Als kersverse ouders zijn jullie natuurlijk supertrots! Hoera, een broertje! Ook je oudste zoon of dochter is vast heel trots op zijn of haar broertje. Wat een geluk! De geboorte van een kind is iets moois, heel bijzonder en een wonder. Als ouders en grote broer of zus wil je dit geluk graag delen met je familie, vrienden en kennissen. Dat doe je door geboortekaartjes met een mooie tekst geboortekaartje broertje te versturen. De tekst geboortekaartje broertje kun je helemaal zelf bepalen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Misschien ben je zelf heel goed in het bedenken van een tekst geboortekaartje broertje. Of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij een goede tekst geboortekaartje broertje. Dat kan! We hebben een aantal voorbeelden van tekst geboortekaartje broertje op deze website op een rijtje gezet. Ga er maar eens goed voor zitten en neem de teksten geboortekaartje broertje maar eens rustig door. Zie je een goede tekst geboortekaartje broertje?

Broertje geboortecadeautjes

Het is erg leuk om een kleinigheidje toe te voegen aan een kaartje. Met een toepasselijke tekst kun je ook één van deze leuke onderstaande geboortecadeautjes toevoegen. Speciaal voor je broertje zie je hieronder de leukste cadeautjes.

Geboortekaartje broertje

(Bron: Greetz)

Tekst geboortekaartje broertje

Gebruik deze dan gerust voor je geboortekaartjes. Belangrijk is dat je zelf tevreden bent met de tekst geboortekaartje broertje en dat je het geluk van jullie gezin op een goede manier met je familie, vrienden en kennissen kunt delen. Betrek de grote broer of zus bij het bedenken van een goede tekst geboortekaartje broertje. We wensen je veel geluk!

Tekst geboortekaartje broertje

Tekst geboortekaartje broertje. (Greetz.nl)

Tekst geboortekaartje broertje voorbeelden

 • Maak ruimte in jullie huis
  voor alle babyspullen
  en maak ruimte voor alle liefde
  waarmee mijn broertje jullie hart zal vervullen
 • Te vroeg geboren
  Al heel lang verwacht
  en zo snel gekomen
  ligt daar een klein broertje te dromen
 • Zo breekbaar en kwetsbaar
  heel lief en heel zoet
  Met zoveel liefde en aandacht
  komt ’t vast helemaal goed
 • Hoe wonderlijk is het leven soms
  Hoe zonnig jullie horizon
  Maar de gelukwens is aan jullie broertje
  Die het niet beter treffen kon
  HARTELIJK GEFELICITEERD
Geboortekaartje broertje

Bron: Greetz

Broertje teksten geboortekaartjes

 • Hij is een prachtig
  stukje van de wereld
  En een heel bijzonder mens
  Heel veel geluk en liefde
  is wat ik mijn broertje wens
 • De 9 maanden zijn eindelijk voorbij
  nu heb ik er een broertje bij
  Hij moet nu nog groter groeien
  zodat we later samen kunnen gaan stoeien
 • Je ligt in m’n bedje!
  mag wel hoor
  want ik ben al groot
  en jij mijn kleine broertje.

Tekst geboortekaartje broertje

 • Ik ben nog zo klein
  en heb nog niets bewezen
  maar met (naam) als grote broer
  heb ik niets te vrezen
 • Hoera ik heb een broertje,
  heel klein, hij krijgt een kusje
 • Een nieuw leven
  onzichtbaar geweven
  Zo pril en klein
  waar wij zo gelukkig mee zijn

Gedichten voor op een geboortekaartje voor een broertje

 • Kleine handjes, kleine voetjes
  een nieuw mensje, nieuw geluk
  Dagen vol van zorg en liefde
  voor zijn grote broer kan het niet meer stuk
 • Een luier omdoen moet ik nog leren
  maar zijn grote broer blijft het proberen
  Want ik zie mijn kleintje
  toch liever droog dan nat!
 • Maandenlang gekoesterd,
  om een levenslang van te houden.
  Maandenlang werd hij verwacht
  Onze wens is nu volbracht…

Geboortekaartje tekst voor een broertje

 1. “Met vreugde in ons hart kondigen wij de komst aan van ons kleine broertje, [Baby’s naam]. [Oudere broer/zus] kan niet wachten om zijn/haar nieuwe rol als grote broer/grote zus te vervullen en de wereld te laten zien hoe geweldig familie kan zijn.”
 2. “Een nieuwe held is geboren! We zijn verheugd om [Baby’s naam] te verwelkomen, ons kleine broertje. [Oudere broer/zus] is al begonnen met het oefenen van zijn/haar superkrachten van liefde en bescherming.”
 3. “De familie is gegroeid! Met blijdschap kondigen we de geboorte aan van [Baby’s naam], onze schattige kleine broer. [Oudere broer/zus] straalt van trots en kan niet wachten om zijn/haar nieuwe sidekick te ontmoeten.”
 4. “Een nieuwe avonturier is gearriveerd! Met veel vreugde stellen we voor: [Baby’s naam], ons prachtige broertje. [Oudere broer/zus] is klaar voor nieuwe avonturen met zijn/haar kleine metgezel.”
 5. “Het is officieel: [Baby’s naam] is nu een deel van ons gezin! Als onze liefste kleine broer brengt hij/zij een golf van geluk met zich mee. [Oudere broer/zus] kan niet wachten om te laten zien hoe geweldig het is om een broer te hebben.”
 6. “Met liefde en opwinding kondigen wij de geboorte aan van [Baby’s naam], ons kleine broertje. [Oudere broer/zus] is al druk bezig met het voorbereiden van knuffels en grappige gezamenlijke avonturen. Welkom, kleintje!”
 7. “In ons huis is er een nieuwe prins gearriveerd! [Baby’s naam] is zijn/haar koninkrijk binnengekomen, met [Oudere broer/zus] als de trotse prins/prinses van het gezin. Samen zullen ze de wereld veroveren.”
 8. “De familie heeft een nieuwe toevoeging! Met vreugde kondigen we aan dat [Baby’s naam] ons gezin compleet maakt als het schattigste broertje. [Oudere broer/zus] staat te popelen om zijn/haar speelgoed te delen en nieuwe herinneringen te maken.”
 9. “Een nieuwe ster is aan ons firmament verschenen! [Baby’s naam] is het stralende middelpunt van ons gezin als onze kleine broer. [Oudere broer/zus] kijkt uit naar het delen van lachen, avonturen en onvergetelijke momenten.”
 10. “Groot nieuws! [Baby’s naam] is aangekomen en heeft onze harten gestolen als het schattigste broertje ooit. [Oudere broer/zus] is al begonnen met het geven van lessen in de kunst van het grote broer/grote zus-zijn.”
 11. “De cirkel van liefde is compleet met de komst van [Baby’s naam], ons kleine broertje. [Oudere broer/zus] is de gelukkigste grote broer/grote zus ter wereld en kan niet wachten om liefde en speeltijd te delen.”
 12. “Een nieuw hoofdstuk begint met de komst van [Baby’s naam], onze prachtige zoon/broertje. [Oudere broer/zus] is klaar voor een reis vol avonturen en broederlijke liefde. Welkom in ons gezin, kleintje!”

Meer felicitatie teksten / geboortekaartje teksten

 1. Welkom lieve [naam van het broertje], ons gezin is nu compleet met de komst van jou. We zijn overweldigd door liefde en geluk!
 2. Met trots stellen wij voor: onze zoon, [naam van het broertje]. Hij is klein, schattig en een zegen voor ons gezin.
 3. Een nieuw avontuur begint met de geboorte van onze zoon, [naam van het broertje]. We zijn zo dankbaar en verliefd op dit kleine bundeltje vreugde.
 4. Onze harten zijn gevuld met vreugde en liefde, want [naam van het broertje] is geboren! Een klein broertje om mee te lachen, spelen en lief te hebben.
 5. Met blijdschap delen wij het nieuws van de geboorte van onze zoon, [naam van het broertje]. Hij is het antwoord op al onze gebeden en het licht van ons leven.
 6. Een broertje voor [naam van oudere broer/zus], [naam van het broertje] is hier om ons gezin nog specialer te maken. We kijken uit naar de mooie momenten die voor ons liggen.
 7. De wereld is mooier geworden met de komst van onze zoon, [naam van het broertje]. Zijn tederheid en onschuld raken onze harten diep.
 8. [Naam van het broertje] heeft zijn weg gevonden naar ons hart en gezin. Zijn lach is als muziek en zijn aanwezigheid is als zonneschijn op een regenachtige dag.
 9. De liefde vermenigvuldigt zich met de geboorte van [naam van het broertje]. We zijn gezegend met een nieuw leven om te koesteren en lief te hebben.
 10. Onze familie is gegroeid met de komst van [naam van het broertje]. Hij brengt vreugde, gelach en een overvloed aan liefde in ons huis.
 11. In liefde en vreugde kondigen wij de geboorte aan van onze zoon, [naam van het broertje]. Zijn aanwezigheid maakt ons gezin compleet en vervult ons hart met geluk.
 12. [Naam van het broertje] is geboren en brengt een wereld van liefde met zich mee. We kunnen niet wachten om hem te zien opgroeien en bloeien.
 13. De wieg is gevuld, het huis is vervuld van geluk. [Naam van het broertje] is gearriveerd en maakt alles compleet met zijn onschuldige charme.
 14. Als een kostbare ster is [naam van het broertje] in ons leven verschenen. Zijn glimlach doet ons hart smelten en zijn aanwezigheid brengt een glans van geluk in ons huis.
 15. Met vreugde in ons hart kondigen we de geboorte aan van [naam van het broertje]. Hij is het antwoord op onze dromen en een zegen voor ons gezin.
 16. [Naam van het broertje] heeft onze harten gestolen en ons gezin compleet gemaakt. Zijn komst brengt een golf van liefde diep in ons midden.
 17. Welkom [naam van het broertje], je bent het nieuwste lid van onze clan. We beloven je te koesteren, te beschermen en onvoorwaardelijk van je te houden.
 18. Met blijdschap en dankbaarheid kondigen we de geboorte aan van [naam van het broertje]. Hij is het antwoord op onze gebeden en het wonder waar we op hebben gewacht.
 19. [Naam van het broertje] is gearriveerd, en de wereld lijkt helderder en mooier. We kunnen niet wachten om alle avonturen met hem te beleven.
 20. Onze harten zijn vol vreugde en liefde nu [naam van het broertje] bij ons is. Hij is het stukje perfectie dat ons gezin nodig had.
 21. Met een trotse glimlach en liefdevolle harten stellen wij voor: [naam van het broertje]. Hij heeft onze wereld veranderd en gevuld met pure liefde.
 22. Een nieuwe pagina begint in ons familieboek met de komst van [naam van het broertje]. Zijn leven is een kostbaar hoofdstuk dat we met liefde zullen schrijven.
 23. [Naam van het broertje] is als een zonnestraal die ons leven verlicht. Zijn komst brengt warmte, geluk en een overvloed aan liefde.
 24. We zijn verheugd om aan te kondigen dat [naam van het broertje] veilig en gezond is gearriveerd. Zijn aanwezigheid vervult ons met een diepe vreugde die niet in woorden te vatten is.
 25. Ons gezin is verrijkt met de geboorte van [naam van het broertje]. Zijn komst is een geschenk dat we voor altijd zullen koesteren.
 26. De wereld is mooier geworden met de geboorte van [naam van het broertje]. Zijn onschuld en puurheid brengen een glimlach op onze gezichten en vullen ons hart met liefde.
 27. Met liefde en vreugde verwelkomen we [naam van het broertje] in ons gezin. Hij is het antwoord op onze gebeden en het licht van onze dagen.
 28. [Naam van het broertje] is geboren, en het voelt alsof ons gezin nu pas compleet is. Zijn komst brengt een golf van geluk diep in ons midden.
 29. In liefde en opwinding kondigen we de geboorte aan van [naam van het broertje]. Hij is het middelpunt van onze wereld en het kloppende hart van ons gezin.
 30. Met open armen en harten vol liefde begroeten we [naam van het broertje]. Zijn komst brengt een stroom van vreugde die ons hele huis verlicht.
 31. [Naam van het broertje] is geboren en heeft onze harten veroverd. Zijn schattigheid en onschuld brengen een glimlach op ons gezicht en vullen ons met liefde.

Voel je vrij om deze voorbeeldzinnen aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en de dynamiek van jouw gezin. Het belangrijkste is dat de boodschap oprecht is en de vreugde van de nieuwe toevoeging aan jullie gezin weerspiegelt.

Vond je dit artikel leuk dat te maken heeft met mooie teksten voor op geboortekaartjes dat er een broertje is geboren? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website.

4.7/5 - (36 stemmen)