‘Kling klokje klingelingeling, kling klokje kling. Kerstmis is gekomen, lichtjes aan de bomen. En in alle landen, zie je kaarsjes branden.’ We kennen ze allemaal, de bekende kerstliedjes. In de decembermaand kunnen we er geen genoeg van krijgen, net als van de mooie kerst teksten voor in de kerstkaarten aan familie, vrienden en kennissen. De familie kerst teksten kun je hieronder bekijken. Erg handig wanneer je even niet weet wat je dit jaar in een kerstkaartje gaat schrijven. Bekijk hieronder de tekst kerst familie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

In de kerstkaarten aan je familie schrijf je een andere tekst dan in de kerstkaarten aan je vrienden, collega’s en kennissen. Welke tekst kerst familie is geschikt voor in je kerstkaarten? En kies je dan voor al je familieleden dezelfde tekst kerst familie of voor ieder familielid een persoonlijke tekst kerst familie?

Tekst kerst familie in een overzicht voor 2024

Tekst kerst familie

(Bron: Greetz.nl)

Die keus laten we aan jou over. Wel helpen we je graag een handje met de teksten die we op deze website voor je op een rijtje hebben gezet. Kijk onder het kopje ‘tekst kerst familie’ de leukste familie teksten om in kerstkaarten te schrijven.

Kerstkaart teksten familie

Het bedenken van familie teksten is nog nooit zo eenvoudig geweest als met behulp van deze website. Zo houd je voldoende tijd over om andere voorbereidingen voor de kerst te treffen. We zijn tenslotte al druk genoeg in de decembermaand.

Tekst Kerst familie

Tekst Kerst familie. (Greetz.nl)

Tekst kerst familie voorbeelden:

 • Moge de vrede en vreugde die je met kerstmis voelt, je het hele jaar blijven vergezellen. Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar
 • Geloof maakt alles mogelijk. Hoop maakt dat alles werkt. Liefde maakt alles mooi. Ik wens je alle drie toe in het nieuwe jaar
 • Ik hoop dat dit kerstfeest en het nieuwe jaar net zo speciaal en uniek zijn als jij bent. Ik wens je al het goede voor het nieuwe jaar
 • Laten we voor het nieuwe jaar de lat zo hoog leggen
  dat we er vlot onderdoor kunnen
 • Neem het blauw van de zee,
  meng er het blauw van de lucht bij,
  neem dan ook het wit van een zeil
  en veeg het bij de andere kleuren,
  dan wordt 2024 roze
 • Een kerstkaart
  met wat lieve woorden
  en een goede wens
  die stuur ik jou
  van mens tot mens

Kerstwensen voor je familie

Familie kerstteksten voor kerstkaartjes:

Zing samen dit lied
en kijk naar elkaar:
Ik wens je een vrolijk kerstfeest
en een gelukkig nieuwjaar!

Jij zou het als een kerstengel
erg goed doen!
Vandaar kerstgroetjes
en een dikke zoen!

Ik heb een vrolijk berichtje
voor als het donker wordt
hier is een helder lichtje
al brandt het nog zo kort

Een lief woord
En een vrolijk gedicht
Speciaal met kerstwensen
Aan jou gericht!

Kerstwens tekst voor familie

Kerstteksten familie voor kerstkaartjes:
 • Een lichtje
  in een donkere tijd
  is iets dat warmte geeft
  en je hart verblijdt
 • Sterretjes twinkelen,
  kerstballen rinkelen,
  duizenden engeltjes op een rij,
  de liefste die ben jij!
 • Een lief woord,
  een vrolijk gedicht ,
  met kerstwensen aan jou gericht
 • Wij wensen je toe
  een jaar vol vreugde en zonneschijn
  Waarin verdriet en pijn
  twee onbekenden zijn
 • De toekomst is nog ingepakt
  Een nieuw jaar is aangebroken
  Gezondheid, liefde en geluk
  In kleur verpakte dromen
Familie kerstkaart

Bron: Greetz

Kerstkaart teksten schoonfamilie voor 2023 – 2024

 • Kerstliedjes klinken
  kerstballen blinken
  Harten gevuld met liefde en geluk
  Deze kerst kan niet meer stuk!
 • Bij een nieuwjaar horen wensen
  en soms zelfs een fijn festijn
  waarom heel veel mensen
  toasten met een glaasje wijn
 • We wensen jullie een jaar vol
  vreugde, vriendschap, gezondheid, geluk en kortom
  Een schitterend, sprankelend en boeiend 2024!

Meer teksten

 1. “Aan mijn dierbare familie, moge deze kerst gevuld zijn met liefde, lachen en warme herinneringen. Jullie maken deze tijd van het jaar extra bijzonder. Fijne kerstdagen!”
 2. “Vrolijk kerstfeest aan de geweldigste familie ter wereld! Mogen de kerstdagen gevuld zijn met vreugde, de liefde van dierbaren en een overvloed aan geluk.”
 3. “Kerstmis is de tijd om te koesteren wat echt belangrijk is: familie. Moge deze dagen van samenzijn en liefde jullie harten verwarmen. Prettige feestdagen, lieve familie!”
 4. “Aan mijn liefdevolle familie, moge de magie van kerst jullie omringen en de vreugde van het seizoen in elk hart brengen. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!”
 5. “Kerst is de tijd van het jaar waarin familiebanden nog sterker worden. Mogen deze feestdagen ons dichter bij elkaar brengen en onze harten vullen met liefde. Gelukkig kerstfeest!”
 6. “Aan de rotsen van mijn leven, mijn familie: moge deze kerst vol warmte en genegenheid zijn. Dankbaarheid vult mijn hart voor de kostbare momenten die we samen delen. Prettige feestdagen!”
 7. “Kerstmis is als een sprookje, en mijn familie zijn de helden van dat verhaal. Mogen jullie dagen gevuld zijn met magie, liefde en betoverende momenten. Fijne kerstdagen!”
 8. “Vrolijk kerstfeest aan de mensen die mijn wereld mooier maken: mijn familie. Moge de liefde en warmte van deze kerst ons verbinden, waar we ook zijn. Een liefdevol nieuwjaar gewenst!”
 9. “Aan mijn dierbare familie, moge deze kerst ons herinneren aan de kostbare momenten die we hebben gedeeld en aan de liefde die ons bindt. Fijne feestdagen en een schitterend nieuwjaar!”
 10. “Kerstmis betekent voor mij familie, en jullie maken mijn kerst buitengewoon speciaal. Moge deze feestdagen gevuld zijn met knusse momenten en onvergetelijke herinneringen. Gelukkig kerstfeest!”
 11. “Aan de mensen die mijn thuis bijzonder maken, mijn familie: moge deze kerst gevuld zijn met liefde, licht en lachende gezichten. Prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 12. “Vrolijk kerstfeest aan mijn steun en toeverlaat, mijn familie. Mogen deze dagen gevuld zijn met warmte, begrip en de onvoorwaardelijke liefde die ons verbindt.”
 13. “Kerstmis is de tijd van wonderen, en mijn grootste wonder is mijn familie. Moge de magie van het seizoen ons allemaal omringen. Fijne kerstdagen en een prachtig nieuwjaar!”
 14. “Aan mijn geliefde familie, moge deze kerst gevuld zijn met vreugde en gezelligheid. Laten we samen de magie van het seizoen omarmen. Gelukkige kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!”
 15. “Vrolijk kerstfeest aan de hoeksteen van mijn geluk: mijn familie. Mogen deze dagen gevuld zijn met liefde, harmonie en de betekenis van samenzijn. Prettige feestdagen!”
 16. “Kerstmis is het perfecte moment om te reflecteren op de zegeningen van het afgelopen jaar, en mijn grootste zegen is mijn familie. Moge de kerstvreugde ons blijven omringen. Gelukkig kerstfeest!”
 17. “Aan mijn prachtige familie, moge deze kerst ons samenbrengen in warmte en genegenheid. Laten we de liefde delen en ons verheugen op een nieuw jaar vol mogelijkheden. Prettige feestdagen!”
 18. “Vrolijk kerstfeest aan de mensen die mijn dagen verlichten, mijn familie. Mogen deze feestdagen gevuld zijn met gezelligheid, liefde en onvergetelijke momenten. Gelukkig nieuwjaar!”
 19. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we de waarde van familie ten volle beseffen. Mogen deze dagen gevuld zijn met liefde, begrip en warmte. Fijne kerstdagen!”
 20. “Aan mijn dierbare familie, moge deze kerst het begin zijn van een nieuw jaar vol geluk, succes en vooral gezondheid. Fijne feestdagen en een schitterend nieuwjaar gewenst!”

Vond je het artikel dat te maken heeft met kerstwensen voor de familie leuk? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst/kaart.

4.6/5 - (30 stemmen)