Iemand feliciteren met zijn of haar broer? Bekijk hier de leukste felicitatie teksten (gefeliciteerd met je broer teksten) voor bijvoorbeeld op een kaartje. Bij de uitbreiding van het gezin gaat er altijd een storm van aandacht naar de mama en de papa. Als er al een kindje rondloopt in het gezin is het echter ook een levensbelangrijke gebeurtenis voor de meid of de jongen die er een broertje bij krijgt. Sommige kinderen vinden het moeilijk om de aandacht te delen met het kindje dat op weg is. Anderen kijken dan weer ontzettend hard uit naar de geboorte van hun kleine broertje. Wat beide types kinderen met elkaar gemeen hebben? Beiden verdienen ze alle steun die ze kunnen krijgen om de overgang naar grote zus of broer vlot te maken. Felicitaties mogen dus ook voor hen gestuurd worden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met je broer teksten voor op een kaart

Felicitatiekaart broer

(Bron: Greetz.nl)

 • De leukste felicitaties voor een klein broertje

Wat de juiste boodschap is voor een kind dat een klein broertje erbij krijgt hangt van een aantal factoren af. Vraag jezelf eerst af of het kind wel blij is met de nieuwe huisbewoner. Naast het karakter van het kind en het standpunt tegenover het kleine broertje is ook de leeftijd van niet gering belang.

Het spreekt voor zich dat je een tiener anders toespreekt dan een kind van 5 jaar. Een goede kaart past de boodschap aan de leeftijd en de situatie aan en bevat een paar typische elementen. Gelukwensen, een gevoel van eigenheid en het wijzen op de verantwoordelijkheid.

 • Ik heb gehoord dat je nog specialer gaat worden. In plaats van zoon/dochter ben je nu ook grote broer/zus. Gefeliciteerd daarmee!
 • Als grote broer/zus heb je een belangrijke taak te vervullen voor jouw kleine broertje. Jij moet tonen wanneer te luisteren naar mama en papa en wanneer nou net niet.
 • Proficiat met je kleine broertje. Eindelijk heb je nu iemand om de schuld op af te schuiven als je betrapt wordt op iets dat niet mag.
 • Er komt een klein broertje bij. Het goede nieuws is dat je nu niet meer alleen bent in de strijd tegen mama en papa.
 • Ik weet zeker dat je een fantastische grote broer/zus gaat zijn voor jouw kleine broertje. Hij gaat er zich geen betere kunnen wensen.
Verjaardagskaart broer

(Bron: Greetz.nl)

Verjaardag broer

(Bron: Greetz)

Broer feliciteren

Bron: Greetz

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd, lieve broer! Vandaag vieren we niet alleen jouw verjaardag, maar ook de geweldige persoon die je bent. Moge dit jaar vol vreugde, succes en liefde zijn.
 2. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Jouw aanwezigheid maakt mijn leven zoveel rijker en kleurrijker. Ik wens je een dag vol geluk en een jaar vol mooie momenten.
 3. Gelukkige verjaardag, broer! Vandaag draait alles om jou en de geweldige ziel die je bent. Moge dit jaar gevuld zijn met nieuwe kansen, prestaties en veel lachen.
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Jouw positieve energie en doorzettingsvermogen inspireren me dagelijks. Ik hoop dat je dag net zo speciaal is als jij bent.
 5. Proficiat, broer! Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook alle herinneringen die we hebben gedeeld en de band die ons verbindt. Moge je dag zo geweldig zijn als onze vriendschap.
 6. Hiep hiep hoera voor mijn geweldige broer! Gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent niet alleen een broer, maar ook een vriend. Moge dit jaar vol avonturen en prachtige momenten zijn.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Op deze speciale dag wil ik je bedanken voor alle goede tijden en de onvoorwaardelijke steun die je me hebt gegeven. Moge het komende jaar jouw jaar worden.
 8. Van harte gefeliciteerd, broer! Je bent niet alleen een jaar ouder maar ook een jaar wijzer. Moge dit nieuwe levensjaar gevuld zijn met groei, succes en vervulling van al je dromen.
 9. Gelukkige verjaardag, broer! Jouw vastberadenheid om je doelen te bereiken is bewonderenswaardig. Ik wens je een dag vol plezier en een jaar vol nieuwe successen.
 10. Proficiat met je verjaardag, broer! Jouw humor en vriendelijkheid maken elke dag beter. Moge deze dag net zo opbeurend zijn als jij bent, en moge het komende jaar gevuld zijn met lachende momenten.
 11. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Moge deze dag de start zijn van een jaar vol geluk, liefde en alle geweldige dingen die je verdient.
 12. Van harte gefeliciteerd, broer! Je bent niet alleen een broer maar ook een rolmodel. Moge dit jaar vol inspiratie en voldoening zijn, en moge je al je doelen bereiken.
 13. Gelukkige verjaardag, broer! Op deze dag wil ik je herinneren aan de geweldige persoon die je bent en de positieve invloed die je hebt op iedereen om je heen. Moge het komende jaar net zo stralend zijn als jij.
 14. Proficiat met je verjaardag, broer! Jouw vriendschap betekent alles voor me, en ik ben dankbaar voor de momenten die we hebben gedeeld. Ik wens je een dag vol vreugde en een jaar vol voldoening.
 15. Van harte gefeliciteerd, broer! Je bent niet alleen een broer maar ook een vriend, een metgezel in avonturen en iemand die altijd klaarstaat. Moge dit jaar vol warmte en verbondenheid zijn.
 16. Hiep hiep hoera voor mijn broer! Gefeliciteerd met je verjaardag. Jouw positieve instelling en doorzettingsvermogen maken elke dag beter. Moge dit jaar je belonen met alles waar je naar verlangt.
 17. Gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Vandaag is de dag waarop we vieren hoe geweldig je bent. Moge het komende jaar vol zijn met liefde, vreugde en alle goede dingen die het leven te bieden heeft.
 18. Van harte gefeliciteerd, broer! Je bent niet alleen een broer maar ook een ongelooflijke vriend. Moge deze dag je herinneren aan al het goede dat je in de wereld brengt.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@tekst.nl. Delen van het artikel stellen wij erg op prijs. Heb je zelf een mooie felicitatie tekst gevonden welke je wilt delen met anderen? Stuur ons dan een e-mail.

5/5 - (2 stemmen)