Just married! Voor veel mensen is hun bruiloft de mooiste gebeurtenis in hun leven. Men spreekt niet voor niets van ‘de mooiste dag in mijn leven’. Mensen trouwen omdat ze van elkaar houden en de rest van hun leven met elkaar willen delen. Feliciteer hen met een tekst felicitatie bruidspaar op een kaartje. Bekijk hieronder de teksten en tips voor op een kaartje om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Tekst felicitatie bruidspaar in een overzicht:

Dat is een flinke stap en heel bijzonder. Een felicitatie voor het bruidspaar is dan ook wel op zijn plek. Ken je een bruidspaar, stuur hen dan een kaartje met een mooie tekst. Er zijn veel verschillende manieren waarop je een pas getrouwd stel kunt feliciteren. Mocht je het lastig vinden om zelf een tekst te bedenken, dan komt deze pagina goed van pas.

Bruidspaar kaart

Bron: Greetz

Felicitatie teksten bruidspaar

Op deze pagina kom je diverse teksten tegen die je in een kaart kunt schrijven om een kersvers stel te feliciteren met hun huwelijk. Het stel in kwestie zal ongetwijfeld trots zijn op hun huwelijk en delen hun geluk graag met de mensen om hen heen. Hoe fijn is het dan voor het bruidspaar om een kaartje met een mooie felicitatie tekst te ontvangen van familie, vrienden en kennissen?

Bruidspaar cadeautjes:

Met een kaartje kun je het gelukkige paar feliciteren. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om er persoonlijk heen te gaan, of je wilt iets extra’s geven naast een kaartje, bekijk dan de verschillende cadeautjes.

Bruidspaar teksten felicitatie

Het is fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt. Je doet het bruidspaar dan ook een plezier door hen een kaartje te sturen met een mooie, persoonlijke, door jou bedachte of uitgezochte tekst. Succes gegarandeerd! Hieronder kun je verschillende voorbeelden bekijken.

Tekst felicitatie bruidspaar

Tekst felicitatie bruidspaar. (Greetz)

Voorbeelden tekst felicitatie bruidspaar:
 • Voor twee gelukkige mensen
  onze hartelijke wensen
  wij hopen dat deze stralende dag
  in liefde en voorspoed
  verder gaan mag
 • De gelukkigste mens is degene die het denkt te zijn.
  Wij denken het vandaag te zijn.
 • Veel geluk
  in jullie huwelijksboot
  zet alle zeilen bij
  houd het roer recht.
  Van harte gefeliciteerd!

Tekst felicitatie bruidspaar:

 • Grote gebeurtenissen
  hangen vaak af
  van twee kleine woordjes:
  “ja” of “nee”
 • Dat je bij elkaar hoort,
  wordt verzegeld door het ja-woord.
  Met de kus wordt het startsein gegeven,
  voor een lang en gelukkig leven.
 • Jullie hebben het geluk gevonden,
  zijn aan elkaar verbonden.
  Jullie hebben de ring gegeven.
  en gaan verder samen door het leven.
 • Sommige kaarten zijn gemaakt
  Van perkament of zijde
  Maar deze kaart is speciaal gevuld…
  Met heel veel liefs voor jullie beide
  Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
 • Jullie hebben het geluk gevonden,
  zijn nu aan elkaar verbonden.
  Jullie hebben de ring gegeven.
  en gaan verder samen door het leven.
 • Veel mannen
  zouden graag getrouwd willen zijn,
  alleen niet vierentwintig uur per dag.

Felicitatie teksten:

 • Voor een goed huwelijk is het nodig
  heel vaak smoorverliefd te worden
  en altijd op dezelfde persoon.
 • Vandaag zijn jullie getrouwd
  omdat je van elkaar houdt
  Maar het huwelijk is net als de zee
  ook eb en vloed maken jullie mee
 • Vertrouwen in elkaar
  Vertrouwen in het leven
  Dat kan niet anders dan
  Een mooie toekomst geven

Bruidspaar teksten net getrouwd:

 • Jullie hebben het geluk gevonden,
  zijn aan elkaar verbonden.
  Jullie hebben de ring gegeven.
  en gaan verder samen door het leven.
  In goede en in slechte tijden,
  veel geluk voor beiden.
 • Samen in het huwelijksbootje,
  het bootje van liefde en geluk.
  Een goed huwelijk kan wel tegen een stootje,
  het gaat echt niet snel stuk.
  Liefde is sterk en houd je bij elkaar,
  voor nu en de toekomst,
  jaar na jaar.
 • Niet alles in het leven is enkel goud en glitter
  Maar jullie liefde is als diamant geschitter.
Bruidspaar feliciteren

(Bron: Greetz.nl)

Tekst felicitatie bruidspaar:

 • Elke dag houd ik meer van jou
  Vandaag meer dan gister
  Maar minder dan morgen
 • Ik zie jou en jij ziet mij
  voor eeuwig samen kunnen zijn
  wat is dat toch fijn
 • Van elkaar houden” wil niet zeggen dat men elkaar onophoudelijk aankijkt,
  het betekent veel meer dat men samen dezelfde kant opkijkt

Gedichten

 1. Een Huwelijk is als een WiFi-signaal: “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde sterker zijn dan een WiFi-signaal in een betonnen bunker. En onthoud, soms moet je gewoon opnieuw verbinden!”
 2. Een Goed Huwelijk is als een Goede Geocache: “Gefeliciteerd! Een goed huwelijk is als een goede geocache: het vereist wat zoeken, geduld en af en toe een beetje graven. Maar als je de schat eenmaal vindt, is het allemaal de moeite waard!”
 3. Huwen is ook een Survivalgame: “Welkom bij het huwelijkssurvivalgame, waar ‘Ja’ het wapen is en ‘Ik doe’ het schild. Moge jullie avontuur vol levenspunten en weinig onzichtbare vijanden zijn. Succes, en moge de liefde altijd jullie respawn zijn!”
 4. Het Huwelijksdieet: “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Welkom bij het huwelijksdieet, waar liefde de enige calorievrije zoetigheid is. Geniet van de rit, maar wees voorbereid op een paar extra kilo’s aan geluk!”
 5. Huwen: Een Teamuitdaging: “Van harte gefeliciteerd! Huwen is als een teamuitdaging. Soms voelt het alsof je samen een berg beklimt, maar bedenk dat de top het beste uitzicht biedt. En als je even rust nodig hebt, zijn er altijd gezellige picknickplekken langs de weg.”
 6. Geheime Huwelijkscode: “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Onthoud, er is een geheime huwelijkscode: als je partner vraagt wat er aan de hand is, is het enige acceptabele antwoord chocolade. Blijf decoderen en genieten!”
 7. Echtelijke Wijsheid: “Een wijze man zei ooit: ‘Een huwelijk is als een kaartspel. Het begint met twee harten en eindigt met een volledig dek.’ Gefeliciteerd met het starten van jullie eigen kaartspel. Moge de jokers in de minderheid zijn!”
 8. De Gouden Regel van het Huwelijk: “Van harte gefeliciteerd! Onthoud de gouden regel van het huwelijk: Als je partner gelijk heeft, geef het dan toe. Als je partner ongelijk heeft, geef het dan ook toe. Simpel, toch?”
 9. Het Geheim van een Gelukkig Huwelijk: “Gelukkig getrouwd zijn is als een goed recept. Voeg een scheut liefde toe, een snufje humor, en een flinke dosis geduld. Bak het in wederzijds respect en voilà, een recept voor een gelukkig huwelijk!”
 10. Huwelijksadvies van een Kat: “Een kat vertelde me ooit: ‘Huwelijkstip – als je je partner wilt laten doen wat je wilt, aai dan af en toe over hun ego en bied ze af en toe een lekker hapje aan.’ Gefeliciteerd en moge jullie beiden een beetje kat-titude krijgen!”
 11. Liefde is… Elkaars Frietjes Stelen: “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ze zeggen dat liefde delen is, maar we weten allemaal dat het ook betekent elkaars frietjes stelen zonder daarvoor gestraft te worden. Moge jullie altijd een voorraadje frietjes hebben!”
 12. Een Huwelijk is als een Avontuur: “Gefeliciteerd met het starten van dit epische avontuur! Huwelijk is als een reis met onbekende bestemmingen en onverwachte wendingen. Zorg ervoor dat je altijd een kaart van liefde bij je hebt en wees bereid om samen de onbekende paden te verkennen.”
 13. Huwelijksleven: Als een Film met veel Genres: “Van romantiek tot komedie, drama tot avontuur, welkom in het huwelijksleven waar elke dag een nieuwe scène is. Moge jullie leven een blockbuster zijn met een happy end!”
 14. Het Huwelijksuniversum: “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Jullie stappen nu in het huwelijksuniversum, waar ‘Ja’ een ster is en ‘Nee’ een zwart gat. Moge jullie liefde altijd sneller reizen dan het licht!”
 15. Een Huwelijk is als…: “Gefeliciteerd! Een huwelijk is als een paar schoenen. Het kan even duren voordat je de perfecte pasvorm hebt gevonden, maar als je dat doet, wil je ze nooit meer uitdoen. Moge jullie altijd comfortabel samen wandelen!”

Feliciteer het bruidspaar met een glimlach en een vleugje humor, want lachen is tenslotte een geweldige manier om het huwelijksavontuur te beginnen!

4.2/5 - (52 stemmen)