Iemand feliciteren met zijn of haar broer? Bekijk hier de leukste felicitatie teksten (gefeliciteerd met je broer teksten) voor bijvoorbeeld op een kaartje. Bij de uitbreiding van het gezin gaat er altijd een storm van aandacht naar de mama en de papa. Als er al een kindje rondloopt in het gezin is het echter ook een levensbelangrijke gebeurtenis voor de meid of de jongen die er een broertje bij krijgt. Sommige kinderen vinden het moeilijk om de aandacht te delen met het kindje dat op weg is. Anderen kijken dan weer ontzettend hard uit naar de geboorte van hun kleine broertje. Wat beide types kinderen met elkaar gemeen hebben? Beiden verdienen ze alle steun die ze kunnen krijgen om de overgang naar grote zus of broer vlot te maken. Felicitaties mogen dus ook voor hen gestuurd worden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met je broer teksten voor op een kaart

Felicitatiekaart broer

(Bron: Greetz.nl)

  • De leukste felicitaties voor een klein broertje

Wat de juiste boodschap is voor een kind dat een klein broertje erbij krijgt hangt van een aantal factoren af. Vraag jezelf eerst af of het kind wel blij is met de nieuwe huisbewoner. Naast het karakter van het kind en het standpunt tegenover het kleine broertje is ook de leeftijd van niet gering belang.

Het spreekt voor zich dat je een tiener anders toespreekt dan een kind van 5 jaar. Een goede kaart past de boodschap aan de leeftijd en de situatie aan en bevat een paar typische elementen. Gelukwensen, een gevoel van eigenheid en het wijzen op de verantwoordelijkheid.

  • Ik heb gehoord dat je nog specialer gaat worden. In plaats van zoon/dochter ben je nu ook grote broer/zus. Gefeliciteerd daarmee!
  • Als grote broer/zus heb je een belangrijke taak te vervullen voor jouw kleine broertje. Jij moet tonen wanneer te luisteren naar mama en papa en wanneer nou net niet.
  • Proficiat met je kleine broertje. Eindelijk heb je nu iemand om de schuld op af te schuiven als je betrapt wordt op iets dat niet mag.
  • Er komt een klein broertje bij. Het goede nieuws is dat je nu niet meer alleen bent in de strijd tegen mama en papa.
  • Ik weet zeker dat je een fantastische grote broer/zus gaat zijn voor jouw kleine broertje. Hij gaat er zich geen betere kunnen wensen.
Verjaardagskaart broer

(Bron: Greetz.nl)

Verjaardag broer

(Bron: Greetz)

Broer feliciteren

Bron: Greetz

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@tekst.nl. Delen van het artikel stellen wij erg op prijs. Heb je zelf een mooie felicitatie tekst gevonden welke je wilt delen met anderen? Stuur ons dan een e-mail.