Is je partner jarig? Dan is dat natuurlijk reden voor een zeer groot feest. Het betekent namelijk dat je man weer een jarig verder is op deze wereld. Dat is altijd een reden om iets te vieren, aangezien het niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt. Hoe ouder men wordt, hoe meer onzekerheden om de hoek komen. Mensen die ouder worden hebben bijvoorbeeld ook meer gezondheidsrisico’s. Erg naar natuurlijk. Daarom is het belangrijk om je zegeningen te tellen. Gezond blijven is erg belangrijk. Op de verjaardag is het dan ook belangrijk om hier even bij stil te staan. Natuurlijk is jarig zijn geen bijzondere prestatie. Iedereen wordt immers jarig, maar dit zijn juist wel de momenten dat het belangrijk is om je bewust te zijn van je goede gezondheid.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Verjaardag man vieren? Gefeliciteerd man teksten

Verjaardag man

(Bron: Greetz.nl)

Een leuke tekst geven op de verjaardag van een man zorgt ervoor dat hij je meer gaat waarderen. Maar wat voor soort tekst zet je nu op een kaartje voor iemand die je al heel lang kent? In principe kun je daarmee meerdere kanten opgaan. Allereerst is het sowieso belangrijk om heel origineel uit de hoek te komen. Maar dat moet niet zo moeilijk zijn. Aangezien jij je man al heel lang kent, is de kans groot dat je veel persoonlijke verhalen kent.

Ontdek hieronder de verjaardag man teksten, zo ook met humor.

Verjaardagskaart voor een man

Bron: Greetz

Het is dan ook leuk om een persoonlijke anekdote te verwerken in de tekst op een kaartje. Heb je hiervoor geen inspiratie? Geen enkel probleem. Op internet kun je namelijk veel inspiratie opdoen. Maar je kunt natuurlijk ook tips aan vrienden of familie vragen. Het is belangrijk dat in de tekst terugkomt hoeveel je van die ander houdt. Dit kan op verschillende manieren.

Van harte gefeliciteerd man

(Bron: Greetz.nl)

Humoristisch of een andere toon?

Wat voor toon je aanslaat is afhankelijk van de onderlinge relatie. Zijn jullie allebei twee lachebekjes? Lachen jullie de wereld tegemoet en zien jullie overal humor in? In dergelijke gevallen is het natuurlijk leuk om een zeer humoristische tekst te plaatsen. Met zo’n humoristische tekst laat je dan duidelijk blijken dat je begrip hebt voor de onderlinge relatie. Deze relatie eer je daarmee.

Het kan echter ook zijn dat jullie allebei iets zwaars hebben meegemaakt. In die gevallen is humor natuurlijk niet helemaal op zijn plek. Dan is het ook verstandiger om een meer serieuze tekst op de verjaardag te geven. Maar deze tekst kan alsnog wel steunvol zijn. Moed, inspiratie en inzicht. Dat zijn de drie belangrijkste eigenschappen van een goede verjaardagstekst.

Man 50 jaar

Bron: Greetz

Enkele voorbeeldteksten met humor:

 1. Jeugd is een geschenk van de natuur,
  maar ouderdom is een kunst.
 2. Mooie jaren van geluk
  Met deze hartelijke felicitatie
  kan jouw verjaardag niet meer stuk!
 3. Een jaartje ouder…
  en nog even fruitig en fris
  Bewijst maar weer dat leeftijd slechts een getalletje is!

Verjaardag man teksten met humor die erg leuk zijn voor op een kaartje of voor bij een mooi cadeau.

Teksten met humor

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ze zeggen dat wijn beter wordt met de tijd, dus laten we proosten op het feit dat je nu als een fijne, gerijpte wijn bent. Cheers!
 2. Proficiat met het bereiken van een nieuwe mijlpaal! Je bent nu officieel oud genoeg om kaarten te sturen met ‘Op leeftijd, maar nog steeds geweldig!’ op de voorkant. Geniet van je speciale dag!
 3. Vanaf nu moet je twee keer nadenken voordat je iets doet – één keer om te overwegen of het de moeite waard is en de tweede keer om je af te vragen of je dat op jouw leeftijd nog moet doen. Gelukkige verjaardag!
 4. Een jaar ouder worden is als het kopen van een nieuw elektronisch apparaat – opwinding over het nieuwe, maar frustratie over het leren hoe het werkt. Gelukkige handleiding-dag, ik bedoel, verjaardag!
 5. Proficiat met het toevoegen van nog een kaarsje aan de taart! Ik hoop dat je een stevig blusapparaat hebt, want het vuurwerk dat we gaan hebben, zal legendarisch zijn.
 6. Gelukkige verjaardag, maat! Je bent nu op een leeftijd waarop je ’s nachts naar de wc gaat, niet omdat je moet, maar omdat je je afvraagt of je nog kan.
 7. Je weet dat je ouder wordt wanneer de kaarsen op je verjaardagstaart meer kosten dan de taart zelf. Maar hé, het is jouw dag, geniet ervan!
 8. Gefeliciteerd met het bereiken van die leeftijd waarop je ’s ochtends opstaat en je je afvraagt waarom je de kamer bent binnengekomen. Gelukkige verjaardag! Onthoud, het geheugen is het tweede dat het komt.
 9. Hoera! Je bent een jaar ouder, maar laten we eerlijk zijn, je ziet er nog steeds uit alsof je niet weet hoe je ouder moet worden. Blijf jong van geest en geniet van je dag!
 10. Van harte gefeliciteerd! Nu je een jaar ouder bent, is het officieel acceptabel om “terug in mijn tijd” -verhalen te vertellen. Veel plezier met het vertellen van die verhalen terwijl we allemaal doen alsof we luisteren!
 11. Felicitaties op je verjaardag! Je bent nu oud genoeg om te weten dat het aantal kaarsen op de taart omgekeerd evenredig is aan de hoeveelheid adem die je moet gebruiken om ze uit te blazen. Veel succes!
 12. Gefeliciteerd! Je hebt een niveau bereikt waarop je niet alleen de afstandsbediening zoekt, maar ook je bril, sleutels en soms zelfs je eigen naam. Gelukkige verjaardag, professor in de kunst van het zoeken!
 13. Op je verjaardag willen we je eraan herinneren dat ouder worden als wijn is – soms een beetje wrang, maar over het algemeen geweldig om van te genieten. Proost op jou!
 14. Gelukkige verjaardag! Je weet dat je oud wordt als de kaarsen meer kosten dan de taart, maar laten we eerlijk zijn, kaarsen zijn veel goedkoper dan botox. Blijf schitteren!
 15. Proficiat met het bereiken van de leeftijd waarop het vergeten van waar je je sleutels hebt gelaten, als een dagelijkse workout voor de hersenen voelt. Geniet van je verjaardag!
 16. Op deze bijzondere dag wens ik je veel plezier, gelach en liefde – en dat alle kaarsen op je taart in één keer uitgaan! Gelukkige verjaardag, kaarsenblazer!
 17. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop je jezelf verheugt op een rustige avond thuis. Wat een geweldige manier om je verjaardag door te brengen – met Netflix en je pantoffels! Cheers!
 18. Proficiat! Je bent nu op een leeftijd waarop je ’s ochtends een geluid maakt als je gaat zitten, staan of überhaupt beweegt. Geniet van het concert van je eigen lichaam op je verjaardag!
 19. Gelukkige verjaardag! Nu je een jaartje ouder bent, heb je officieel het recht verdiend om jezelf in de spiegel te bekijken en te zeggen: “Ik zie er nog steeds geweldig uit!” En we geloven je!
 20. Van harte gefeliciteerd! Je bent nu in de leeftijdscategorie waarin je niet meer kunt zeggen dat je “in de bloei van je leven” bent zonder te lachen. Gelukkige verjaardag, bloesem!

Meer teksten:

5/5 - (1 stemmen)