Familie is het belangrijkste wat er is. Elke verjaardag, van iedereen moet natuurlijk gevierd worden, maar een verjaardag van een familielid is wel extra speciaal. Vooral de verjaardag van je broer. Je broer is de persoon met wie je bent opgegroeid, met wie je veel mooie herinneringen hebt, met wie je zo veel hebt meegemaakt. Deze persoon verdiend op zijn verjaardag toch wel wat extra aandacht? Juist! Dat dachten wij ook. Bekijk op deze pagina enkele leuke gefeliciteerd broer teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd broer – unieke verjaardagswensen!

Om je broer op zijn verjaardag een extra feestelijk gevoel te bezorgen kun je verschillende dingen doen. Je kunt er voor kiezen om een mooi cadeau voor hem te kopen. Iets wat hij al heel graag wilt. Misschien spaart hij al een tijdje voor een nieuwe game voor zijn playstation, of wilt hij al heel lang heel graag sneakers van zijn lievelingsmerk.

Geef je broer iets waar hij echt blij van wordt. Naast het materiële cadeau is het ook een goed idee om er iets persoonlijks bij te doen. En wat is nu persoonlijker dan een mooie handgeschreven kaart. Je hebt veel kaarten waar je uit kunt kiezen, dus er zal ook altijd een tof design zijn dat je broer zal aanspreken.

Gefeliciteerd broer

Kaartje met een felicitatie tekst voor een broer.

Wanneer je het juiste kaartje hebt gevonden is het tijd voor de juiste tekst. Misschien vind je dit moeilijk en wil je graag wat inspiratie op doen. Dat snappen wij volledig. Daarom hebben wij enkele voorbeeld teksten voor jou op een rijtje gezet. Je kunt deze direct overnemen en gebruiken of er voor kiezen om er een persoonlijk tintje aan te geven. Dit laatste adviseren wij altijd. Zo is de geschreven tekst echt enkel en alleen voor jouw eigen broer bedoelt.

 • Voorbeeld tekst 1:

Lieve broer,
Gefeliciteerd man! Weer een jaar verder. Ik wilde je hierbij even vertellen dat je echt een topper bent. Het is bijzonder om te zien hoe jij je als man ontwikkeld. Van jongen man naar een volwassen man. Ik ben zo ongelofelijk trots op je maat!
Maak er vandaag een mooie dag van oké? Je verdiend het!
Groeten, je grote broer!

 • Voorbeeld tekst 2:

Broer!
Happy birthday man. Een jaar ouder, wijzer! Yes yes! Om dat te vieren heb ik een leuke dag op de planning staan. We [deel hier de activiteit-voorbeeld:] gaan een dag naar Amsterdam, naar de Heineken fabriek voor een tour en een proeverij. Ik weet dat je dat altijd nog graag wilde doen. Vandaag is de dag vriend! Jij en ik, even samen wat leuks doen, net als vroeger.

 • Voorbeeld tekst 3:

B is voor baas, want dat ben jij
R is voor rechtvaardig, daar kan ik nog wat van leren
O is voor origineel, in alles wat je zegt en doet
E is voor echt, want echter dan jij bestaan ze niet
R is voor rust, dat jij brengt in mijn hectische leven

Jij bent alles wat een broer moet zijn. Een man tegen wie ik opkijk en van wie ik veel heb geleerd en nog veel kan leren. Ik zie je als een mentor, jij beaamt voor mij alles wat en echte vent moet zijn. Gefeliciteerd topper!

Verjaardag broer

Verjaardagswensen broer

(Bron: Greetz.nl)

Enkele voorbeelden van teksten om een broer te feliciteren:

 • Een jaartje ouder, jaartje wijzer
  Misschien word je al wat grijzer
  Maar dat interesseert ons geen ene moer
  Van harte, beste …
 • Lieve [naam],
  leeftijd is alleen maar een getal,
  je bent nog steeds jong.
  Kop op en heb een geweldige dag vandaag,
  je bent jarig!
  Hartelijk gefeliciteerd.
You are the best bro

(Bron: Greetz)

Kaart broer

Bron: Greetz.nl

Meer felicitatie teksten: