Jarig zijn is stiekem het leukste dat er is. Wanneer je jarig bent wil je je goed en speciaal voelen. Je wilt even in het zonnetje gezet worden, toch? Dit geld eigenlijk voor iedereen. Dus als jij binnenkort een jarige job in je omgeving hebt, verwen deze dan ook zodat hij of zij zich ook even goed in het zonnetje gezet voelt. Op deze pagina lees je meer over de felicitaties van een verjaardag.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitaties voor een verjaardag – teksten en kaarten

Een simpele felicitatie kan al veel betekenen voor een ander. Je laat zien dat je aan hem denkt en hij zal dit zeker waarderen. Een leuke manier om iemand te feliciteren blijft toch wel het versturen van een kaart. Een kaart is al decennia lang de meest populaire manier om iemand met zijn verjaardag te feliciteren. Er zijn ook duizenden leuke kaartjes waar je uit kunt kiezen zodat je er zeker van bent dat je een kaart kunt uit kiezen wat volledig bij de jarige past.

Er zijn verschillende thema’s qua kaarten. Je hebt kaarten met cartoons, bloemen, dieren, ballonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kaart van gemaakt. Ook kun je tegenwoordig er voor kiezen om een gepersonaliseerde kaart te laten drukken met bijvoorbeeld een foto van de jarige of een leuke foto van jullie samen. Aan de binnenkant van de kaart kun je dan je persoonlijke boodschap delen.

Felicitaties verjaardag

(Bron: Greetz.nl)

Enkele voorbeelden van verjaardag teksten / verjaardagswensen

Om je een stuk op weg te helpen hebben wij een aantal felicitaties voor een verjaardag voor je op een rijtje gezet. Deze kun je makkelijk overnemen als je zelf even niet weet wat je precies op de kaart moet schrijven. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kun je de kaart lekker snel versturen.

Tip: Probeer de kaart wel altijd een beetje te personaliseren door middel van een kleine aanpassing aan de tekst. Ook leuk; spray een lekkere parfum in de kaart. Zo worden niet alleen de ogen getrakteerd op een mooie tekst maar zullen ook andere zintuigen feestelijk geprikkeld worden. Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden van verjaardagswensen, bijvoorbeeld voor een verjaardag van een man of vrouw.

Van harte

Bron: Greetz

Gefeliciteerd met je verjaardag teksten:

 • Lieve [vul naam in] Van harte gefeliciteerd met je [vul leeftijd in] verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Er is weer een jaar voorbij. Een jaar waar je veel persoonlijke doelen hebt weten te realiseren, wat vind ik dat toch knap van jou. Je bent een echte doorzetter, een topper. Knal dit jaar lekker door en ik hoop dat je nog meer doelen zult bereiken. Je bent de beste!
  Liefs [vul eigen naam in]
 • Beste [vul naam in] Gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaar ouder en weer een jaar wijzer. Je bent een echt voorbeeld voor mij. Ik leer elke dag veel van je en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik hoop dat je een mooie dag tegemoet gaat.
  Hartelijke groet [vul eigen naam in]
 • Allerliefste [vul naam in] Wow, zijn we al weer een jaar verder? Ik kan me nog goed herinneren dat je de kaarsjes van je taart vorig jaar aan het uitblazen was. Wat vliegt de tijd. Dit was misschien een bewogen jaar voor jou maar ik heb vol bewondering toegekeken hoe jij je er doorheen geslagen hebt. Je bent een doorzetter en dat is heel inspirerend. Ik hoop dat het aankomende jaar een heel mooi jaar voor jou zal worden. Een jaar waar al jouw wensen en dromen zullen uitkomen.
  Ik ben blij dat ik deel uit maak van jouw leven zodat ook ik mijn steentje kan bijdragen aan de nieuwe en leuke herinneringen die we het aankomende jaar zullen maken.
  Liefs, van mij xxx
Verjaardag felicitatie

(Bron: Greetz.nl)

Gefeliciteerd met je verjaardag

(Bron: Greetz)

Tips, correcties en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden naar verjaardag@tekst.nl. Zelf een mooie tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan ook een e-mail naar dit e-mailadres.