Elke verjaardag moet goed gevierd worden, maar de verjaardag van een lieve vriendin moet misschien wel extra goed gevierd worden. Je kunt er voor kiezen om je vriendin een kaart te sturen met een persoonlijke boodschap er op. Want laten we eerlijk zijn, niks is leuker dan het ontvangen van een persoonlijke boodschap waarin je kunt lezen waarom juist jij zo bijzonder bent voor die persoon. Een geschreven kaart is een mooi persoonlijk cadeau, maar ook een blijvend cadeau. Een geschreven kaartje kun je vaker terug lezen, op momenten dat je het even moeilijk hebt kan je gewoon je verjaardag kaart er weer bij pakken en lezen waarom juist jij zo bijzonder bent. En dat is toch een prachtig cadeau? Bekijk hieronder de gefeliciteerd lieve vriendin teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd lieve vriendin teksten en tips

Wil je graag inspiratie op doen met de soort tekst die je op het kaartje kunt schrijven? Lees dan snel verder!

Deel een mooie herinnering

Met je lieve vriendin heb je waarschijnlijk heel veel mooie herinneringen. Het leven vliegt soms voorbij en het is soms goed om hierbij stil te staan. Door het benoemen van een mooie herinnering neem je je lieve vriendin weer even terug in de tijd. Denk bijvoorbeeld aan de leuke avonturen tijdens jullie studententijd of tijdens één van jullie vele reizen en citytrips.

Gefeliciteerd lieve vriendin

Teksten om een lieve vriendin te feliciteren:

Voorbeeldtekst 1:

 • Lieve …
  Van harte gefeliciteerd. Weer een jaar ouder, maar je ziet er nog even jong uit als de dag dat we elkaar hadden ontmoet. Ik wil je vandaag graag bedanken voor alle mooie jaren vriendschap die jij mij gegeven hebt. Ik moest ook denken aan onze eerste backpack reis samen, weet je nog? Toen we naar Thailand en Bali gingen. Wat een spannend avontuur. Het was zo buiten onze comfortzone, maar samen hebben we alles getrotseerd. Samen zijn wij gegroeid. En zo zijn wij door de jaren heen ook blijven groeien. Lieven [vul naam in], je bent een goede vriendin, eentje met wie ik graag nog veel nieuwe herinneringen zal maken.
  Love you to the moon and back babe!
  [vul eigen naam in]
Felicitatie lieve vriendin

(Bron: Greetz)

Je kunt er ook voor kiezen om een boodschap te schrijven die meer gerelateerd is aan haar leeftijd. Misschien gaat ze een bijzondere levensfase in of heeft ze een bijzondere leeftijd.

Voorbeeldtekst 2:

 • Lieve [vul naam in van je lieve vriendin] Gefeliciteerd met je 18e verjaardag. Nu ben je officieel volwassen 🙂 Maar dat betekend niet dat we al helemaal all grown up zijn natuurlijk. We blijven nog lekker gek doen samen en we gaan leuke avonturen natuurlijk niet uit de weg! Wel leuk, je kunt nu eindelijk gaan voor je rijbewijs en we kunnen nu eindelijk samen stappen. YES! Super cool. Heel erg gefeliciteerd schat, je bent de beste.
  Liefs,
  [vul eigen naam in]

Als je iets extra speciaals wilt doen kun je ook een kort gedicht schrijven waarin je verteld waarom zij zo speciaal voor je is en waarom je zo blij bent met haar als vriendin. Ook kun je een leuke activiteit die je van plant bent te ondernemen voor haar verjaardag in dit korte tekstje verwerken.

Felicitatie kaart lieve vriendin

Bron: Greetz

Voorbeeldtekst 3:

 • Een lieve vriendin, dat ben jij
  Je maakt me elke dag super blij
  Wij kunnen samen de wereld aan, zij aan zij
  En om dat te vieren neem ik je vandaag mee naar een wijn proeverij!
  Cheers babe!

We hopen dat je hier wat inspiratie uit kunt halen!
Succes!

Lieve vriendin feliciteren

Tips, correcties en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@tekst.nl. Vond je dit een leuk en/of nuttig artikel? Wij stellen het delen van de pagina enorm op prijs.