Sterkte wensen hartinfarct

Permalink

Naast kanker is een hartinfarct nog altijd één van de grootste doodsoorzaken in onze samenleving. Een hartaanval hoeft echter niet dodelijk te zijn. Heel wat mensen overleven na een hartinfarct en zijn na een kort ziektebed weer klaar om hun dagdagelijkse leven terug op te pikken. Ken je iemand die een hartaanval heeft gehad en wil je hem/haar een hart onder de riem steken? Dan kan je dat doen door een bezoek, maar ook voor sterkte te wensen via een bericht of een kaartje. Bekijk hieronder de sterkte wensen hartinfarct.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een hartinfarct

Een hart onder de riem

Een hartinfarct is een serieuze gebeurtenis die heel wat oorzaken kan hebben. Zo kan het hart al een tijd niet optimaal werken, maar zijn ook te grote inspanningen of stress factoren die een rol spelen. Na een hartaanval is het daarom belangrijk om beide te vermijden. En wat is een betere manier om stress te verlichten dan de getroffen naaste te laten weten dat jij er bent voor hem/haar?

Door een lief kaartje te sturen waarin je de persoon in kwestie veel sterkte wenst geef je hem/haar een goed gevoel. En laat een positieve ingesteldheid nu net één van de grote redenen voor een snel herstel zijn.

Sterkte wensen hartinfarct

(Bron: Greetz.nl)

Enkele voorbeelden van leuke tekstjes

De beslissing om een lief kaartje te sturen is vaak snel genomen. Op papier zetten wat je nu eigenlijk exact gaat sturen is een denkproces dat vaak wat langer duurt. Je wilt op de grens zweven tussen persoonlijk en aanmoedigend. Een kaartje dat toont dat jij er voor de persoon bent zonder te veel in platitudes te vervallen. Wat je schrijft hangt natuurlijk vooral af van de persoon voor wie je het schrijft. Toch zijn er zeker heel wat teksten die bij iedereen in goede aarde vallen na een hartinfarct.

Op deze pagina vind je heel wat mogelijkheden terug. Er zijn teksten die gepast zijn voor mensen die het graag sober houden, maar ook teksten met een knipoog en een portie humor. Het spreekt voor zich dat je de teksten niet moet overnemen zoals ze er staan. Een beetje aanpassen mag altijd!

 • Je hebt mijn volle aandacht en ook deze groet. Hopelijk doet het jouw hart heel wat goed.
 • Ik ben dan wel geen dokter, maar ik heb toch goede raad. Blijf vooral lachen en dan ben je zo weer de oude!
 • Ook al zit het even tegen, vertrouw toch maar op jezelf. Blijf geloven in alle goede dingen en dat hart? Dat geneest vanzelf!
 • Ik stuur je dit kaartje om je een hart onder de riem te steken. Dat exemplaar boven de riem bakt er immers helemaal niets van!
 • Ze zeggen dat waar de mond van vol is het hart van overloopt. Dan lijkt het me toch dringend tijd om eens wat nieuwe woordenschat te ontwikkelen! Toch beterschap gewenst makker.
 • Hoewel ik momenteel niet bij je kan zijn ben ik dat in gedachten absoluut wel. Ik wens je dan ook een sterkte en een voorspoedig herstel
Sterkte kaart hartinfarct

(Bron: Greetz.nl)

Teksten

 1. “Met bezorgdheid en oprechte zorgen denk ik aan je na het nieuws van het hartinfarct. Moge je kracht vinden in je herstel en omringd worden door liefde en steun in deze moeilijke tijd.”
 2. “Het nieuws van je hartinfarct heeft ons diep geraakt. We wensen je moed en doorzettingsvermogen voor een snel en volledig herstel. Blijf sterk en omring jezelf met positieve energie.”
 3. “Een hartinfarct is een beproeving, maar ik weet dat je de kracht hebt om deze uitdaging te overwinnen. Moge elk moment van je herstel je dichter bij welzijn brengen. Sterkte en spoedig herstel gewenst.”
 4. “Geschrokken van het nieuws over je hartinfarct stuur ik je mijn oprechte sterkte wensen. Moge de medische zorg en liefdevolle steun om je heen je helpen bij een snel en volledig herstel.”
 5. “Na het horen van je hartinfarct willen we je alle moed en kracht wensen voor je herstel. Laat deze periode van uitdaging ook een tijd van genezing en vernieuwing zijn. Sterkte!”
 6. “Een hartinfarct is een serieuze gebeurtenis, maar ik geloof in je veerkracht en vastberadenheid. Moge elk medisch ingrijpen en elke positieve gedachte bijdragen aan een spoedig herstel. Sterkte en beterschap gewenst!”
 7. “Het nieuws van je hartinfarct heeft ons geschokt, maar we weten dat je de kracht hebt om deze hindernis te overwinnen. Moge elk moment van je herstel een stap zijn naar hernieuwde gezondheid. Sterkte!”
 8. “In deze uitdagende tijd na je hartinfarct willen we je alle sterkte en moed toewensen. Moge de professionele zorg en de liefde van vrienden en familie je omringen en je bijstaan op de weg naar herstel.”
 9. “Een hartinfarct is een ernstige gebeurtenis, maar je vastberadenheid en positieve instelling zullen je door deze periode leiden. Moge elk medisch advies en elke steun je herstel bevorderen. Sterkte en beterschap!”
 10. “Met oprechte bezorgdheid stuur ik je sterkte wensen na het horen van je hartinfarct. Moge elke dag je dichter bij herstel brengen en je kracht geven om deze uitdaging te overwinnen. Blijf positief!”
 11. “Een hartinfarct brengt zorgen met zich mee, maar ik geloof in je veerkracht en de capaciteit van de medische professionals om je te helpen herstellen. Moge elke stap in je herstel een stap zijn naar betere gezondheid. Sterkte!”
 12. “Na het horen van het nieuws over je hartinfarct willen we je moed en kracht sturen. Moge de genezende kracht van rust en zorg je bijstaan op de weg naar een volledig herstel. Sterkte en beterschap gewenst!”
 13. “Een hartinfarct is een serieuze gebeurtenis, maar je vastberadenheid zal je door deze uitdaging leiden. Moge elk medisch teamlid en elke steunende persoon bijdragen aan een snel en succesvol herstel. Sterkte!”
 14. “Met bezorgdheid en zorg willen we je sterkte wensen na je hartinfarct. Moge elk medicijn, elke therapie en elke positieve gedachte bijdragen aan een vlot en volledig herstel. Blijf sterk!”
 15. “Een hartinfarct brengt begrijpelijke zorgen met zich mee, maar ik weet dat je de kracht hebt om deze hindernis te overwinnen. Moge elke dag van je herstel je lichaam versterken en je geest kalmeren. Sterkte!”
 16. “In deze moeilijke tijd van herstel na je hartinfarct willen we je alle sterkte wensen. Moge elke therapeutische sessie, elk medicijn en elke vriendelijke woordenwisseling bijdragen aan een succesvol herstel. Beterschap gewenst!”
 17. “Het nieuws van je hartinfarct heeft ons diep geraakt, en we willen je sterkte en bemoediging sturen. Moge elke stap in je herstel een stap zijn naar een gezond en actief leven. Blijf positief!”
 18. “Met oprechte zorgen sturen we je beterschapswensen na je hartinfarct. Moge elk moment van rust en elke handeling van de medische professionals bijdragen aan een vlot herstel. Sterkte en beterschap!”
 19. “Een hartinfarct brengt begrijpelijke bezorgdheid met zich mee, maar ik geloof in je vastberadenheid en de effectiviteit van de medische zorg. Moge elk aspect van je herstel bijdragen aan een snel en succesvol herstel. Sterkte!”
 20. “Met oprechte sterkte wensen willen we je omringen in deze tijd van herstel na je hartinfarct. Moge elke dag je dichter bij welzijn brengen, en moge de liefde en zorg van dierbaren je kracht geven. Beterschap gewenst!”

Meer teksten of sterkte wensen toevoegen: info@tekst.nl

5/5 - (1 stemmen)