In het leven van een jonge man of vrouw zijn er een paar belangrijke mijlpalen die boven alles uitsteken. Zo is er de 18de verjaardag, de 21ste verjaardag en natuurlijk ook het behalen van het rijbewijs. Het rijbewijs is het symbool van de vrijheid. Het betekent dat je nu eindelijk zelf achter het wiel mag kruipen. Het spreekt voor zich dat gelukwensen bij deze prestatie wel op hun plaats zijn. Ken je iemand die zijn of haar rijbewijs heeft behaald, maar heb je nog geen idee wat op het kaartje te zetten? Hier vind je alvast een paar goede suggesties. Bekijk hieronder de gefeliciteerd rijbewijs teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Rijbewijs

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs teksten en tips

Gefeliciteerd rijbewijs

(Bron: Greetz.nl)

Geslaagd kaart

Bron: Greetz

De mooiste felicitaties voor een rijbewijs!

Belangrijk om te onthouden bij het feliciteren voor een rijbewijs is dat niet iedereen die er eentje haalt een tiener is. Pas je boodschap dus vast en zeker ook aan afhankelijk van de persoon die hem ontvangt. Let ook goed op de persoonlijkheid van de ontvanger/ontvangster. Niet iedereen kan lachen met een kwinkslag. Voor wie dat wel kan zijn er natuurlijk tientallen grappen die open liggen.

  • Proficiat met je rijbewijs. Wil je wel even jouw schema doorsturen, dan weet ik gelijk wanneer ik van de baan moet blijven!
  • Proficiat met je rijbewijs. Ik ben echt ontzettend blij dat we eindelijk een nuchtere chauffeur gevonden hebben om ons overal naartoe te brengen!
  • Je hebt er hard voor gewerkt. Je verdient dit echt. Geniet van de vrijheid die jouw rijbewijs je brengt.

Is het iemand die er redelijk lang over gedaan heeft? Dan zijn volgende wensen zeker een schot in de roos.

• Proficiat met je rijbewijs. Het is ook niet gek dat je het gehaald hebt. Je hebt lang genoeg kunnen oefenen!
• Het is dan toch eindelijk gebeurd. En ik maar denken dat je aan het wachten was op zelf rijdende auto’s. Proficiat met je rijbewijs!

Gefeliciteerd met je rijbewijs

Meer leuke kaartjes om te feliciteren:

Rijbewijs kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Rijbewijs teksten

(Bron: www.Greetz.nl)

Rijbewijs felicitatie kaart

Bron: Greetz

Meer mooie teksten:

Heb je zelf een tekst gevonden of bedacht dat te maken heeft met het behalen van een rijbewijs? Stuur dan een e-mail naar rijbewijsteksten@tekst.nl. Wij stellen het delen van de pagina erg op prijs. Alvast bedankt!