Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Een nieuwe woning is één van de grootste mijlpalen in het leven en altijd ontzettend spannend. Het is het teken bij uitstek van een nieuw begin. Een eigen plekje waar je alleen of met jouw gezin zalige jaren door zult brengen. Het is een hectische en leuke tijd waar de vermoeidheid constant om de hoek kijkt, maar de adrenaline je ook op de been houdt. Het spreekt dan ook voor zich dat de aankoop of bouw van een nieuwe woning een reden is om te feesten. Na de intrek is er de housewarming-party en ook daarvoor blijven de felicitaties uit de omgeving niet uit. Ken jij iemand of een koppel die hun intrek in een nieuwe woonst gaat nemen, maar ben je er nog niet uit wat te schrijven? Dan vind je hier vast en zeker een paar leuke suggesties (gefeliciteerd met je nieuwe woning teksten).

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met je nieuwe woning / huis!

Gefeliciteerd met je nieuwe woning

(Bron: Greetz.nl)

Een nieuwe woning is vaker wel dan niet ook een gebouw waar alle spaarcenten van de gelukkige in geïnvesteerd zijn. Het is dan ook enorm belangrijk om de persoon of het koppel een hart onder de riem te steken. Om hem, haar of hen even mee te geven dat alles wel in orde komt. Om de overgang toch net wat gemakkelijker te maken. Kies bijvoorbeeld voor één van volgende boodschappen:

 • Jullie nieuwe woning zou een naam moeten krijgen. Wat dacht je van dromenland. Want het is waar al jullie dromen uit zullen komen.
 • Je hoeft je echt niet te schamen voor dat goed gevoel. Je mag gerust een beetje opscheppen. Jullie nieuwe huis is prachtig!
 • Na heel wat gezoek is hier eindelijk de grote beloning. Een prachtige nieuwe woning!
 • Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. Zijn de nieuwe buren al gewaarschuwd of moet ik dat nog even doen?
 • Felicitaties met de nieuwe woonst. Nu jullie in het huis trekken gaat het in geen tijd een thuis worden.
 • Goed gedaan met de verhuis! Ligt de WiFi-code al klaar voor wanneer ik op bezoek kom?
 • Als je ooit ergens verdwaald bent heb ik goed nieuws voor je. Je kunt gewoon naar huis gaan nu.

Gefeliciteerd met een nieuwe woning

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning

(Bron: Greetz)

Nieuwe woning teksten / spreuken

 • Een droom die uitkomt: een eigen huis!
  op een prachtig plekkie.
  Ontzettend veel geluk gewenst
  met jullie eigen stekkie!
 • Veel liefde en geluk in je nieuwe woning
  geniet maar van een eigen haard
  voel je gerust een prins of koning
  want een eigen paleisje is goud waard

Enkele leuke kaartjes om te feliciteren

Wensen nieuwe woning kaart

(Bron: www.Greetz.nl)

Home kaartjes

(Greetz.nl)

Nieuwe woning teksten

(Bron: www.Greetz.nl)

Kaartje

(Greetz.nl)

Felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe thuis! Wat een spannend hoofdstuk begint nu voor jullie. Moge deze woning gevuld worden met liefde, geluk en ontelbare mooie herinneringen.
 2. Proficiat met jullie prachtige nieuwe huis! Moge elke kamer gevuld worden met vreugde, elke hoek met liefde, en elk moment hier een zegen zijn. Geniet van het creëren van jullie eigen stukje paradijs.
 3. Hoera! Jullie hebben de sleutels van jullie nieuwe woning ontvangen. Van harte gefeliciteerd met deze belangrijke mijlpaal. Moge deze plek jullie veilige haven zijn, vol warmte en comfort.
 4. Gefeliciteerd met jullie nieuwe stekje! Een huis is meer dan stenen en mortel; het is een plek waar liefde groeit en herinneringen worden gemaakt. Geniet van elke seconde in jullie nieuwe thuis.
 5. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Moge deze plek het toneel worden van vele gelukkige momenten, gezellige avonden en warme familiebijeenkomsten. Veel woonplezier gewenst!
 6. Bravo! Jullie hebben een nieuwe mijlpaal bereikt met de aanschaf van jullie huis. Moge elke kamer gevuld worden met licht, elke muur met liefde en elke dag hier een zegen zijn. Gefeliciteerd met deze prachtige stap.
 7. Gefeliciteerd met jullie nieuwe paleisje! Het is niet alleen een huis; het is een plek waar jullie verhaal verder gaat, waar vriendschappen bloeien en waar de liefde altijd aanwezig is. Geniet van elk moment!
 8. Van harte gefeliciteerd met het betrekken van jullie nieuwe woning! Moge dit huis getuige zijn van talloze mooie momenten, van het kleinste geluk tot de grootste vieringen. Op naar een leven vol vreugde en liefde hier!
 9. Bravo, huiseigenaren! Jullie hebben een plek gevonden om echt thuis te komen. Moge deze woning een oase van rust zijn, gevuld met warmte en vreugde. Gefeliciteerd met deze belangrijke stap in jullie leven.
 10. Gefeliciteerd met jullie nieuwe onderkomen! Moge dit huis een toevluchtsoord zijn van rust, een plaats van groei en een bron van eindeloos geluk. Geniet van het inrichten van jullie eigen stukje paradijs.
 11. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Elk huis vertelt een uniek verhaal, en ik kijk ernaar uit om te horen hoe dit hoofdstuk zich voor jullie ontvouwt. Moge het gevuld zijn met liefde en voorspoed.
 12. Bravo, nieuwe woning eigenaren! Moge deze plek jullie basis zijn voor alle avonturen die komen gaan. Laat de muren getuige zijn van lachen, liefde en geluk. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige stap.

Heb je zelf een mooie tekst bedacht of gevonden welke je wilt delen met anderen? Reageer dan door een e-mail te sturen naar info@tekst.nl.

Meer leuke teksten:

4.4/5 - (5 stemmen)