Sterkte teksten en wensen gebroken arm

Permalink

Een gebroken arm is erg vervelend en kan ertoe leiden dat iemand een zeer groot deel van de dagelijkse dingen die gedaan moeten worden niet meer kan doen. Verschillende zaken zoals werken, eventueel een studie volgen, sporten, maar ook huishoudelijke taken kunnen vaak niet meer of niet meer volledig worden verricht. Iemand die zijn of haar arm heeft gebroken kan dit op diverse manieren gedaan hebben, maar hoe dan ook is het ten alle tijden erg pijnlijk. Het is daarom ook belangrijk leuke en steunende sterkte wensen te uiten richting iemand met een gebroken arm. Dit kan op veel verschillende manieren. Hieronder lees je meer over sterkte wensen bij een gebroken arm.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte teksten en wensen gebroken arm

Gips versieren en persoonlijke cadeautjes

Het versieren van een gips is een algemeen erg bekende manier van steun betuigen aan iemand die iets heeft gebroken. Meestal gebeurt dit bij kleine kinderen. Vriendjes en vriendinnetjes schrijven dan bijvoorbeeld hun naam op de gips en zetten er wat liefs bij. Indien het gaat om een kind, kan dit een erg leuke en goede manier van steun zijn.

Bij wat volwassenere mensen met een gebroken arm kan persoonlijk steun op een manier betuigd worden door bijvoorbeeld bloemen te halen met een persoonlijk briefje erop. Dit kan de persoon erg motiveren. Een andere optie is hem of haar verwennen met bijvoorbeeld lekkere chocolaatjes of drankjes. Probeer er wel altijd wat persoonlijk bij te doen zoals een briefje of een kleine tekst die de persoon kan opvrolijken.

Sterkte gebroken arm tekst

(Bron: Greetz.nl)

Biedt fysiek en mentale hulp

Naast het verwennen van de persoon met cadeautjes en namen op de gips ter steun is het bieden van mentale, maar ook fysieke steun ook erg belangrijk. Mentale steun kan geboden worden door de persoon moed in te spreken. Naast hem of haar merken dat hij of zij niet alleen is en dat je klaar staat voor de persoon. Verder is het belangrijk hem of haar erin te laten geloven dat dit tijdelijk is en dat het goedkomt. Ook fysieke steun kan last van iemands schouders halen.

Wanneer deze persoon geen huishoudelijke taken meer kan verrichten die wel moeten gebeuren is het erg fijn als er iemand is die hier een gedeelte van doet. Hetzelfde geldt voor eten en drinken. Wanneer hij of zij niet de mogelijkheid heeft zelf eten of drinken klaar te maken kun je voor een erg goede vorm van steun zorgen door hierbij te helpen. Zorg dat de patiënt geen zware dingen hoeft te tillen en de arm niet overbelast.

Hieronder kan je enkele sterkte wensen vinden om bijvoorbeeld beterschap te wensen.

Enkele teksten:

 • Ik wens je beterschap toe
 • Een spoedig herstel met je gebroken arm
 • Wat vervelend van je gebroken arm, hopelijk ben je z.s.m. weer de oude

Beterschap wensen

Het nieuws van een gebroken arm kan een ongemakkelijke en pijnlijke periode met zich meebrengen. Het is belangrijk om bemoedigende woorden te delen en steun te bieden aan degene die herstelt. Hier zijn voorbeeldzinnen die sterkte en opbeurende wensen overbrengen aan iemand met een gebroken arm:

 1. “Beste [naam], het spijt me te horen over je gebroken arm. Ik stuur je alle positieve energie en sterkte voor een snel en volledig herstel. Blijf moedig!”
 2. “Lieve vriend(in), ik hoop dat je snel verlichting vindt van de pijn en ongemakken van je gebroken arm. Moge elke dag je dichter bij volledig herstel brengen.”
 3. “In deze uitdagende tijd van een gebroken arm wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Ik wens je kracht en geduld voor een spoedig herstel. We zijn er voor je!”
 4. “Het nieuws van je gebroken arm raakt me. Ik wens je niet alleen sterkte, maar ook een vlot herstel. Moge de pijn snel afnemen en je arm weer volledig functioneel worden.”
 5. “Lieve [naam], een gebroken arm brengt ongetwijfeld fysieke en emotionele uitdagingen met zich mee. Ik stuur je mijn warmste wensen voor kracht, genezing en snel herstel.”
 6. “Beste [naam], ik kan me voorstellen hoe lastig deze periode voor je is met die gebroken arm. Ik wens je niet alleen sterkte bij het dragen van de pijn, maar ook geduld voor een vlot herstel.”
 7. “In tijden van een gebroken arm is het normaal om je beperkt te voelen, maar onthoud dat je veerkrachtig bent. Moge de dagen snel voorbijgaan en je arm weer gezond worden.”
 8. “Lieve vriend(in), terwijl je je weg zoekt door de uitdagingen van een gebroken arm, stuur ik je mijn oprechte sterkte. Blijf positief, want je bent op weg naar herstel.”
 9. “Het is nooit leuk om met een gebroken arm te dealen, maar ik hoop dat je de steun voelt van de mensen om je heen. Moge je arm snel genezen en je weer vrij laten bewegen.”
 10. “Beste [naam], een gebroken arm kan behoorlijk ontmoedigend zijn, maar ik geloof in je kracht om hier sterker uit te komen. Moge elke dag je dichter bij herstel brengen.”
 11. “Lieve [naam], ik stuur je niet alleen mijn sterkte wensen, maar ook mijn hoop voor een spoedig herstel. Laat de tijd zijn werk doen en wees geduldig met jezelf.”
 12. “In deze periode van een gebroken arm hoop ik dat je jezelf toestaat om rust te nemen en te herstellen. Moge elke dag je meer comfort en genezing brengen.”
 13. “Mijn gedachten zijn bij jou terwijl je herstelt van je gebroken arm. Ik wens je niet alleen sterkte, maar ook de moed om door te zetten tijdens deze uitdagende dagen.”
 14. “Beste [naam], een gebroken arm kan behoorlijk beperkend zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat je veerkracht en vastberadenheid hebt om deze hindernis te overwinnen. Sterkte!”
 15. “Lieve vriend(in), ik hoop dat de pijn snel vermindert en je gebroken arm zich snel herstelt. Moge je ondanks de uitdagingen de kracht vinden om positief te blijven.”
 16. “Het is moeilijk om met een gebroken arm om te gaan, maar ik geloof in je vermogen om dit te doorstaan en sterker terug te komen. Laat de hoop op herstel je leiden.”
 17. “Beste [naam], ik stuur je mijn oprechte sterkte en positieve energie terwijl je je herstel begint na de gebroken arm. Moge elke dag je dichter bij volledige genezing brengen.”
 18. “Lieve [naam], een gebroken arm kan je dagelijkse leven behoorlijk verstoren, maar ik hoop dat je de kracht vindt om deze periode met moed en vastberadenheid te doorstaan.”
 19. “In tijden van een gebroken arm is het begrijpelijk dat je je ontmoedigd voelt, maar onthoud dat je omringd bent door steun en liefde. Blijf hoopvol voor een spoedig herstel.”
 20. “Beste [naam], ik wens je niet alleen sterkte bij het omgaan met de pijn, maar ook geduld voor het herstel van je gebroken arm. Moge je snel weer alle vrijheid hebben.”
 21. “Lieve vriend(in), een gebroken arm kan je wereld even op zijn kop zetten, maar ik geloof in je veerkracht om dit te overwinnen. Blijf positief en geef jezelf de tijd om te genezen.”
 22. “Mijn gedachten zijn bij jou terwijl je herstelt van je gebroken arm. Ik hoop dat je je omringd voelt door steun en liefde. Moge elke dag je dichter bij volledige genezing brengen.”
 23. “Beste [naam], een gebroken arm kan zowel fysiek als emotioneel uitdagend zijn, maar ik wens je de kracht om deze periode door te komen en weer volledig gezond te worden.”
 24. “Lieve [naam], terwijl je herstelt van je gebroken arm, stuur ik je niet alleen mijn sterkte wensen, maar ook mijn oprechte hoop voor een spoedig herstel. Laat de positieve gedachten je omringen.”
 25. “In tijden van een gebroken arm is het normaal om je gefrustreerd te voelen, maar ik hoop dat je ook de veerkracht vindt om dit obstakel te overwinnen. Sterkte!”
 26. “Beste [naam], ik wens je niet alleen sterkte bij het omgaan met de beperkingen van je gebroken arm, maar ook de moed om optimistisch te blijven voor een snel herstel. Je bent sterker dan je denkt.”
3.5/5 - (4 stemmen)