Een huwelijkskaartje aan het schrijven, maar loopt de inspiratie vast? Gebruik de voorbeelden en richtlijnen op deze pagina om indruk te maken met jouw gelukwensen voor de bruid en de bruidegom. De juiste gelukwens is immers niet gemakkelijk om te vinden. Dan heb je eindelijk, na lang zoeken, het perfecte cadeau gevonden en blijkt dat je nog langer vastzit aan de tekst die erbij hoort. Het goede nieuws? Zolang jouw boodschap vanuit het hart komt zijn er eigenlijk geen vergissingen mogelijk. Bekijk hieronder enkele getrouwd gefeliciteerd teksten en kaartjes. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie felicitatie tekst en/of kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Getrouwd gefeliciteerd!

Getrouwd gefeliciteerd

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje huwelijk

Bron: Greetz

De etiquette bij gelukwensen voor een huwelijk

Gefeliciteerd getrouwd foto

Als je bent uitgenodigd op een huwelijk is het de gewoonte om ook een leuke huwelijkskaart mee te brengen. De etiquette schrijf voor dat je de kaart meebrengt naar de receptie of in de brievenbus van het gelukkige stel laat afleveren. Wat de boodschap op de kaart betreft is de gouden regel om het jezelf niet al te moeilijk te maken. Niemand verwacht Shakespeare en een simpele “gefeliciteerd” is vaak al meer dan goed genoeg.

Dat gezegd zijnde wil je natuurlijk ook wel tonen dat je een beetje creativiteit hebt. Kijk dan ook goed naar wie de ontvangers van jouw kaartje zijn. Goede vrienden? Dan is een grapje aangewezen. Een verre kennis? Hou het dan best formeel. Andere zaken om rekening mee te houden: is het koppel gelovig, zijn het collega’s en ga zo maar door. Een paar voorbeelden?

Jullie zijn getrouwd kaart

(Bron: Greetz.nl)

 • Ik wens jullie een leven van geluk en liefde samen toe.
 • De huwelijksdag is er eentje die vaak veel te snel voorbij is. Maar de liefde tussen jullie is er eentje die eeuwig zal blijven branden.
 • Ik ben er dankbaar voor dat ik samen met jullie deze wel zeer bijzondere dag kan en mag vieren.
 • Hartelijk dank om ons uit te nodigen om te eten en te drinken terwijl jullie trouwen.
 • Getrouwd zijn? Dat is een beetje zoals een film. Ik hoop voor jullie dat het eerder een romcom zal zijn dan een drama.
 • Vandaag voeg ik weer een nieuw lid aan mijn familie toe. Proficiat met jullie huwelijk.
 • Je hebt nu een nieuwe titel: man en vrouw. Geniet ervan!
Kaartje huwelijk

(Greetz.nl)

Just married kaart

Bron: Greetz

Gefeliciteerd getrouwd teksten voor op een kaartje om te feliciteren.

Felicitatie teksten huwelijk

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge deze bijzondere dag het begin zijn van een leven vol liefde, geluk en avonturen samen.
 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Jullie liefde straalt als een heldere ster aan de hemel, en ik wens jullie een leven vol romantiek en vreugde toe.
 3. Op deze prachtige dag wil ik jullie van harte feliciteren met jullie huwelijk. Moge jullie liefde blijven groeien en bloeien, net als een mooie tuin in de lente.
 4. Proficiat met jullie trouwdag! Moge jullie huwelijk een reis vol warmte, begrip en onvergetelijke momenten zijn. Dat elke dag gevuld is met liefde en geluk.
 5. Van harte gefeliciteerd met het vieren van jullie liefde en het aangaan van dit prachtige avontuur genaamd huwelijk. Moge elk moment gevuld zijn met blijdschap en harmonie.
 6. Gelukwensen met jullie huwelijk! Mogen de komende jaren gevuld zijn met liefdevolle herinneringen, lachende momenten en de kracht om samen elk obstakel te overwinnen.
 7. Op deze speciale dag stuur ik jullie mijn oprechte felicitaties. Moge jullie huwelijk een symfonie van liefde zijn, gespeeld op de noten van respect, begrip en genegenheid.
 8. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie leven samen een kleurrijk schilderij zijn, met penseelstreken van liefde, passie en wederzijdse steun.
 9. Proficiat met deze prachtige mijlpaal in jullie leven! Moge de vlam van liefde die vandaag brandt, blijven stralen door de jaren heen en jullie pad verlichten.
 10. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Mogen jullie liefde een inspiratie zijn voor anderen, en moge jullie samen een toekomst vol geluk en voldoening tegemoet gaan.
 11. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag het begin zijn van een avontuurlijke reis vol liefde, begrip en onvergetelijke momenten.
 12. Gelukwensen met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie vandaag vieren, blijven groeien en bloeien als een prachtige tuin, het hele jaar door.
 13. Proficiat met jullie huwelijk! Moge jullie liefde sterker worden met elk voorbijgaand jaar, en moge elke dag een nieuwe reden zijn om samen te vieren.
 14. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mogen de komende jaren gevuld zijn met liefde, vreugde en het delen van mooie momenten.
 15. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de liefde die jullie vandaag bezegelen, een eeuwigdurende bron van geluk en tevredenheid zijn.
 16. Op deze bijzondere dag wil ik jullie van harte feliciteren. Moge jullie huwelijk een reis vol avonturen zijn, met elkaar als trouwe reisgenoten.
 17. Gelukwensen met jullie trouwdag! Moge elke dag van jullie huwelijk gevuld zijn met liefde, begrip en kleine geluksmomenten.
 18. Van harte gefeliciteerd met het vieren van jullie liefde en het aangaan van dit prachtige avontuur genaamd huwelijk. Moge elk hoofdstuk van jullie verhaal gevuld zijn met liefde en begrip.
 19. Proficiat met jullie huwelijk! Moge jullie liefde sterker worden met de tijd en moge elk moment samen een herinnering zijn om te koesteren.
 20. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mogen jullie huwelijk en de liefde die jullie delen, een bron van inspiratie zijn voor iedereen om jullie heen.
 21. Van harte gefeliciteerd met het bezegelen van jullie liefde met dit prachtige huwelijk. Moge de toekomst gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten.
 22. Gelukwensen met jullie trouwdag! Moge jullie huwelijk een reis vol ontdekkingen zijn, waarbij jullie samen groeien en bloeien.
 23. Proficiat met jullie huwelijk! Moge de liefde die vandaag wordt gevierd, de basis vormen voor een leven vol harmonie, begrip en vreugde.
 24. Van harte gefeliciteerd met het begin van jullie gezamenlijke avontuur. Moge de weg die voor jullie ligt, bezaaid zijn met bloemen van geluk en liefde.
 25. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mogen jullie huwelijk een verhaal worden dat verteld wordt met glimlachen, knuffels en onvoorwaardelijke liefde.
 26. Op deze bijzondere dag stuur ik jullie mijn warmste felicitaties. Moge de liefde die jullie vandaag vieren, de basis vormen voor een leven vol prachtige momenten samen.
 27. Gelukwensen met jullie huwelijk! Moge de liefde die vandaag wordt bezegeld, groeien en bloeien als een prachtige bloementuin in de zomer.
 28. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mogen jullie huwelijk en de liefde die jullie delen, een bron van vreugde en inspiratie zijn voor iedereen om jullie heen.
 29. Proficiat met jullie huwelijk! Moge elke dag van jullie leven samen gevuld zijn met liefde, begrip en het delen van mooie momenten.

Dit waren de gefeliciteerd getrouwd / huwelijk teksten om te feliciteren. Zelf teksten toevoegen kan door ons te mailen. Na controle voegen we deze toe.

Meer teksten:

3.7/5 - (4 stemmen)