In het leven van een jonge man of vrouw zijn er een paar belangrijke mijlpalen die boven alles uitsteken. Zo is er de 18de verjaardag, de 21ste verjaardag en natuurlijk ook het behalen van het rijbewijs. Het rijbewijs is het symbool van de vrijheid. Het betekent dat je nu eindelijk zelf achter het wiel mag kruipen. Het spreekt voor zich dat gelukwensen bij deze prestatie wel op hun plaats zijn. Ken je iemand die zijn of haar rijbewijs heeft behaald, maar heb je nog geen idee wat op het kaartje te zetten? Hier vind je alvast een paar goede suggesties. Bekijk hieronder de gefeliciteerd rijbewijs teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Rijbewijs

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs teksten en tips

Gefeliciteerd rijbewijs

(Bron: Greetz.nl)

Geslaagd kaart

Bron: Greetz

De mooiste felicitaties voor een rijbewijs!

Belangrijk om te onthouden bij het feliciteren voor een rijbewijs is dat niet iedereen die er eentje haalt een tiener is. Pas je boodschap dus vast en zeker ook aan afhankelijk van de persoon die hem ontvangt. Let ook goed op de persoonlijkheid van de ontvanger/ontvangster. Niet iedereen kan lachen met een kwinkslag. Voor wie dat wel kan zijn er natuurlijk tientallen grappen die open liggen.

 • Proficiat met je rijbewijs. Wil je wel even jouw schema doorsturen, dan weet ik gelijk wanneer ik van de baan moet blijven!
 • Proficiat met je rijbewijs. Ik ben echt ontzettend blij dat we eindelijk een nuchtere chauffeur gevonden hebben om ons overal naartoe te brengen!
 • Je hebt er hard voor gewerkt. Je verdient dit echt. Geniet van de vrijheid die jouw rijbewijs je brengt.

Is het iemand die er redelijk lang over gedaan heeft? Dan zijn volgende wensen zeker een schot in de roos.

• Proficiat met je rijbewijs. Het is ook niet gek dat je het gehaald hebt. Je hebt lang genoeg kunnen oefenen!
• Het is dan toch eindelijk gebeurd. En ik maar denken dat je aan het wachten was op zelf rijdende auto’s. Proficiat met je rijbewijs!

Gefeliciteerd met je rijbewijs

Meer leuke kaartjes om te feliciteren:

Rijbewijs kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Rijbewijs teksten

(Bron: www.Greetz.nl)

Rijbewijs felicitatie kaart

Bron: Greetz

Felicitaties theorie tentamen / examen

 1. Traditionele Felicitaties:
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Nu kun je de weg op en nieuwe avonturen tegemoet rijden. Veel plezier en wees altijd veilig!
 2. De Weg Ligt Voor Je Open:
  • Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! De weg ligt nu open voor talloze reizen en ontdekkingen. Moge elk avontuur achter het stuur een bron van vreugde zijn.
 3. Een Sleutel tot Vrijheid:
  • Met het behalen van je rijbewijs heb je niet alleen de sleutel tot de auto, maar ook de sleutel tot vrijheid in handen. Geniet van de vrijheid van de open weg en de wind door je haren!
 4. Rij Veilig, Rij Gelukkig:
  • Proficiat met het behalen van je rijbewijs! Rij veilig, geniet van elk moment achter het stuur en wees altijd bewust van de verantwoordelijkheid die bij dit nieuwe hoofdstuk hoort.
 5. Een Nieuw Begin op Wielen:
  • Jouw rijbewijs is niet alleen een kaartje naar bestemmingen; het is een ticket naar onafhankelijkheid. Moge de weg voor je liggen vol nieuwe beginnen en prachtige ervaringen!
 6. Toeterende Felicitaties:
  • Toeter, toeter, gefeliciteerd! Je hebt niet alleen je rijbewijs gehaald, maar ook de vaardigheid om de wereld met een eigen ritme te verkennen. Geniet van elke toeter en bocht!
 7. De Wereld Ligt Aan Je Voeten:
  • Van harte gefeliciteerd! Met je rijbewijs in de hand ligt de wereld aan je voeten. Moge elke kilometer een avontuur zijn en elk tankstation een plek van herinneringen.
 8. Een Nieuw Tijdperk Begint:
  • Jouw rijbewijs markeert het begin van een nieuw tijdperk. Laat de reis van het leven zich ontvouwen met elke draai van het stuur. Gefeliciteerd en veel plezier op de wegen van het leven!
 9. Gefeliciteerd met het Overwinnen van Elke Bocht:
  • Je hebt niet alleen elke bocht op de weg overwonnen, maar ook de uitdagingen van het leerproces. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, een echte mijlpaal!
 10. Een Rijbewijs als Bekroning:
  • Jouw rijbewijs is niet alleen een document; het is een bekroning op je toewijding en doorzettingsvermogen. Gefeliciteerd met dit tastbare bewijs van je vaardigheden!
 11. Rijden naar Succes:
  • Proficiat met het behalen van je rijbewijs! Net zoals je de controle over het stuur hebt genomen, neem de controle over je eigen pad in het leven. Rijd vol vertrouwen naar succes!
 12. Een Mijlpaal Bereikt:
  • Jouw rijbewijs is niet zomaar een kaartje, het is een bewijs dat je een belangrijke mijlpaal hebt bereikt. Gefeliciteerd met dit succes en alle toekomstige kilometers die je zult afleggen!

Meer mooie teksten:

Heb je zelf een tekst gevonden of bedacht dat te maken heeft met het behalen van een rijbewijs? Stuur dan een e-mail naar rijbewijsteksten@tekst.nl. Wij stellen het delen van de pagina erg op prijs. Alvast bedankt!

4.4/5 - (5 stemmen)