Sterkte wensen bij overlijden oma

Permalink

Als oma komt te overlijden wordt altijd heel de familie getroffen. En ook al was oma misschien heel oud, en was ze wellicht ook al een tijdje ziek, het is een generatie die verdwijnt en daar wordt een mens stil van. Ouderen die sterven laten een andere leegte na dan wanneer iemand jong het leven verliest. Hoeveel hebben we niet geleerd, en hoeveel knuffels en zoentjes en wijsheden heeft ze ons nagelaten en zullen we ons blijven herinneren. In dit artikel vind je enkele sterkte wensen en teksten bij het overlijden van een oma.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij overlijden van een oma

Sterkte wensen overlijden oma

(Bron: Greetz)

Je kunt dankbaar zijn voor al de jaren dat je oma kon gaan bezoeken en voor de lieve mams of paps die ze voor jou op de wereld zette maar, afscheid nemen is altijd zwaar en vooral wanneer je een goede band had met haar. Haar altijd in je hart bewaren en een paar lieve, gepaste woorden bij het heengaan van je oma, is het laatste wat je nog voor haar kunt doen.

Weegt het verdriet te zwaar en heb je het gevoel dat er geen woorden zijn om je gevoel te beschrijven, dan heb je waarschijnlijk gelijk. En toch, het zijn die woorden van troost die anderen, die hetzelfde verdriet delen, voor altijd zullen koesteren. Hieronder enkele sterkte teksten.

 • (naam) bracht zo veel gelukkige momenten in ons leven en een schat aan herinneringen. We zullen haar nooit vergeten en bidden voor jou in deze moeilijke tijd. Moge haar ziel rusten in vrede.
 • Hoewel het vandaag moeilijk is om verder te kijken dan je verdriet, kan terugkijken in je herinneringen je morgen troost brengen. Sterkte bij het verwerken van het gemis om je oma/moeder.
 • Hoe moeilijk het ook lijkt, je zult deze moeilijke tijd doorkomen en sterker worden. Weet dat we ​​altijd voor je klaar zullen staan om je door deze moeilijke periode heen te helpen.
 • Elk leven heeft een doel te vervullen, een doel dat wij mensen zelden kunnen begrijpen. Maar ze was een geschenk uit de hemel en liet deze wereld begrijpen wat liefde, vriendschap, goedheid en nederigheid allemaal inhielden. Goedheid behoort de hemel toe, en ik weet dat ze van daaruit op ons neer kijkt met haar lieve mooie glimlach. Moge haar ziel rusten in vrede.
Overlijden oma tekst

(Bron: Greetz)

Meer sterkte teksten bij overlijden van een oma

Ik kan me niet eens voorstellen wat je doormaakt en hoe moeilijk dit alles voor je moet zijn. Weet alsjeblieft dat ik er altijd voor je ben. Of je nu wilt praten of huilen of gewoon in stilte samen wil zijn.

Het zijn de kleine dingen, de kleine, alledaagse gebeurtenissen die je je zult herinneren. De lach, de verhalen, haar oneindige liefde voor jou en de familie. En ook al lijkt het alsof je hier nooit overheen komt, het zijn juist deze herinneringen die helpen de pijn te verzachten en jouw glimlach terug te brengen.

Ontdek hier meer sterkte wensen bij overlijden oma.

Teksten

Het overlijden van een oma is een emotionele gebeurtenis die diep ingrijpt in het leven van degenen die haar gekend hebben. Het is belangrijk om woorden van troost, steun en kracht te delen. Hier zijn voorbeeldzinnen met sterktewensen voor iemand die rouwt om het verlies van zijn of haar oma:

 1. Algemene steun:
  • Mijn oprechte condoleances bij het verlies van je geliefde oma. Moge de warmte van de herinneringen en de steun van vrienden en familie je kracht geven in deze moeilijke tijd.
 2. Herinneringen koesteren:
  • Hoewel woorden niet voldoende zijn om je verdriet te verzachten, hoop ik dat de herinneringen aan de liefdevolle momenten met je oma troost zullen bieden. Koester die kostbare momenten die voor altijd in je hart zullen blijven.
 3. Een leven gevierd:
  • Terwijl we rouwen om het verlies van je oma, laten we ook vieren wat ze voor ons betekend heeft. Haar leven was een bron van liefde en inspiratie. Moge haar nalatenschap voortleven in de vele mooie verhalen en lessen die ze achterlaat.
 4. Troost vinden in elkaars gezelschap:
  • In deze donkere dagen van verdriet, hoop ik dat je steun vindt bij de mensen om je heen. Laat vrienden en familie je omringen met liefde en begrip, zodat jullie samen de last van het verlies kunnen dragen.
 5. Kracht putten uit de herinneringen:
  • De kracht van je oma leeft voort in de manier waarop ze levens heeft aangeraakt. Moge de herinneringen aan haar liefde en wijsheid je de kracht geven om deze moeilijke tijd te doorstaan.
 6. Een engel boven ons:
  • Terwijl je oma nu een engel boven ons is, hoop ik dat je troost vindt in het idee dat ze vanuit de hemel over je waakt. Haar liefde en zorg zullen altijd aanwezig zijn, zij het in een andere vorm.
 7. Reflectie op het leven:
  • Het leven van je oma was een reis vol liefde, en hoewel ze niet langer fysiek bij ons is, blijft haar invloed voelbaar. Moge je kracht putten uit de lessen die ze heeft achtergelaten en de liefde die ze heeft gedeeld.
 8. Samen rouwen:
  • In deze tijd van rouw staan we zij aan zij. We delen in je verdriet en hopen dat je kracht zult vinden in het gezelschap van geliefden. Samen kunnen we de last van het verlies dragen.
 9. Licht in de duisternis:
  • Moge je, te midden van deze donkere dagen, een lichtpuntje vinden in de liefdevolle herinneringen aan je oma. Haar impact op ons leven zal altijd schijnen als een heldere ster aan de hemel.
 10. Onuitwisbare invloed:
  • Het verlies van een oma is ongetwijfeld hartverscheurend, maar de onuitwisbare invloed die ze op ons leven heeft gehad, is een bron van troost. Haar erfenis zal voortleven in de liefde die ze heeft verspreid en de vele harten die ze heeft geraakt.

Moge deze woorden van troost en sterkte een bron van steun zijn voor degenen die rouwen om het verlies van hun geliefde oma.

Meer sterkte teksten toevoegen of iets aan laten passen: info@tekst.nl

5/5 - (1 stemmen)