Ben je op zoek naar een leuke tekst als felicitatie voor jouw vriendin, tante, collega of echtgenote? Wij hebben leuke teksten op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als felicitatie voor een vrouw. Dit is perfect voor wanneer je nog niet weet wat je op de verjaardagskaart wilt schrijven, zeggen in de speech of schrijven op de social media pagina van de jarige vrouw. Lees gauw verder voor inspiratie voor verjaardag vrouw.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een vrouw jarig? Feliciteer haar op een originele manier!

 • Tijd voor taart!
  Welke vrouw houdt er nu niet van zoetigheden? Wil je eens wat anders op de verjaardagskaart zetten dan slechts ‘Gefeliciteerd’? Zoek dan een leuke verjaardagskaart uit met daarop lekkere zoetigheden zoals taart en gebak. Je kunt jouw felicitatie voor de verjaardag dan mooi beginnen of afsluiten met ‘Tijd voor taart!’.
 • Nog altijd een babe
  Word de vrouw al iets ouder? Dan is het natuurlijk altijd een goed idee om toch nog even in te werken op het ego. De verjaardag van de vrouw is een mooie gelegenheid om nog eens de nadruk te leggen op hoe mooi zij is. Zeker wanneer zij de 50 grens passeert is het een leuke en humoristische tekst om te gebruiken. Schrijf dat hoe oud ze ook is of wordt, ze blijf altijd een lekkere babe!
 • 40 staat je goed!
  Maak gebruik van de leeftijd van de jarige vrouw met jouw felicitatie. Je kunt bijvoorbeeld de teksten gebruiken als: ’40 staat je goed!’ of ’55 was nog nooit zo schoon!’. Het is een perfecte tekst voor een verjaardagswens.
Verjaardagskaart voor een vrouw

Bron: Greetz

Kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Vandaag is het jouw dag

Iedereen vind het fijn om weleens in het zonnetje te worden gezet. Maak de verjaardag van de vrouw speciaal door deze dag speciaal haar dag te maken. Je kunt dit mooi doen met de volgende teksten: ‘Vandaag is het jouw dag, waarop alles mag!’ of ‘Jij bent vandaag de prinses’. Zo maak je de verjaardag extra speciaal.

Snel weer afspreken?

Een verjaardag is ook een perfecte gelegenheid om weer eens contact op te zoeken. Ben je een vriendin, tante, nichtje of oude collega uit het oog verloren? Feliciteer haar dan niet alleen op de verjaardag, maar pak ook je kans op weer in contact te komen.

Dit kun je doen door jouw verjaardagswens af te sluiten met: ‘Gauw weer eens een bakkie doen!’ of ‘Wanneer gaan we high tea’en om de verjaardag te vieren?’ of ‘Hier moet op geproost worden’. Laat een verjaardag nooit zomaar voorbij schieten. Het is de perfecte gelegenheid om weer in contact te komen met verwaterde contacten.

De verjaardag van een vrouw is pas compleet met leuke verjaardagteksten en verjaardagwensen. Pak jouw kan en feliciteer een lieve vriendin, vrouwelijke collega, tante of nichtje dit jaar met een mooie en pakkende tekst op de verjaardag. Schrijf het op een kaart, in een brief, speech of op social media.

Wenskaart verjaardag vroouw

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje

Bron: Greetz

Ontdek hieronder de leukste verjaardag vrouw teksten om te feliciteren.

Enkele verjaardagswensen voor een vrouw:
 • Er wordt een taart
  met één kaarsje aangedragen
  Wie gaat hem nu uitblazen?
  hoor je iedereen aan ….. vragen
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
 • Eindelijk … jaar, krijg je een sigaar
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
Verjaardag van een vrouw

Bron: Greetz

Vrouw is jarig

Bron: Greetz

Humoristische teksten

 1. Gelukkige verjaardag, stralende ster! Je bent nu een jaar ouder, maar laten we eerlijk zijn, je glimlach doet de zon verbleken. Op naar nog een jaar van stralende helderheid!
 2. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je in de spiegel kijkt en denkt: “Wow, ik zie er nog steeds zo goed uit als altijd… voor mijn leeftijd dan.” Je blijft stralen!
 3. Happy birthday, koningin van de dag! Vandaag draait alles om jou, en laten we hopen dat je niet al teveel tijd besteedt aan jezelf zorgen maken over die ene grijze haarlok. Het is tenslotte maar een glamoureuze zilveren streep!
 4. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je meer kaarsen op je verjaardagstaart hebt dan de meeste mensen vrienden op Facebook. Maar hé, dat betekent alleen maar meer reden om te feesten!
 5. Proficiat, meesteres van multitasking! Vandaag ben jij de koningin van het jongleren – jongleren met taart, cadeautjes en het vermijden van mensen die je leeftijd proberen te raden. Laat het spektakel beginnen!
 6. Gelukkige verjaardag, godin van de onsterfelijke jeugd! Je wordt elk jaar jonger, of dat proberen we in ieder geval te geloven. Ik bedoel, wie telt er überhaupt nog na de 29?
 7. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je niet langer probeert om in je oude jeans te passen, maar in plaats daarvan een jeans zoekt die past bij jouw waanzinnige persoonlijkheid. Dat is de ware pasvorm!
 8. Happy birthday, meesteres van de good hair days! Op deze speciale dag hoop ik dat je haar net zo zit als je leven – perfect gestyled en vol volume. En als dat niet het geval is, nou ja, dat is wat hoeden zijn voor, toch?
 9. Proficiat met het bereiken van een leeftijd waarop je genoeg wijsheid hebt vergaard om te weten dat chocolade de oplossing is voor bijna alles. Dus, laat die verjaardagschocolade maar komen!
 10. Gelukkige verjaardag, meesteres van het overwinnen van obstakels! Vandaag vieren we niet alleen jouw geboortedag, maar ook het feit dat je nog steeds niet hebt toegegeven aan de verleiding om een “volwassene” te worden. Blijf jong van geest!
 11. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je het recht hebt verdiend om ’s avonds vroeg naar bed te gaan, zonder dat iemand je een saaie vogel noemt. Slaap is tenslotte het nieuwe uitgaan!
 12. Happy birthday, meesteres van de eeuwige jeugd! Je hebt de kunst van het ouder worden geperfectioneerd door gewoon te weigeren om ouder te worden. Ik bedoel, wie heeft er tijd voor rimpels als er feestjes te vieren zijn?
 13. Proficiat met het bereiken van een leeftijd waarop je niet langer probeert te bewijzen dat je jonger bent dan je werkelijk bent, maar eerder pronkt met elke extra kaars op de taart als een prestatie. Kijk naar al die overwinningen!
 14. Gelukkige verjaardag, meesteres van de trendy stijl! Op deze dag hoop ik dat je outfit even sprankelend is als je persoonlijkheid en dat je schoenen je het gevoel geven alsof je op wolken loopt. Letterlijk en figuurlijk!
 15. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je niet langer hoeft te liegen over je leeftijd omdat je nu zo goed bent in het verzinnen van andere interessante feiten over jezelf. Het draait tenslotte allemaal om de ervaring!
 16. Happy birthday, meesteres van de levenslessen! Op deze dag vier je niet alleen je verjaardag, maar ook al die wijze lessen die je hebt opgedaan. Moge je volgende avontuur net zo leerzaam en hilarisch zijn!
 17. Proficiat met het bereiken van een leeftijd waarop je niet langer achter jonge trends aan rent, maar eerder besluit welke trends de moeite waard zijn om achteraan te gaan. Dat is de luxe van levenservaring!

Meer teksten:

4.5/5 - (2 stemmen)