverdriet

Permalink

Sterkte wensen… soms moeten we het helaas wel eens doen bij iemand. Je denkt dan vaak meteen aan het overlijden van iemand of sterkte wensen voor of na een operatie. Maar ook bij zoiets als liefdesverdriet is het soms gepast om iemand sterkte te wensen. Iemand die liefdesverdriet heeft mist opeens een deel van diens leven. Het wegvallen van een stukje van die persoon, althans, zo voelt het. Hieronder vind je enkele sterkte wensen bij liefdesverdriet.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij liefdesverdriet

Iemand die ontzettend veel verdriet heeft na het beëindigen van een relatie kan veel steun hebben aan het woord ‘sterkte’. Je laat die persoon weten dat je aan hem of haar denkt en dat je er voor diegene bent als hij of zij je nodig heeft. Als je zelf wel eens liefdesverdriet hebt gehad weet je als geen ander hoe het voelt en weet je hopelijk ook hoe het voelt om gesteund te worden.

Iemand sterkte wensen bij liefdesverdriet kan dus wel degelijk heel erg helpen om het te verwerken. Vermeld ook altijd dat het verbreken van de relatie waarschijnlijk niet zonder reden was en dat diegene er daardoor beter uit zal komen. Dan was dit gewoon niet de ware liefde en komt Mr. of Mrs. Perfect vanzelf wel om de hoek kijken. laat de persoon weten wat voor leuk mens het is, omdat je door liefdesverdriet nogal eens wat zelfvertrouwen of eigenwaarde kan verliezen. Het is belangrijk dat hij of zij weet dat diegene gewaardeerd wordt en dat het niet aan hem of haar ligt.

Sterkte wensen liefdesverdriet

Bron: Greetz

Liefdesverdriet teksten om sterkte te wensen

Lieve…,

Ik wil je even sterkte wensen. Sinds een paar dagen is de relatie met … helaas tot een einde gekomen. Ik zie aan je dat dit ontzettend veel met je doet en ik wil dat je weet dat ik er voor je ben als je me nodig hebt. Een luisterend oor, een schouder om op te huilen, ik ben er voor je. Liefdesverdriet is niet altijd makkelijk en je moet zeker de tijd nemen om dit verlies te verwerken. Uiteindelijk zal je er sterker en beter uitkomen. Het kan vanaf nu alleen maar beter worden.

Veel sterkte de komende tijd.

Liefs,

Lieve …,

Wat naar dat de relatie tussen jou en … verbroken is, maar wellicht is het maar beter zo. Onthoud dat waar een deur sluit, er ergens anders weer een deur opent. Heel veel sterkte de komende tijd met dit verlies. Het is niet niks, maar je komt er hopelijk beter uit. De ware liefde komt vanzelf wel en dan ben je dit weer helemaal vergeten.

Dikke kus,

Liefdesverdriet teksten

Bron: Greetz.nl

Teksten

Liefdesverdriet is een emotioneel uitdagende ervaring, en het kan moeilijk zijn de juiste woorden te vinden om troost te bieden. Hier zijn enkele voorbeeldzinnen met sterkte wensen bij liefdesverdriet:

 1. “Aan mijn lieve vriend(in), ik weet dat liefdesverdriet als een storm kan voelen, maar na regen komt altijd zonneschijn. Moge de tijd de wonden helen en nieuwe deuren van geluk voor je openen. Sterkte.”
 2. “In deze moeilijke tijd van liefdesverdriet, stuur ik je kracht en moed. Moge je jezelf omringen met mensen die van je houden en die je ware zelf waarderen. Je verdient alle geluk in de wereld. Sterkte.”
 3. “Lieve [naam], liefdesverdriet is als een ruwe zee, maar jij bent sterker dan je denkt. Moge je met de tijd de kalmte vinden en ontdekken dat nieuwe kansen op je wachten. Houd moed, betere dagen komen eraan.”
 4. “Aan mijn dappere vriend(in), liefdesverdriet kan voelen als een donkere tunnel, maar elke stap die je zet, brengt je dichter bij het licht. Moge je hart genezen en ruimte creëren voor nieuwe liefde en vreugde. Sterkte.”
 5. “Beste [naam], ik weet dat liefdesverdriet als een onoverkomelijke berg kan lijken, maar jij hebt de kracht om die berg te beklimmen. Moge je tranen plaatsmaken voor glimlachen en je hart weer openen voor liefde. Sterkte.”
 6. “In deze periode van liefdesverdriet, stuur ik je warmte en troost. Moge je ontdekken dat zelfs in het donkerste uur, er hoop is op een stralende zonsopgang. Je verdient alle liefde en geluk. Sterkte.”
 7. “Lieve [naam], liefdesverdriet is als een storm die voorbijtrekt. Moge je in staat zijn de regenboog van zelfontdekking en groei te vinden aan het einde ervan. Blijf sterk, er wachten mooie dagen op je. Sterkte.”
 8. “Aan mijn vriend(in) die liefdesverdriet doormaakt, ik stuur je een virtuele knuffel en een overvloed aan positieve energie. Moge je de kracht vinden om los te laten wat niet meer bijdraagt aan je geluk en je richten op een stralende toekomst. Sterkte.”
 9. “Beste [naam], liefdesverdriet is een zware last, maar je hoeft het niet alleen te dragen. Moge vrienden en familie je omringen met liefde, begrip en steun. De tijd zal heling brengen, en jij zult sterker worden. Sterkte.”
 10. “Aan mijn geweldige vriend(in), liefdesverdriet is als een hoofdstuk dat eindigt, maar je hebt de macht om een nieuw en opwindend hoofdstuk te beginnen. Moge je innerlijke kracht je leiden naar een betere toekomst. Sterkte.”
 11. “Lieve [naam], ik begrijp dat liefdesverdriet een pijnlijke reis is, maar je bent niet alleen. Moge je vrienden als gidsen fungeren op deze weg naar herstel. Jouw geluk wacht om de hoek. Sterkte.”
 12. “Aan mijn waardevolle vriend(in), liefdesverdriet kan voelen als een isolerende kou, maar vergeet niet dat warmte te vinden is in de liefde van vrienden en familie. Moge je omringd worden door troost en steun. Sterkte.”
 13. “Beste [naam], liefdesverdriet is een storm die voorbijgaat, en ik geloof dat je na de regen een prachtige regenboog zult vinden. Moge je hart helen en ruimte maken voor nieuwe liefde en geluk. Sterkte.”
 14. “In deze tijd van liefdesverdriet stuur ik je geen pleisters, maar de belofte dat de wonden zullen genezen. Moge je liefde en troost vinden in de kleine dingen en in de hoop op een stralende toekomst. Sterkte.”
 15. “Aan mijn lieve vriend(in), liefdesverdriet kan voelen als een doolhof, maar jij zult de weg naar genezing vinden. Moge je ontdekken dat jouw waarde niet afhangt van de liefde van één persoon. Blijf trouw aan jezelf. Sterkte.”
 16. “Lieve [naam], in deze periode van liefdesverdriet wens ik je geen magische toverdrank, maar de kracht om te genezen en opnieuw lief te hebben. Moge je hart zich openen voor nieuwe mogelijkheden en vreugde. Sterkte.”
 17. “Aan mijn dappere vriend(in), liefdesverdriet is als een donkere nacht, maar achter de wolken schijnt altijd de zon. Moge je hartenpijn plaatsmaken voor vrede en sereniteit. Blijf geloven in jezelf. Sterkte.”
 18. “Beste [naam], ik begrijp dat liefdesverdriet een onzichtbare last kan zijn, maar je bent niet onzichtbaar. Moge je omgeven worden door liefde, begrip en de kracht om deze storm te doorstaan. Sterkte.”
 19. “Aan mijn waardevolle vriend(in), liefdesverdriet kan voelen als een donkere tunnel, maar ik weet dat je het einde zult bereiken. Moge het licht aan het einde van de tunnel je hart weer verwarmen. Sterkte.”
 20. “Lieve [naam], in deze tijd van liefdesverdriet stuur ik je geen clichématige woorden, maar oprechte wensen voor heling. Moge je innerlijke kracht je leiden naar een nieuw hoofdstuk van liefde en geluk. Sterkte.”

Gedichten

 1. Gedicht van Troost:

  In de tuin van liefde, bloeide ooit een roos, Nu is liefdesverdriet de schaduw die ik koos. Maar in de stille nacht en het donkere dal, Vindt de ziel haar weg, herrijst na de val.

  Sterkte, mijn vriend(in), in dit levenslied, Waar liefde bloeit, wordt de pijn subtiel verried. Moge de tranen die nu vloeien als een rivier, De weg banen voor een nieuwe morgen hier.

 2. Het Lied van Genezing:

  O, liefde, een melodie zoet en fijn, Maar soms laat het ons achter met pijn. Sterkte, mijn vriend(in), in dit gebroken lied, Moge de harmonie van herstel worden gegriefd.

  Laat de tijd als een zachte bries waaien, Genezing brengen, het hart weer opbouwen. En wanneer de pijn zijn greep verliest, Zullen nieuwe noten van liefde worden gekozen.

 3. Afscheid in Verzen:

  Als tranen vallen als regen in de nacht, Is het hart een dichter die liefde betracht. Sterkte, mijn vriend(in), in dit droeve gedicht, Moge het einde van de pijn in zicht.

  Afscheid fluistert in de wind zo zacht, Maar hoop is het verhaal dat wordt volbracht. Laat liefde, als een gedicht geschreven in zand, Zijn sporen achterlaten aan de oever van het verstand.

 4. Het Wensenlied:

  In de tuin van je ziel, waar rozen ooit bloeiden, Nu verdriet en leegte de stilte doordringen. Sterkte, mijn vriend(in), in dit treurige refrein, Moge de melodie van herstel zich met liefde verweven.

  Laat de zon van hoop haar stralen verspreiden, Door de wolken van verdriet die je geest leidden. En wanneer de nacht haar mantel trekt, Mogen dromen van morgen je hart opwekken.

 5. Een Poëtische Troost:

  In de spiegels van tranen zie je pijn, Maar weet, liefde zal weer bloeien, puur en rein. Sterkte, mijn vriend(in), in dit sombere gedicht, Moge de dag van herstel aanbreken als een licht.

  Laat de wonden helen, laat de tijd zijn werk doen, In het weefsel van het hart, waar liefde ontspruit. En wanneer de nacht vervalt in een stille zucht, Zal liefde weer dansen als een ongeschreven gedicht.

 6. Een Verlies in Woorden:

  Woorden, als bloemen, eens vol leven en kleur, Nu vervagen ze als herinneringen, keer op keer. Sterkte, mijn vriend(in), in dit stille vers, Moge de tijd de wonden helen, heel en pers.

  Laat de letters dansen op de bladzijden van het hart, Een ode aan wat was, een nieuwe start. En wanneer de zinnen weer een lied zingen, Zal het verlies getransformeerd zijn in vleugels.

 7. Het Weven van Verlangen:

  In het weefsel van verlangen, een draad die breekt, Maar uit de breuk, een nieuwe droom ontspruit, verbleekt. Sterkte, mijn vriend(in), in dit weefsel van pijn, Moge de draad van herstel weer verbindend zijn.

  Laat de naald van tijd zijn steken zetten, Een tapijt van liefde, waar het hart op kan rusten. En wanneer de dagen hun licht weer schijnen, Zal het weefsel van hoop je ziel verkwikken.

Meer teksten toevoegen, bijvoorbeeld een sterkte wens of een beterschapswens: info@tekst.nl

4.7/5 - (3 stemmen)