Iemand feliciteren die geslaagd is? Bekijk hieronder de gefeliciteerd geslaagd tips! Wanneer iemand ergens voor geslaagd is, dan is dit echt een mijlpaal in die persoon zijn leven. Vaak is het feliciteren van iemand die geslaagd is nog veel waardevoller dan het feliciteren van iemand die bijvoorbeeld jarig is geweest. Dit komt namelijk, omdat je om te verjaren niet zoveel hoeft te doen, behalve leven en ouder worden. Maar als je ergens voor geslaagd bent, dan is het zo dat je een echte prestatie hebt geleverd. Vaak vindt degene het dan ook leuk om een kaartje te ontvangen met een leuke tekst erop. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Geslaagd

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd geslaagd teksten en wensen

Gefeliciteerd geslaagd

(Bron: Greetz.nl)

 • Leuke tekst voor iemand die geslaagd is

Wat precies een leuke tekst is voor iemand die geslaagd is, is afhankelijk van hetgeen waarvoor hij of zij geslaagd is. Als je de tekst namelijk zeer persoonlijk wilt maken, is het van belang dat je de felicitatie aanpast aan het specifieke onderwerp.

Wanneer iemand bijvoorbeeld geslaagd is voor zijn rij-examen, dan kun je er iets opzetten in de trant van: “Gefeliciteerd met je rijbewijs! Nu ben je geen gevaar op de weg meer!”. Een dergelijke grappige tekst met een felicitatie werkt altijd goed.

Maar als iemand bijvoorbeeld geslaagd is voor zijn schoolexamen, kun je iets neerzetten in de trant van: “Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Op een gouden toekomst!” Door op die manier iemand te feliciteren, geef je echt blijk van je waardering voor hem of haar en dat is natuurlijk zeer belangrijk.

Geslaagd kaart

(Bron: Greetz.nl)

 • Voordeel kaart met een persoonlijke tekst

Het voordeel van een persoonlijke tekst op een kaart is dat iemand zeker weet dat je aan hem of haar denkt. Je hebt natuurlijk ook veel kaarten die zeer onpersoonlijk een standaard tekst hebben, maar daar prikt iemand snel doorheen. Als je echt punten wilt scoren bij iemand, dan is het van belang dat de kaart zo persoonlijk mogelijk is. Dan weet je zeker dat degene het op waarde kan schatten. Doe dit dan bijvoorbeeld met een felicitatie tekst voor het behalen van het examen.

Geslaagd teksten en felicitaties – zuster – diploma – examen – rijbewijs

 • Na al het harde werk is je diploma dan eindelijk binnen. Ik ben ongelofelijk trots op je en kijk al uit naar de volgende stappen die je gaat ondernemen. Jij gaat ongetwijfeld heel ver geraken!
 • Van begin tot eind heb ik nooit aan jouw kunnen getwijfeld. Je hebt het maar weer eens gedaan. Dikke proficiat!
 • Geslaaaaagd! Wat een prestatie! Je mag enorm trots zijn op jezelf. Drink er maar eentje op, je hebt het zeker verdiend.
 • Van harte gefeliciteerd, je diploma is binnen! Nu mogen je boeken eindelijk opzij en mag het feest beginnen!
 • Iedere stap heb ik je gevolgd. Al het zwoegen en zweten om die leerstof in je hoofd te krijgen. De talloze uren achter je bureau terwijl het buiten goed weer was. Ongelooflijk hoeveel doorzettingsvermogen jij kon opbrengen. De moeite loont zeker, want je diploma is binnen! Dikke proficiat! Geniet er nu maar wat extra van.
 • Hoera, geslaagd! Wat zijn we blij met dit goede nieuws. Je hebt het fantastisch gedaan. Ik wist altijd al dat je het kon!
 • Vandaag ben ik het meest trots op jou! Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd kaart

Meer geslaagd teksten

 • Inzet, motivatie, doorzettingsvermogen, bloed, zweet en tranen heeft het je gekost. Je hebt het toch maar geflikt! Heel goed gedaan, ik ben enorm trots op je!
 • Nooit heb jij je laten ontmoedigen en het resultaat mag er vandaag zeker zijn. Dikke proficiat met je diploma. Heel benieuwd wat de toekomst brengt!
 • Vandaag draait helemaal om jou, want jij bent geslaagd! Dit moet gevierd worden!
 • Dat je er goed uitziet wisten we al. Dat je daarnaast ook nog de hersenen hebt, is vandaag nog maar eens bewezen. Gefeliciteerd met je diploma, kanjer!
 • Geslaagd! Dikke proficiat! Vandaag is een belangrijke mijlpaal in je leven. Ik ben zeker dat er hierop nog talloze fantastische momenten zullen volgen. Veel succes!
 • De weg naar succes is nooit vanzelfsprekend, maar jij bent gewoon geslaagd! Ik hoop dat je in de toekomst altijd je doelen blijft nastreven, net zoals je nu hebt gedaan. Op die manier ben ik er zeker van dat er zeer mooie opportuniteiten op je staan te wachten. Van harte gefeliciteerd!

Lees hieronder meer gefeliciteerd geslaagd teksten, voor bijvoorbeeld op een geslaagd kaartje.

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Jouw toewijding en harde werk hebben zich vertaald in een welverdiend succes. Trots op jou!
 2. Hiep hiep hoera! Geslaagd! Jouw doorzettingsvermogen en vastberadenheid hebben hun vruchten afgeworpen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.
 3. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw studie! Jouw inzet, doorzettingsvermogen en toewijding hebben je naar dit moment geleid. Een nieuw hoofdstuk begint, en de wereld ligt aan jouw voeten!
 4. Hoera! Je hebt het gedaan! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Deuren naar nieuwe mogelijkheden en avonturen gaan nu voor je open.
 5. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal! Jouw harde werk, toewijding en vastberadenheid hebben zich uitbetaald. Op naar een veelbelovende toekomst vol succes en vreugde!
 6. Proficiat met het behalen van jouw diploma! Deze prestatie is het resultaat van jouw toewijding en inzet. De wereld ligt nu aan je voeten, en ik geloof dat je er geweldige dingen zult bereiken.
 7. Hiep hiep hoera voor de geslaagde! Jouw toewijding aan succes heeft zich bewezen. Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Jouw toekomst ziet er stralend uit!
 8. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw studie! Dit is slechts het begin van een opwindend avontuur. Moge dit diploma de weg effenen voor vele fantastische mogelijkheden in jouw leven.
 9. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben hun vruchten afgeworpen. Deze prestatie markeert het begin van een nieuwe en opwindende fase in jouw leven.
 10. Proficiat, afgestudeerde! Jouw doorzettingsvermogen heeft je gebracht waar je nu bent. Wees trots op jezelf en geniet van dit moment. De wereld heeft iemand zoals jij nodig!
 11. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw studie. Jouw vastberadenheid om te slagen is bewonderenswaardig. Op naar nieuwe hoogten en prachtige avonturen!
 12. Van harte gefeliciteerd met jouw afstuderen! Deze prestatie is een bewijs van jouw toewijding aan succes. Moge dit diploma de sleutel zijn tot al je toekomstige dromen en doelen.
 13. Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Jouw harde werk en inspanning hebben geresulteerd in dit prachtige succes. Geniet van elk moment van dit trotse en opwindende tijdperk in jouw leven.
 14. Hoera voor de geslaagde! Je hebt bewezen dat hard werken en vastberadenheid tot geweldige resultaten leiden. Gefeliciteerd met jouw welverdiende succes en veel geluk in de toekomst!
 15. Van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw studie! Jouw toewijding en toewijding hebben je gebracht waar je nu bent. Op naar nieuwe uitdagingen en prachtige kansen!
 16. Proficiat met het behalen van jouw diploma! Dit is een belangrijke mijlpaal, en je hebt het met glans doorstaan. Moge dit succes het begin zijn van vele geweldige avonturen en prestaties.
 17. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Jouw vastberadenheid en inzet hebben je geleid naar deze prachtige overwinning. Nu begint een nieuw hoofdstuk van jouw reis.
 18. Van harte gefeliciteerd met jouw afstuderen! Je hebt hard gewerkt en bent nu beloond met dit prachtige succes. Moge dit diploma slechts het begin zijn van een leven vol vreugde en vervulling.
 19. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw studie! Dit is het resultaat van jouw toewijding en vastberadenheid. Moge de toekomst helder schijnen met kansen en vreugdevolle momenten.
 20. Proficiat, afgestudeerde! Jouw prestatie is bewonderenswaardig, en je hebt het verdiend om te stralen. Moge dit diploma de weg wijzen naar een toekomst vol succes en voldoening.

Geslaagd

4.6/5 - (5 stemmen)