Elke verjaardag moet goed gevierd worden, maar de verjaardag van een lieve vriendin moet misschien wel extra goed gevierd worden. Je kunt er voor kiezen om je vriendin een kaart te sturen met een persoonlijke boodschap er op. Want laten we eerlijk zijn, niks is leuker dan het ontvangen van een persoonlijke boodschap waarin je kunt lezen waarom juist jij zo bijzonder bent voor die persoon. Een geschreven kaart is een mooi persoonlijk cadeau, maar ook een blijvend cadeau. Een geschreven kaartje kun je vaker terug lezen, op momenten dat je het even moeilijk hebt kan je gewoon je verjaardag kaart er weer bij pakken en lezen waarom juist jij zo bijzonder bent. En dat is toch een prachtig cadeau? Bekijk hieronder de gefeliciteerd lieve vriendin teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd lieve vriendin teksten en tips

Wil je graag inspiratie op doen met de soort tekst die je op het kaartje kunt schrijven? Lees dan snel verder!

Deel een mooie herinnering

Met je lieve vriendin heb je waarschijnlijk heel veel mooie herinneringen. Het leven vliegt soms voorbij en het is soms goed om hierbij stil te staan. Door het benoemen van een mooie herinnering neem je je lieve vriendin weer even terug in de tijd. Denk bijvoorbeeld aan de leuke avonturen tijdens jullie studententijd of tijdens één van jullie vele reizen en citytrips.

Gefeliciteerd lieve vriendin

Teksten om een lieve vriendin te feliciteren:

Voorbeeldtekst 1:

 • Lieve …
  Van harte gefeliciteerd. Weer een jaar ouder, maar je ziet er nog even jong uit als de dag dat we elkaar hadden ontmoet. Ik wil je vandaag graag bedanken voor alle mooie jaren vriendschap die jij mij gegeven hebt. Ik moest ook denken aan onze eerste backpack reis samen, weet je nog? Toen we naar Thailand en Bali gingen. Wat een spannend avontuur. Het was zo buiten onze comfortzone, maar samen hebben we alles getrotseerd. Samen zijn wij gegroeid. En zo zijn wij door de jaren heen ook blijven groeien. Lieven [vul naam in], je bent een goede vriendin, eentje met wie ik graag nog veel nieuwe herinneringen zal maken.
  Love you to the moon and back babe!
  [vul eigen naam in]
Felicitatie lieve vriendin

(Bron: Greetz)

Je kunt er ook voor kiezen om een boodschap te schrijven die meer gerelateerd is aan haar leeftijd. Misschien gaat ze een bijzondere levensfase in of heeft ze een bijzondere leeftijd.

Voorbeeldtekst 2:

 • Lieve [vul naam in van je lieve vriendin] Gefeliciteerd met je 18e verjaardag. Nu ben je officieel volwassen 🙂 Maar dat betekend niet dat we al helemaal all grown up zijn natuurlijk. We blijven nog lekker gek doen samen en we gaan leuke avonturen natuurlijk niet uit de weg! Wel leuk, je kunt nu eindelijk gaan voor je rijbewijs en we kunnen nu eindelijk samen stappen. YES! Super cool. Heel erg gefeliciteerd schat, je bent de beste.
  Liefs,
  [vul eigen naam in]

Als je iets extra speciaals wilt doen kun je ook een kort gedicht schrijven waarin je verteld waarom zij zo speciaal voor je is en waarom je zo blij bent met haar als vriendin. Ook kun je een leuke activiteit die je van plant bent te ondernemen voor haar verjaardag in dit korte tekstje verwerken.

Felicitatie kaart lieve vriendin

Bron: Greetz

Voorbeeldtekst 3:

 • Een lieve vriendin, dat ben jij
  Je maakt me elke dag super blij
  Wij kunnen samen de wereld aan, zij aan zij
  En om dat te vieren neem ik je vandaag mee naar een wijn proeverij!
  Cheers babe!

We hopen dat je hier wat inspiratie uit kunt halen!
Succes!

Lieve vriendin feliciteren

Meer felicitatie teksten voor een vriendin

 1. Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin! Op deze speciale dag wil ik je bedanken voor alle geweldige momenten, gedeelde lachen en onvoorwaardelijke vriendschap. Je verdient alle liefde en geluk ter wereld!
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve vriendin! Jouw aanwezigheid maakt mijn leven zoveel helderder en kleurrijker. Ik hoop dat je dag net zo stralend is als jij bent.
 3. Hiep hiep hoera voor mijn lieve vriendin! Op deze dag van vreugde wil ik je herinneren aan de geweldige persoon die je bent. Moge het komende jaar gevuld zijn met liefde, succes en nieuwe avonturen.
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Jouw vriendschap is als een kostbare schat die ik koester. Ik wens je een dag vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten.
 5. Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Jouw positieve energie en onvoorwaardelijke steun maken het leven zoveel mooier. Moge deze dag jou net zoveel vreugde brengen als jij in mijn leven hebt gebracht.
 6. Gefeliciteerd met je speciale dag, lieve vriendin! Jouw verjaardag is een herinnering aan de geweldige persoon die je bent en de vreugde die je in het leven van anderen brengt. Ik hoop dat je dag net zo speciaal is als jij bent.
 7. Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin! Op deze dag wil ik je bedanken voor alle glimlachen, troostende woorden en gedeelde geheimen. Moge je dag net zo bijzonder zijn als onze vriendschap.
 8. Hiep hiep hoera! Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Jij bent niet alleen een vriendin, maar ook een bron van inspiratie en kracht. Ik wens je een jaar vol prachtige momenten en vervulling van dromen.
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Jouw vrolijkheid en liefde verlichten mijn dagen. Moge jouw dag net zo stralend zijn als de glimlach die je altijd op mijn gezicht tovert.
 10. Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Vandaag draait alles om jou en de prachtige ziel die je bent. Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, geluk en al het goede dat het leven te bieden heeft.
 11. Gefeliciteerd met je speciale dag, lieve vriendin! Jouw verjaardag is een herinnering aan de liefdevolle persoonlijkheid die je bent en de positieve invloed die je hebt op iedereen om je heen. Ik hoop dat je dag magisch is!
 12. Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin! Jouw vriendschap is als een kostbaar juweel dat ik koester. Moge je dag net zo schitterend zijn als de vriendschap die we delen.
 13. Hiep hiep hoera! Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Jij verdient alleen het beste, en ik hoop dat deze dag gevuld is met liefde, verrassingen en mooie herinneringen.
 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Jouw aanwezigheid brengt altijd warmte en vreugde. Moge je dag worden gevuld met dezelfde liefde en geluk die je in mijn leven hebt gebracht.
 15. Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Op deze dag wens ik je niet alleen een geweldige verjaardag, maar ook een jaar vol liefde, gezondheid en vervulling van al je dromen.
 16. Gefeliciteerd met je speciale dag, lieve vriendin! Moge de vreugde die je vandaag voelt zich verspreiden over het komende jaar en elk moment gevuld zijn met lachende gezichten en warme knuffels.
 17. Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin! Jouw verjaardag is de perfecte gelegenheid om te vieren hoe speciaal je bent. Moge deze dag een weerspiegeling zijn van de liefde en waardering die we voor jou hebben.
 18. Hiep hiep hoera! Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Jij bent het zonnetje in mijn leven, en ik hoop dat je dag net zo stralend is als jij.
 19. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Op deze dag wens ik je niet alleen een geweldige tijd, maar ook een jaar vol onvergetelijke momenten en prachtige verrassingen.
 20. Gelukkige verjaardag, lieve vriendin! Moge deze dag de start zijn van een nieuw jaar vol liefde, avonturen en alle gelukkige momenten die je verdient. Je bent een geweldige vriendin en een nog geweldiger persoon!
5/5 - (2 stemmen)