Beterschap kaart

Permalink

Wanneer een geliefde of een persoon die je kent zich niet lekker voelt, heeft dat invloed op jou en blijf je je afvragen hoe je hem het beste kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een van de beste manieren is om een ​​attente, goede wens te sturen en inspirerende citaten aan je beterschap kaart toe te voegen. Hier zijn enkele richtlijnen om dit te doen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Begin je beterschap kaart met een warme toon.

De persoon naar wie u schrijft, bevindt zich al in een situatie die niet goed is. Begin niet met medelijden met hem of haar te hebben, begin met warme groeten. Een standaardmanier begint met “Beste”. Als er echter een andere manier is waarop je de persoon aanspreekt waardoor hij zich goed voelt, kun je daarvoor gaan. Hieronder meer beterschap wensen en tips.

Beterschap kaart

(Bron: Greetz)

Schrijf een paar beterschapwensen op je kaart

Begin met goede wensen die de ontvanger hoop zullen geven. Breng het in verband met de specifieke situatie waarin de ontvanger zich bevindt. De woorden van hoop van een naaste helpen bij het genezingsproces.

Druk je liefde in het bericht op de kaart uit.

Er wordt gezegd dat liefde de grootste goed is. Een ding waardoor de ontvanger zich zo goed voelt, is wanneer je hem of haar in het bericht laat weten dat je van hem of haar houdt en om hem of haar geeft. Je kunt dit doen door een grap te maken die je deelt, iets waar ze om moeten lachen. Je kunt ook naar de ontvanger verwijzen met een naam die hem in normale omstandigheden doet glimlachen. Laat ze de situatie vergeten door je liefde voor hen te tonen.

Biedt je steun aan in de kaart

Als iemand zich niet lekker voelt, staan ​​de meeste van zijn of haar dagelijkse bezigheden stil of gaan ze trager dan normaal. Hun leven verloopt niet zo soepel als wanneer ze gezond zijn. Het is daarom erg nuttig om de ontvanger te laten weten dat ze op je steun kunnen rekenen op elk gebied waar ze die nodig hebben. Bijvoorbeeld ondersteuning bij de kinderen of onder andere het huis opruimen.

Sluit de kaart af met een warme sluiting. Sluit het bericht af met een warm bericht. Bijvoorbeeld, “wees voorzichtig”, “Ik wens je een spoedig herstel”, “Ik hou van je” en vele andere warme afsluitingen.

Beterschapskaart

(Bron: Greetz)

Enkele voorbeelden van een kaart om beterschap te wensen:

‘Ik kreeg een bericht dat je momenteel in het ziekenhuis ligt en ik voel me er verdrietig over. Ik hoop dat je arts je snel zal vrijlaten, want we hebben je meer nodig dan je arts! Wordt snel beter lieverd, vrolijk op!’

‘Het was geweldig je elke dag te zien en je gelach en gegiechel te horen. Daarom voel ik me verdrietig om je de laatste tijd niet te zien. Iedereen hier mist je heel erg en we duimen voor je snelle herstel, zodat we snel weer bij je kunnen zijn.’

‘Niets is meer hetzelfde sinds je ziek bent geworden. Dus we hopen dat je snel goed zult herstellen, want we missen je hier echt!’

Een beterschap tekst aanpassen of toevoegen? Stuur een e-mail naar info@tekst.nl.

Rate this post