De geboorte van een baby is een spannende tijd die voor alle betrokkenen haast magisch aanvoelt. Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de ouders, maar ook voor de grootouders in spe is dit een belangrijk moment. Niet toevallig zijn de grootouders vaak nog zenuwachtiger dan de ouders. Niet toevallig lijken de grootouders vaak nog trotser dan de ouders. Ook voor hen zijn de nodige felicitaties dan ook op hun plaats bij de geboorte van een kleindochter. Ken je iemand die een kleindochter mag verwachten, maar heb je nog geen idee wat je op het kaartje moet zetten? Dan vind je op deze pagina heel wat leuke suggesties terug. Bekijk hieronder de gefeliciteerd met jullie kleindochter teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kleindochter

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met jullie kleindochter teksten en kaartjes:

Felicitatie kleindochter

(Bron: Greetz)

Gefeliciteerd met jullie kleindochter

(Bron: Greetz.nl)

De geboorte van een kleindochter voelt toch altijd net wat anders aan dan de geboorte van een kleinzoon. Het is een klein prinsesje dat met alle liefde van de wereld opgevangen moet worden. Een meid die de nodige bescherming en vertroeteling vanaf de start van haar leven zal krijgen. Een goede felicitatie voor de geboorte is voor een kleindochter dan ook anders dan voor een kleinzoon. Een paar regels om in het achterhoofd te houden: blijf positief, durf humor te gebruiken en kleur niet te veel buiten de lijntjes!

 • Jullie als grootouders gehad hebben? Daar had ik als kleine meid geen nee tegen gezegd. Let op dat je haar niet te hard gaat verwennen!
 • Een grootouder zijn is één van de grootste vreugdes in een mensenleven. Jullie kleindochter zijn? Dat gaat één van de grootste vreugdes uit haar leven worden.
 • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine meid. Ik twijfel er geen seconde aan dat ze een prachtig deel van jullie leven gaat worden. Veel succes grootouders!
 • Een prachtige kleindochter? Dat is ontzettend bijzonder. Niets dan felicitaties voor dit kleine wonder.
 • Ook voor een oma en opa zijn we ontzettend blij. Het is dan ook heel erg bijzonder zo’n lieve meid er plots bij.
 • Een kleine meid, nog broos en nog fijn. Het is boven alles een prachtige kleindochter. Eentje waar je nog vaak trots op zult kunnen zijn.
Een kleindochter kaart

(Greetz.nl)

Nog een leuke tekst om te feliciteren:

 • Een kleindochter geboren
  om te koesteren en te verwennen
  Een kleindochter waarin je zoveel zal herkennen
  Een kleindochter een groot geschenk
  ook al is ze nog wel klein
  Een kleindochter waar jullie trots op kunnen zijn!
Gefeliciteerd kleindochter kaart

(Bron: www.Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je zelf een mooie tekst of zin gevonden welke je wilt delen met anderen? Stuur deze dan in via info@tekst.nl.