Sterkte teksten en wensen gebroken arm

Permalink

Een gebroken arm is erg vervelend en kan ertoe leiden dat iemand een zeer groot deel van de dagelijkse dingen die gedaan moeten worden niet meer kan doen. Verschillende zaken zoals werken, eventueel een studie volgen, sporten, maar ook huishoudelijke taken kunnen vaak niet meer of niet meer volledig worden verricht. Iemand die zijn of haar arm heeft gebroken kan dit op diverse manieren gedaan hebben, maar hoe dan ook is het ten alle tijden erg pijnlijk. Het is daarom ook belangrijk leuke en steunende sterkte wensen te uiten richting iemand met een gebroken arm. Dit kan op veel verschillende manieren. Hieronder lees je meer over sterkte wensen bij een gebroken arm.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte teksten en wensen gebroken arm

Gips versieren en persoonlijke cadeautjes

Het versieren van een gips is een algemeen erg bekende manier van steun betuigen aan iemand die iets heeft gebroken. Meestal gebeurt dit bij kleine kinderen. Vriendjes en vriendinnetjes schrijven dan bijvoorbeeld hun naam op de gips en zetten er wat liefs bij. Indien het gaat om een kind, kan dit een erg leuke en goede manier van steun zijn.

Bij wat volwassenere mensen met een gebroken arm kan persoonlijk steun op een manier betuigd worden door bijvoorbeeld bloemen te halen met een persoonlijk briefje erop. Dit kan de persoon erg motiveren. Een andere optie is hem of haar verwennen met bijvoorbeeld lekkere chocolaatjes of drankjes. Probeer er wel altijd wat persoonlijk bij te doen zoals een briefje of een kleine tekst die de persoon kan opvrolijken.

Sterkte gebroken arm tekst

(Bron: Greetz.nl)

Biedt fysiek en mentale hulp

Naast het verwennen van de persoon met cadeautjes en namen op de gips ter steun is het bieden van mentale, maar ook fysieke steun ook erg belangrijk. Mentale steun kan geboden worden door de persoon moed in te spreken. Naast hem of haar merken dat hij of zij niet alleen is en dat je klaar staat voor de persoon. Verder is het belangrijk hem of haar erin te laten geloven dat dit tijdelijk is en dat het goedkomt. Ook fysieke steun kan last van iemands schouders halen.

Wanneer deze persoon geen huishoudelijke taken meer kan verrichten die wel moeten gebeuren is het erg fijn als er iemand is die hier een gedeelte van doet. Hetzelfde geldt voor eten en drinken. Wanneer hij of zij niet de mogelijkheid heeft zelf eten of drinken klaar te maken kun je voor een erg goede vorm van steun zorgen door hierbij te helpen. Zorg dat de patiënt geen zware dingen hoeft te tillen en de arm niet overbelast.

Hieronder kan je enkele sterkte wensen vinden om bijvoorbeeld beterschap te wensen.

Enkele teksten:

  • Ik wens je beterschap toe
  • Een spoedig herstel met je gebroken arm
  • Wat vervelend van je gebroken arm, hopelijk ben je z.s.m. weer de oude
3/5 - (3 stemmen)