Sterkte wensen revalidatie

Permalink

De echte rijkdom voor elke persoon op deze planeet is gezondheid. Het is onbetaalbaar. We kunnen ons de werkelijke waarde ervan pas voorstellen als we het verliezen. Alle wijsheid en deugden komen voort uit een kalme en gezonde geest. Een zieke persoon is onder invloed van hoge negatieve emoties. Hij / zij blijft onder de stress van negatieve gedachten staan. Samen met de medicatie en rust werken vriendelijke en bemoedigende woorden als een therapie. Ze maken de patiënt energieker, sterker en meer bereid om te vechten. Hieronder zijn enkele sterkte wensen bij een revalidatie te vinden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte en beterschap wensen bij een revalidatie voor een vriend / familieleden

Wanneer iemand bij een ongeval betrokken is of ziek wordt, kan het een moeilijke tijd zijn voor de familie en de vrienden om hen heen, maar soms is het alleen nodig om ze het beste te wensen en te hopen dat ze snel herstellen. Hoe ongevaarlijk of grimmig de situatie ook is, het is het beste om een ​​beterschapsbrieven voor een ongeval of revalidatie te sturen om hen te laten zien dat je om hen geeft en dat ze in je gedachten zijn.

Sterkte wensen revalidatie

Bron: Greetz

Vriendschap betekent het delen van gedachten, heerlijke momenten doorbrengen, vertrouwen winnen, onszelf vullen met moed en kracht en respect geven. Als uw vriend echter ziek wordt, vertroebelt dat uw gedachten en activiteiten. Bij het herstellen van ziekte of letsel mag men de waarde van een positieve kijk nooit onderschatten. Als al het andere gelijk is, zal iemand met een goede houding en de steun van vrienden de neiging hebben sneller te herstellen dan iemand die dat niet doet. Wat betekent dat? Simpelweg dat een paar woorden een groot verschil kunnen maken voor iemand die een medische beproeving doormaakt.

De volgende lijst bevat een aantal beterschapsboodschappen voor iemand die net een operatie heeft ondergaan. Deze opbeurende beterschapwensen zullen geen wonderen verrichten, maar ze zullen iemand laten weten dat je aan hen denkt. Ook zouden wat fruit en toegevoegde humoristische handgeschreven notities hen zeker opvrolijken:

‘ Ik wil gewoon dat je weet dat ik aan je denk. Houd die stemming hoog en vier elke kleine stap op weg naar herstel!’
Ook humor kan heel goed als je de persoon goed kent:

‘ Ik weet zeker dat je alle verpleegsters gek maakt als je herstelt van je operatie. Hopelijk ben je snel weer bezig met wat je echt wilt doen: je vrouw helemaal gek maken.’
Of houdt het formeel, bijvoorbeeld bij collega’s of kennissen:

‘ Ik wens u een volledig en spoedig herstel van uw operatie. Ik hoop dat u weet dat we de hele tijd aan u denken en klaar staan ​​om te helpen als u iets nodig heeft.’

Beterschapskaart revalidatie

(Bron: Greetz.nl)

Waar u aan moet denken bij het schrijven van een beterschapskaart:

 • Wees empathisch. Men maakt momenteel zoveel door, en het is beter om de juiste woorden en toon te gebruiken om ze een spoedig herstel te wensen.
 • Wees positief. Het zendt bemoedigende woorden uit die hen zullen helpen om meer gemotiveerd te zijn.
 • Biedt uw steun aan. Laat hen weten dat ze in uw gedachten zijn en dat ze altijd bij uw gebeden betrokken zijn.

Bekijk hier de sterkte wensen revalidatie, voor bijvoorbeeld op een kaartje of sociale media of per app.

Meer teksten

 1. “Tijdens deze fase van revalidatie stuur ik je mijn warmste beterschapswensen. Moge elke dag je kracht geven en je dichter bij een volledig herstel brengen.”
 2. “In de uitdagingen van revalidatie, wens ik je doorzettingsvermogen en moed. Moge elk therapeutisch moment een stap zijn naar een sterker en gezonder leven. Beterschap!”
 3. “Je toewijding aan je revalidatie is bewonderenswaardig. Moge elke inspanning vruchten afwerpen en je snel weer op de been brengen. Beterschap en kracht toegewenst!”
 4. “Revalidatie vraagt om geduld en doorzettingsvermogen, maar ik geloof in je kracht om deze hindernis te overwinnen. Moge elk klein stapje je dichter bij herstel brengen. Beterschap gewenst!”
 5. “Midden in de uitdagingen van revalidatie stuur ik je positieve energie en beterschapswensen. Moge elke sessie je dichter bij hernieuwde gezondheid brengen. Blijf sterk!”
 6. “Revalidatie is een reis van herstel, en ik hoop dat elke stap je dichter bij volledig welzijn brengt. Blijf gefocust, we geloven in je en sturen beterschapswensen.”
 7. “Je vastberadenheid tijdens de revalidatie is inspirerend. Moge elke dag van herstel je hoop geven en je geleidelijk aan sterker maken. Beterschap en doorzettingsvermogen!”
 8. “Revalidatie kan zwaar zijn, maar ik weet dat je de kracht hebt om het te doorstaan. Moge elk therapeutisch moment je dichter bij een snel herstel brengen. Beterschap!”
 9. “Te midden van revalidatie zend ik je mijn beterschapswensen. Moge elke oefening en therapie je lichaam versterken en je spirit opbeuren. Blijf positief, je komt er wel!”
 10. “Revalidatie is een proces van herstel en groei. Moge elke dag je dichter bij je doelen brengen en je energie geven voor een volledig herstel. Beterschap en veerkracht gewenst!”
 11. “Terwijl je je inzet voor revalidatie, stuur ik je beterschapswensen. Moge elk moment van oefening en therapie je kracht geven en je lichaam weer opbouwen. Blijf volhouden!”
 12. “Revalidatie kan uitdagend zijn, maar jij bent sterker dan je denkt. Moge elk moment van herstel je hoop geven en je naar een gezonder leven leiden. Beterschap en doorzettingsvermogen!”
 13. “Tijdens de revalidatieperiode wens ik je geduld en vastberadenheid. Moge elk moment van inspanning bijdragen aan je herstel en je lichaam sterker maken. Beterschap en kracht toegewenst!”
 14. “Revalidatie is een reis van veerkracht en herstel. Moge elke dag je dichter bij een gezond en actief leven brengen. Blijf optimistisch, je komt sterker uit deze periode. Beterschap!”
 15. “Terwijl je je toelegt op revalidatie, stuur ik je mijn beterschapswensen. Moge elke stap van herstel je vreugde brengen en je lichaam weer in balans brengen. Blijf vastberaden!”
 16. “Revalidatie vraagt om toewijding en inspanning, en ik bewonder je vastberadenheid. Moge elk moment van herstel je kracht geven en je snel weer actief laten zijn. Beterschap gewenst!”
 17. “In de uitdagingen van revalidatie ben je niet alleen. Moge elke dag je lichaam versterken en je geest opbeuren. Blijf positief, beterschap en spoedig herstel!”
 18. “Revalidatie is een pad naar herstel, en ik hoop dat elk therapeutisch moment je dichter bij welzijn brengt. Blijf gefocust en volhardend. Beterschap en kracht toegewenst!”
 19. “Te midden van revalidatie stuur ik je beterschapswensen. Moge elke sessie je lichaam versterken en je geest empoweren. Blijf optimistisch; er zijn betere dagen in het verschiet!”
 20. “Revalidatie kan veeleisend zijn, maar ik geloof in je vermogen om deze periode te overwinnen. Moge elke dag je dichter bij een volledig herstel brengen. Beterschap en doorzettingsvermogen!”

Een beterschap wens of een sterkte tekst toevoegen aan dit artikel? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.

5/5 - (1 stemmen)