De geboorte van een baby is een spannende tijd die voor alle betrokkenen haast magisch aanvoelt. Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de ouders, maar ook voor de grootouders in spe is dit een belangrijk moment. Niet toevallig zijn de grootouders vaak nog zenuwachtiger dan de ouders. Niet toevallig lijken de grootouders vaak nog trotser dan de ouders. Ook voor hen zijn de nodige felicitaties dan ook op hun plaats bij de geboorte van een kleindochter. Ken je iemand die een kleindochter mag verwachten, maar heb je nog geen idee wat je op het kaartje moet zetten? Dan vind je op deze pagina heel wat leuke suggesties terug. Bekijk hieronder de gefeliciteerd met jullie kleindochter teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kleindochter

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met jullie kleindochter teksten en kaartjes:

Felicitatie kleindochter

(Bron: Greetz)

Gefeliciteerd met jullie kleindochter

(Bron: Greetz.nl)

De geboorte van een kleindochter voelt toch altijd net wat anders aan dan de geboorte van een kleinzoon. Het is een klein prinsesje dat met alle liefde van de wereld opgevangen moet worden. Een meid die de nodige bescherming en vertroeteling vanaf de start van haar leven zal krijgen. Een goede felicitatie voor de geboorte is voor een kleindochter dan ook anders dan voor een kleinzoon. Een paar regels om in het achterhoofd te houden: blijf positief, durf humor te gebruiken en kleur niet te veel buiten de lijntjes!

 • Jullie als grootouders gehad hebben? Daar had ik als kleine meid geen nee tegen gezegd. Let op dat je haar niet te hard gaat verwennen!
 • Een grootouder zijn is één van de grootste vreugdes in een mensenleven. Jullie kleindochter zijn? Dat gaat één van de grootste vreugdes uit haar leven worden.
 • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine meid. Ik twijfel er geen seconde aan dat ze een prachtig deel van jullie leven gaat worden. Veel succes grootouders!
 • Een prachtige kleindochter? Dat is ontzettend bijzonder. Niets dan felicitaties voor dit kleine wonder.
 • Ook voor een oma en opa zijn we ontzettend blij. Het is dan ook heel erg bijzonder zo’n lieve meid er plots bij.
 • Een kleine meid, nog broos en nog fijn. Het is boven alles een prachtige kleindochter. Eentje waar je nog vaak trots op zult kunnen zijn.
Een kleindochter kaart

(Greetz.nl)

Nog een leuke tekst om te feliciteren:

 • Een kleindochter geboren
  om te koesteren en te verwennen
  Een kleindochter waarin je zoveel zal herkennen
  Een kleindochter een groot geschenk
  ook al is ze nog wel klein
  Een kleindochter waar jullie trots op kunnen zijn!
Gefeliciteerd kleindochter kaart

(Bron: www.Greetz.nl)

Felicitatie teksten

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve kleindochter! Vandaag vieren we niet alleen het verstrijken van de tijd, maar ook de prachtige persoon die je bent geworden. Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten.
 2. Op je afstudeerdag, kleindochter, wil ik je van harte feliciteren! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook de kracht van doorzettingsvermogen en vastberadenheid laten zien. De wereld wacht op jouw unieke bijdrage. Trots op jou!
 3. Gefeliciteerd met je huwelijk, mijn lieve kleindochter! Vandaag begint een nieuw hoofdstuk in je leven, vol liefde en partnerschap. Moge jullie dagen samen gevuld zijn met begrip, steun en eindeloze vreugde.
 4. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan, kleindochter! Je hebt hard gewerkt om hier te komen, en nu oogst je de vruchten van je inspanningen. Blijf schitteren en laat je talenten de wereld verrijken.
 5. Op je trouwdag, kleindochter, wil ik je van harte feliciteren! Moge de liefde die jullie delen alleen maar sterker worden met de tijd. Jullie zijn een prachtig paar, en ik ben dankbaar deel uit te maken van deze bijzondere dag.
 6. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby, lieve kleindochter! Jullie zijn nu ouders en beginnen aan een opwindend nieuw avontuur. Moge jullie gezin gevuld zijn met liefde, gelach en onvergetelijke momenten.
 7. Van harte gefeliciteerd met je promotie, kleindochter! Je hebt laten zien dat hard werken en toewijding hun vruchten afwerpen. Blijf streven naar het allerbeste en laat je carrière schitteren als een heldere ster aan de hemel.
 8. Gefeliciteerd met je eerste huis, kleindochter! Het is een grote stap om je eigen plekje te hebben, en ik ben trots op de volwassen en onafhankelijke vrouw die je bent geworden. Moge je huis gevuld zijn met vreugde en warmte.
 9. Op je jubileum, kleindochter, wil ik je van harte feliciteren! Jullie hebben samen vele jaren van liefde en partnerschap doorgebracht. Moge elk jaar alleen maar rijker worden en jullie band sterker.
 10. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, kleindochter! Dit is een belangrijke mijlpaal in je leven en een teken van volwassenheid. Wees voorzichtig op de weg en geniet van de vrijheid die het rijden met zich meebrengt.
 11. Van harte gefeliciteerd met je benoeming, kleindochter! Je hebt bewezen dat je bekwaamheid en toewijding opgemerkt worden. Moge deze nieuwe functie je nog meer kansen en voldoening brengen in je carrière.
 12. Gefeliciteerd met je eerste publicatie, kleindochter! Je creativiteit en vastberadenheid hebben geleid tot dit prachtige resultaat. Blijf schrijven en de wereld verblijden met je talent. Trots op jou!

Meer teksten:

Heb je zelf een mooie tekst of zin gevonden welke je wilt delen met anderen? Stuur deze dan in via info@tekst.nl.

3.5/5 - (8 stemmen)