De feestdagen dienen als perfect moment om jouw personeel een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun goede inzet. Een goede kerstwens voor het personeel is dus ook van groot belang. Je kunt deze kerstwens uitspreken bij de kerstborrel, op een kerstkaart schrijven of toevoegen aan het kerstpakket. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor de beste kerstwensen voor jouw personeel? In dit artikel lees je hoe je de beste kerstwensen kunt creëren en geven wij een aantal goede voorbeelden voor een kerstwens voor het personeel.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Kerstwensen voor het personeel – collega’s 2023 – 2024

Schroom niet om een kerstwens te versturen. Weet jij niet goed wat je moet zeggen of schrijven? Het is zonde om deze kans te missen. De kerstdagen zijn namelijk ideaal voor een extra boost voor het personeel. Een mooie kerstwens is perfect om jouw waardering te uitten, maar ook om iedereen goed te motiveren voor het volgende jaar.

Een goed voorbeeld hiervan is:

  • “Bedankt voor jouw goede inzet het afgelopen jaar. Ik wens je een fijne kerst en hoop ook volgend jaar hard samen te kunnen werken.”
Kerstwensen personeel

Bron: Greetz.nl

Maak het persoonlijk

Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, het is belangrijk om het persoonlijk te maken. Dit kan al heel eenvoudig door simpelweg de naam van de werknemer te benoemen om op te schrijven. “Fijne kerstdagen Annie en bedankt voor alles!” is een stuk persoonlijker dan “Fijne kerstdagen en bedankt voor jouw inzet”.

Wanneer je een klein team hebt, is het zelfs mogelijk om iedereen een persoonlijke kerstwens te geven. Wanneer jouw bedrijf groot is, kan dit lastiger zijn, maar kun je het schrijven van de kerstwensen ook toebedelen aan teamleiders.

Kerstwens voor collega

Bron: Greetz

Voorbeelden van kerstwensen voor personeel

Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn qua kerstwensen voor het personeel? Wij maken het je graag een stukje eenvoudiger en hebben een aantal populaire opties voor kerstwensen op een rijtje gezet:

“Hartstikke bedankt voor jouw goede inzet. Wij wensen je een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar.”

“Bedankt voor alles wat jij dit jaar hebt gedaan. We hopen dat je een fijne kerst mag beleven en zien je volgend jaar graag weer terug op de werkvloer.”

“Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar van (bedrijfsnaam). We willen je bedanken voor de goede inzet van het afgelopen jaar.”

Kerstkaart personeel

Bron: Greetz

Maak de kerst van jouw personeel net wat bijzonderder met een mooie kerstwens. Wees niet bang om het persoonlijk te maken en de wens zelf op te schrijven. Het uitten van jouw waardering voor het personeel, ook tijdens de kerstdagen, is van groot belang voor jouw bedrijf.