Sterkte wensen hartinfarct

Permalink

Naast kanker is een hartinfarct nog altijd één van de grootste doodsoorzaken in onze samenleving. Een hartaanval hoeft echter niet dodelijk te zijn. Heel wat mensen overleven na een hartinfarct en zijn na een kort ziektebed weer klaar om hun dagdagelijkse leven terug op te pikken. Ken je iemand die een hartaanval heeft gehad en wil je hem/haar een hart onder de riem steken? Dan kan je dat doen door een bezoek, maar ook voor sterkte te wensen via een bericht of een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een hartinfarct

Een hart onder de riem

Een hartinfarct is een serieuze gebeurtenis die heel wat oorzaken kan hebben. Zo kan het hart al een tijd niet optimaal werken, maar zijn ook te grote inspanningen of stress factoren die een rol spelen. Na een hartaanval is het daarom belangrijk om beide te vermijden. En wat is een betere manier om stress te verlichten dan de getroffen naaste te laten weten dat jij er bent voor hem/haar?

Door een lief kaartje te sturen waarin je de persoon in kwestie veel sterkte wenst geef je hem/haar een goed gevoel. En laat een positieve ingesteldheid nu net één van de grote redenen voor een snel herstel zijn.

Sterkte wensen hartinfarct

(Bron: Greetz.nl)

Enkele voorbeelden van leuke tekstjes

De beslissing om een lief kaartje te sturen is vaak snel genomen. Op papier zetten wat je nu eigenlijk exact gaat sturen is een denkproces dat vaak wat langer duurt. Je wilt op de grens zweven tussen persoonlijk en aanmoedigend. Een kaartje dat toont dat jij er voor de persoon bent zonder te veel in platitudes te vervallen. Wat je schrijft hangt natuurlijk vooral af van de persoon voor wie je het schrijft. Toch zijn er zeker heel wat teksten die bij iedereen in goede aarde vallen na een hartinfarct.

Op deze pagina vind je heel wat mogelijkheden terug. Er zijn teksten die gepast zijn voor mensen die het graag sober houden, maar ook teksten met een knipoog en een portie humor. Het spreekt voor zich dat je de teksten niet moet overnemen zoals ze er staan. Een beetje aanpassen mag altijd!

  • Je hebt mijn volle aandacht en ook deze groet. Hopelijk doet het jouw hart heel wat goed.
  • Ik ben dan wel geen dokter, maar ik heb toch goede raad. Blijf vooral lachen en dan ben je zo weer de oude!
  • Ook al zit het even tegen, vertrouw toch maar op jezelf. Blijf geloven in alle goede dingen en dat hart? Dat geneest vanzelf!
  • Ik stuur je dit kaartje om je een hart onder de riem te steken. Dat exemplaar boven de riem bakt er immers helemaal niets van!
  • Ze zeggen dat waar de mond van vol is het hart van overloopt. Dan lijkt het me toch dringend tijd om eens wat nieuwe woordenschat te ontwikkelen! Toch beterschap gewenst makker.
  • Hoewel ik momenteel niet bij je kan zijn ben ik dat in gedachten absoluut wel. Ik wens je dan ook een sterkte en een voorspoedig herstel
Sterkte kaart hartinfarct

(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten of sterkte wensen toevoegen: info@tekst.nl

Rate this post