Ben je op zoek naar een leuke tekst als felicitatie voor jouw vriendin, tante, collega of echtgenote? Wij hebben leuke teksten op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als felicitatie voor een vrouw. Dit is perfect voor wanneer je nog niet weet wat je op de verjaardagskaart wilt schrijven, zeggen in de speech of schrijven op de social media pagina van de jarige vrouw. Lees gauw verder voor inspiratie voor verjaardag vrouw.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een vrouw jarig? Feliciteer haar op een originele manier!

 • Tijd voor taart!
  Welke vrouw houdt er nu niet van zoetigheden? Wil je eens wat anders op de verjaardagskaart zetten dan slechts ‘Gefeliciteerd’? Zoek dan een leuke verjaardagskaart uit met daarop lekkere zoetigheden zoals taart en gebak. Je kunt jouw felicitatie voor de verjaardag dan mooi beginnen of afsluiten met ‘Tijd voor taart!’.
 • Nog altijd een babe
  Word de vrouw al iets ouder? Dan is het natuurlijk altijd een goed idee om toch nog even in te werken op het ego. De verjaardag van de vrouw is een mooie gelegenheid om nog eens de nadruk te leggen op hoe mooi zij is. Zeker wanneer zij de 50 grens passeert is het een leuke en humoristische tekst om te gebruiken. Schrijf dat hoe oud ze ook is of wordt, ze blijf altijd een lekkere babe!
 • 40 staat je goed!
  Maak gebruik van de leeftijd van de jarige vrouw met jouw felicitatie. Je kunt bijvoorbeeld de teksten gebruiken als: ’40 staat je goed!’ of ’55 was nog nooit zo schoon!’. Het is een perfecte tekst voor een verjaardagswens.
Verjaardagskaart voor een vrouw

Bron: Greetz

Verjaardag vrouw

(Bron: Greetz.nl)

Vandaag is het jouw dag

Iedereen vind het fijn om weleens in het zonnetje te worden gezet. Maak de verjaardag van de vrouw speciaal door deze dag speciaal haar dag te maken. Je kunt dit mooi doen met de volgende teksten: ‘Vandaag is het jouw dag, waarop alles mag!’ of ‘Jij bent vandaag de prinses’. Zo maak je de verjaardag extra speciaal.

Snel weer afspreken?

Een verjaardag is ook een perfecte gelegenheid om weer eens contact op te zoeken. Ben je een vriendin, tante, nichtje of oude collega uit het oog verloren? Feliciteer haar dan niet alleen op de verjaardag, maar pak ook je kans op weer in contact te komen.

Dit kun je doen door jouw verjaardagswens af te sluiten met: ‘Gauw weer eens een bakkie doen!’ of ‘Wanneer gaan we high tea’en om de verjaardag te vieren?’ of ‘Hier moet op geproost worden’. Laat een verjaardag nooit zomaar voorbij schieten. Het is de perfecte gelegenheid om weer in contact te komen met verwaterde contacten.

De verjaardag van een vrouw is pas compleet met leuke verjaardagteksten en verjaardagwensen. Pak jouw kan en feliciteer een lieve vriendin, vrouwelijke collega, tante of nichtje dit jaar met een mooie en pakkende tekst op de verjaardag. Schrijf het op een kaart, in een brief, speech of op social media.

Wenskaart verjaardag vroouw

(Bron: Greetz.nl)

Leuke kaart voor haar verjaardag

Bron: Greetz

Enkele verjaardagswensen voor een vrouw:
 • Er wordt een taart
  met één kaarsje aangedragen
  Wie gaat hem nu uitblazen?
  hoor je iedereen aan ….. vragen
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
 • Eindelijk … jaar, krijg je een sigaar
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
Verjaardag van een vrouw

Bron: Greetz

Vrouw is jarig

Bron: Greetz

Meer teksten: