Familie is het belangrijkste wat er is. Elke verjaardag, van iedereen moet natuurlijk gevierd worden, maar een verjaardag van een familielid is wel extra speciaal. Vooral de verjaardag van je broer. Je broer is de persoon met wie je bent opgegroeid, met wie je veel mooie herinneringen hebt, met wie je zo veel hebt meegemaakt. Deze persoon verdiend op zijn verjaardag toch wel wat extra aandacht? Juist! Dat dachten wij ook. Bekijk op deze pagina enkele leuke gefeliciteerd broer teksten en tips.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd broer – unieke verjaardagswensen!

Om je broer op zijn verjaardag een extra feestelijk gevoel te bezorgen kun je verschillende dingen doen. Je kunt er voor kiezen om een mooi cadeau voor hem te kopen. Iets wat hij al heel graag wilt. Misschien spaart hij al een tijdje voor een nieuwe game voor zijn playstation, of wilt hij al heel lang heel graag sneakers van zijn lievelingsmerk.

Geef je broer iets waar hij echt blij van wordt. Naast het materiële cadeau is het ook een goed idee om er iets persoonlijks bij te doen. En wat is nu persoonlijker dan een mooie handgeschreven kaart. Je hebt veel kaarten waar je uit kunt kiezen, dus er zal ook altijd een tof design zijn dat je broer zal aanspreken.

Gefeliciteerd broer

Kaartje met een felicitatie tekst voor een broer.

Wanneer je het juiste kaartje hebt gevonden is het tijd voor de juiste tekst. Misschien vind je dit moeilijk en wil je graag wat inspiratie op doen. Dat snappen wij volledig. Daarom hebben wij enkele voorbeeld teksten voor jou op een rijtje gezet. Je kunt deze direct overnemen en gebruiken of er voor kiezen om er een persoonlijk tintje aan te geven. Dit laatste adviseren wij altijd. Zo is de geschreven tekst echt enkel en alleen voor jouw eigen broer bedoelt.

 • Voorbeeld tekst 1:

Lieve broer,
Gefeliciteerd man! Weer een jaar verder. Ik wilde je hierbij even vertellen dat je echt een topper bent. Het is bijzonder om te zien hoe jij je als man ontwikkeld. Van jongen man naar een volwassen man. Ik ben zo ongelofelijk trots op je maat!
Maak er vandaag een mooie dag van oké? Je verdiend het!
Groeten, je grote broer!

 • Voorbeeld tekst 2:

Broer!
Happy birthday man. Een jaar ouder, wijzer! Yes yes! Om dat te vieren heb ik een leuke dag op de planning staan. We [deel hier de activiteit-voorbeeld:] gaan een dag naar Amsterdam, naar de Heineken fabriek voor een tour en een proeverij. Ik weet dat je dat altijd nog graag wilde doen. Vandaag is de dag vriend! Jij en ik, even samen wat leuks doen, net als vroeger.

 • Voorbeeld tekst 3:

B is voor baas, want dat ben jij
R is voor rechtvaardig, daar kan ik nog wat van leren
O is voor origineel, in alles wat je zegt en doet
E is voor echt, want echter dan jij bestaan ze niet
R is voor rust, dat jij brengt in mijn hectische leven

Jij bent alles wat een broer moet zijn. Een man tegen wie ik opkijk en van wie ik veel heb geleerd en nog veel kan leren. Ik zie je als een mentor, jij beaamt voor mij alles wat en echte vent moet zijn. Gefeliciteerd topper!

Verjaardag broer

Verjaardagswensen broer

(Bron: Greetz.nl)

Enkele voorbeelden van teksten om een broer te feliciteren:

 • Een jaartje ouder, jaartje wijzer
  Misschien word je al wat grijzer
  Maar dat interesseert ons geen ene moer
  Van harte, beste …
 • Lieve [naam],
  leeftijd is alleen maar een getal,
  je bent nog steeds jong.
  Kop op en heb een geweldige dag vandaag,
  je bent jarig!
  Hartelijk gefeliciteerd.
You are the best bro

(Bron: Greetz)

Kaart broer

Bron: Greetz.nl

Hieronder zijn meer gefeliciteerd broer teksten te vinden voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Felicitatie teksten voor een broer

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve broer! Moge deze dag gevuld zijn met vreugde, liefde en alles waar je van houdt.
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Je bent niet alleen mijn familie, maar ook mijn vriend. Ik hoop dat deze dag net zo geweldig is als jij bent.
 3. Hiep hiep hoera! Vandaag is de dag dat mijn geweldige broer werd geboren. Gefeliciteerd met je verjaardag en moge het een jaar vol succes en geluk zijn.
 4. Van harte gefeliciteerd, bro! Een jaar ouder, een jaar wijzer. Ik ben zo trots op de persoon die je bent geworden. Op naar nog veel meer geweldige jaren!
 5. Happy Birthday, broer! Op deze speciale dag wens ik je niet alleen een geweldige verjaardag, maar ook een jaar vol avonturen en vervulling van je dromen.
 6. Hoera voor mijn fantastische broer! Moge deze dag gevuld zijn met lachen, plezier en al je favoriete dingen. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Je bent niet alleen een broer, maar ook een geweldige metgezel in het leven. Ik wens je alle liefde en geluk van de wereld.
 8. Hip hip hoera! Het is tijd om de verjaardag van de beste broer te vieren. Ik hoop dat deze dag net zo speciaal is als jij voor mij bent.
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag, bro! Moge dit nieuwe levensjaar je brengen wat je hart begeert. Ik ben zo dankbaar voor een broer zoals jij.
 10. Van harte gefeliciteerd met je speciale dag, broer! Op deze dag herinner ik me de geweldige momenten die we hebben gedeeld en kijk ik uit naar nog vele meer.
 11. Happy Birthday, beste broer van de wereld! Ik waardeer je niet alleen als familielid, maar ook als vriend. Moge deze dag net zo geweldig zijn als jij bent.
 12. Hiep hiep hoera voor mijn broer! Op deze verjaardag wens ik je niet alleen geluk, maar ook succes en alle prachtige dingen die het leven te bieden heeft.
 13. Van harte gefeliciteerd, bro! Je bent niet alleen mijn broer, maar ook mijn held. Ik hoop dat je dag gevuld is met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.
 14. Gefeliciteerd met je verjaardag, broer! Op deze dag herinner ik me met liefde de avonturen die we samen hebben beleefd en kijk ik uit naar de vele die nog komen gaan.
 15. Happy Birthday, broer! Moge deze dag een weerspiegeling zijn van al het goede dat je de wereld brengt. Ik ben zo blij dat ik jouw broer ben.
 16. Hiep hiep hoera! Vandaag vieren we de verjaardag van de meest geweldige broer. Ik wens je niet alleen een fijne dag, maar ook een jaar vol succes en vreugde.
 17. Van harte gefeliciteerd, bro! Moge deze dag de start zijn van een jaar vol geluk, gezondheid en de vervulling van al je dromen. Je verdient alleen het beste!
 18. Gefeliciteerd met je verjaardag, beste broer! Op deze dag herinner ik me met dankbaarheid alle momenten van steun en liefde die we hebben gedeeld. Proost op nog vele jaren!
 19. Happy Birthday, bro! Je bent niet alleen een geweldige broer, maar ook een geweldige vriend. Ik wens je een dag vol plezier en een jaar vol succes.
 20. Hiep hiep hoera voor mijn broer! Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een fijne verjaardag, maar ook alle vreugde en geluk die je verdient. Cheers op jou!

Meer felicitatie teksten:

3.3/5 - (3 stemmen)