Sterkte wensen bij overlijden oma

Permalink

Als oma komt te overlijden wordt altijd heel de familie getroffen. En ook al was oma misschien heel oud, en was ze wellicht ook al een tijdje ziek, het is een generatie die verdwijnt en daar wordt een mens stil van. Ouderen die sterven laten een andere leegte na dan wanneer iemand jong het leven verliest. Hoeveel hebben we niet geleerd, en hoeveel knuffels en zoentjes en wijsheden heeft ze ons nagelaten en zullen we ons blijven herinneren. In dit artikel vind je enkele sterkte wensen en teksten bij het overlijden van een oma.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij overlijden van een oma

Sterkte wensen overlijden oma

(Bron: Greetz)

Je kunt dankbaar zijn voor al de jaren dat je oma kon gaan bezoeken en voor de lieve mams of paps die ze voor jou op de wereld zette maar, afscheid nemen is altijd zwaar en vooral wanneer je een goede band had met haar. Haar altijd in je hart bewaren en een paar lieve, gepaste woorden bij het heengaan van je oma, is het laatste wat je nog voor haar kunt doen.

Weegt het verdriet te zwaar en heb je het gevoel dat er geen woorden zijn om je gevoel te beschrijven, dan heb je waarschijnlijk gelijk. En toch, het zijn die woorden van troost die anderen, die hetzelfde verdriet delen, voor altijd zullen koesteren. Hieronder enkele sterkte teksten.

  • (naam) bracht zo veel gelukkige momenten in ons leven en een schat aan herinneringen. We zullen haar nooit vergeten en bidden voor jou in deze moeilijke tijd. Moge haar ziel rusten in vrede.
  • Hoewel het vandaag moeilijk is om verder te kijken dan je verdriet, kan terugkijken in je herinneringen je morgen troost brengen. Sterkte bij het verwerken van het gemis om je oma/moeder.
  • Hoe moeilijk het ook lijkt, je zult deze moeilijke tijd doorkomen en sterker worden. Weet dat we ​​altijd voor je klaar zullen staan om je door deze moeilijke periode heen te helpen.
  • Elk leven heeft een doel te vervullen, een doel dat wij mensen zelden kunnen begrijpen. Maar ze was een geschenk uit de hemel en liet deze wereld begrijpen wat liefde, vriendschap, goedheid en nederigheid allemaal inhielden. Goedheid behoort de hemel toe, en ik weet dat ze van daaruit op ons neer kijkt met haar lieve mooie glimlach. Moge haar ziel rusten in vrede.
Overlijden oma tekst

(Bron: Greetz)

Meer sterkte teksten bij overlijden van een oma

Ik kan me niet eens voorstellen wat je doormaakt en hoe moeilijk dit alles voor je moet zijn. Weet alsjeblieft dat ik er altijd voor je ben. Of je nu wilt praten of huilen of gewoon in stilte samen wil zijn.

Het zijn de kleine dingen, de kleine, alledaagse gebeurtenissen die je je zult herinneren. De lach, de verhalen, haar oneindige liefde voor jou en de familie. En ook al lijkt het alsof je hier nooit overheen komt, het zijn juist deze herinneringen die helpen de pijn te verzachten en jouw glimlach terug te brengen.

Meer sterkte teksten toevoegen of iets aan laten passen: info@tekst.nl

Rate this post