Sterkte morgen

Permalink

Wil je iemand sterkte wensen voor morgen? Om last-minute een goede sterktewens te bedenken, kan best lastig zijn. In dit artikel lees je hoe je op de beste manier iemand sterkte kunt wensen voor morgen. Je leest hier alles over manieren waarop je sterkte kunt wensen en leest handige voorbeeldzinnen. Deze kun je gebruiken om op een kaart te schrijven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Stuur een kaartje om voor morgen sterkte te wensen

Wist je dat je zelfs last-minute nog een kaartje kunt versturen? Je kunt jouw kaart op tijd op de bus doen, of zelfs online een kaartje bestellen en schrijven. Een kaartje is vaak net wat persoonlijker dan een appje. Hier kun je een persoonlijke sterktewens op schrijven. Zo heeft diegene morgen gelijk een mooie en bemoedigende kaart op de deurmat liggen.

Sterkte morgen

(Bron: Greetz)

Een appje sturen om morgen sterkte te wensen

Moet een goede vriendin morgen naar de dokter of heeft een familielid morgen een belangrijk gesprek op het werk? Dan is het fijn om wat bemoedigende woorden te horen. Ben je te laat met het sturen van een kaartje? Dan kun je altijd iemand sterkte en succes wensen voor morgen. Een kort appje kan al veel betekenen. Je kunt op deze manier ook eenvoudig aan het einde van de dag vragen hoe het is gegaan.

Teksten om morgen sterkte te wensen

Vind je het lastig om te bedenken wat je op zo’n kaart moet schrijven? Maak dan gebruik van de volgende inspiratie voor zinnen om sterkte te wensen:

“Morgen wordt een spannende dag. Ik zal wat extra aan je denken.”

“Morgen is het eindelijk zover. Ik wens je veel sterkte en zal je binnenkort nog eens bellen om te vragen hoe het is gegaan.”

“Veel sterkte morgen op deze moeilijke dag.”

“Gecondoleerd met je verlies en veel sterkte morgen tijdens de uitvaart.”

“Ik wens je veel sterkte voor morgen. Mocht er iets zijn wat ik voor je kan doen, moet je het maar zeggen.”

Sterktekaart voor morgen

Bron: Greetz

Andere manieren om sterkte te wensen

Wil je op een originele manier sterkte wensen voor morgen? Dan zijn er nog andere leuke en originele manieren waarop je dat kunt doen. Stuur bijvoorbeeld een bloemetje. Je kunt online eenvoudig een boeket samenstellen en versturen. Zo wens je hem of haar sterkte en fleur je het huis op met een mooi boeket.

Natuurlijk kun je ook, als dit mogelijk is, zelf langsgaan. Zeker na een moeilijke dag, is het fijn om met iemand te kunnen praten. Het beste wat je vaak kunt doen is een luisterend oor bieden. Woon je niet in de buurt om sterkte te wensen? Dan kun je natuurlijk ook altijd bellen.

Wens een dierbare sterkte morgen met een appje, een kaart of ga eens langs. Wanneer je op het laatste moment iemand nog sterkte wilt wensen, zijn er genoeg manieren mogelijk.

Teksten

 1. Moge de nieuwe dag je omarmen met frisse hoop en onbegrensde mogelijkheden. Sterkte voor morgen en alles wat het met zich meebrengt.
 2. Terwijl de zon opkomt, moge de stralen van positiviteit je hart verwarmen en je kracht geven voor de uitdagingen van morgen. Je bent sterker dan je denkt.
 3. Een nieuwe dag is als een blanco bladzijde van een boek. Moge je morgen schrijven met moed, vastberadenheid en succes. Sterkte!
 4. Voor de dag van morgen wens ik je de kracht van de zonsopgang, de helderheid van de middagzon en de rust van de ondergaande zon. Moge het een dag vol veerkracht zijn.
 5. Laat de nacht al je zorgen wegnemen, en sta morgen op met vernieuwde kracht. Je hebt de moed om elke uitdaging aan te gaan. Sterkte!
 6. Morgen is een nieuw hoofdstuk van je levensverhaal. Moge het gevuld zijn met positieve wendingen, onverwachte zegeningen en de kracht om alles aan te kunnen.
 7. Terwijl de sterren de hemel verlichten, hoop ik dat ze een beetje van hun schittering aan jouw morgen geven. Sterkte voor een nieuwe dag vol mogelijkheden.
 8. Laat morgen een herinnering zijn dat je sterker bent dan je denkt en dat elke nieuwe dag een kans is om te groeien en te bloeien. Blijf standvastig!
 9. Morgen komt met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Moge je de kracht vinden om deze met open armen te ontvangen en te benutten. Sterkte!
 10. Als de ochtendzon je begroet, herinner jezelf dan eraan dat je klaar bent voor alles wat morgen je brengt. Je hebt de kracht in je om te overwinnen.
 11. Laat morgen een weerspiegeling zijn van je vastberadenheid, een manifestatie van je innerlijke kracht. Je bent capabel en klaar voor alles wat op je pad komt.
 12. Wanneer je morgen ontwaakt, moge je geest helder zijn, je hart sterk en je stappen vastberaden. Sterkte voor een dag vol mogelijkheden.
 13. Morgen is als een geschenk dat wacht om geopend te worden. Moge je de moed hebben om de verrassingen ervan te omarmen en de kracht om elke hindernis te overwinnen.
 14. Laat de dageraad van morgen je herinneren aan de nieuwe kansen die voor je liggen. Moge je de kracht vinden om ze te grijpen en te laten groeien.
 15. Een nieuwe dag is een nieuwe start. Morgen brengt mogelijkheden om te lachen, te liefhebben en te leven. Je hebt de innerlijke kracht om het beste uit elke dag te halen.
 16. Terwijl de nacht de wereld in stilte hult, bereid je voor op een nieuwe dageraad vol belofte. Morgen wordt een dag waarop je kunt stralen. Sterkte!
 17. Laat morgen een symfonie van positiviteit zijn, met elk moment dat bijdraagt aan de melodie van je succes. Je hebt de kracht om te schitteren.
 18. Moge je morgen ontvouwen als een schilderij vol levendige kleuren en inspirerende penseelstreken. Jij bent de kunstenaar van je eigen lotsbestemming.
 19. Voor de dag die voor je ligt, wens ik je een overvloed aan energie, een dosis vastberadenheid en een vleugje geluk. Sterkte voor een prachtige morgen.
 20. Sta op met de zekerheid dat je niet alleen bent. Morgen brengt nieuwe kansen, en je hebt de kracht van velen die in je geloven. Je kunt het aan.
5/5 - (1 stemmen)