Gekke teksten zijn er in allerlei soorten en masten. zowel voor verschillende gelegenheden als voor verschillende personen waar je ze voor kunt gebruiken. Werkgelijk waar van A tot Z zijn er humoristische maar vooral gekke teksten te vinden op het internet. Op deze pagina is een overzicht te vinden met enkele teksten die gek zijn, teksten in de vorm van zinnen en spreuken. Daarnaast vind je enkele grappige plaatjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gekke teksten 50 jaar, liefde en meer

 1. 50 jaar geleden heeft deze Sarah haar eerste luier vol gescheten
 2. Ja het is echt waar, onze Abraham wordt 50 jaar.
 3. Oh, wat is het leven toch prachtig… over 30 jaar ben je 80!!
 4. Hardlopers zijn doodlopers.
 5. Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.
 6. Bier proeven is bier ruiken.
 7. Ik mag heel graag werken, alleen gaat er zo veel vrije tijd in zitten.
 8. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3…
 9. De humor die je hebt is echt om te gieren.
 10. Liefde is toch niet alles. Of wel?
 11. Wanneer je eens wat meer humor hebt kan je meer gaan lachen
 12. Liefde is dat iets geks?
Humor kaart

Bron: Greetz

Grappige tekst

Teksten die gek zijn voor een 50 jarige

 • 18 met 32 jaar ervaring.
 • De wijsheid die je hebt op 50 is de beloning voor het overwinnen van alle domheden.
 • Zelfs al ben je 50, je bent nog steeds beter als de originele versie van jezelf dan een kopie van iemand anders.
 • Kijken naar een vrouw van 50 is heel leuk, vooral als jezelf al 60 bent.
 • Een goede vrouw van 50 is iemand die niet alleen weet wat ze wil voor haar verjaardag, maar ook weet waarvoor ze het achteraf gaat ruilen.
 • Iedereen mag het weten Abraham heeft 50 jaar versleten!

Bekijk hieronder meer teksten die grappig zijn (spreuken) voor een verjaardag.

50 jaar tekst

Gekke teksten

(Bron: Greetz.nl)

Gekke teksten voor een verjaardag:

Afhankelijk van de leeftijd, kan je hieronder enkele gekke teksten vinden (leeftijd is eventueel aan te passen):

 • Gewoon iets om over na te denken: De Romeinse cijfers voor veertig zijn XL.
 • Als jij je nog jong wil voelen op jouw veertigste verjaardag, hou je feest dan in het huis van oude mensen.
 • Ga best niet gaan joggen vooraleer je 40 kaarsjes moet uitblazen.
 • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
 • 35 jaar, dan ben je zeker geen oude taart!
 • 39 is het nieuwe 20.
 • Je bent al op de helft, de volgende 30 gaan een stuk sneller.
 • Nu je dertig is gegeven en al veel hebt gezien ga je verder met je leven Van harte proficiat, op naar de tien maal tien!
 • Tip Tap Top, de eerste 30 jaar zitten erop!
 • Eindelijk 25 jaar, ben je de sigaar

Humoristische tekst

Grappige spreuken die gek zijn

 1. Gefeliciteerd met het behalen van de “Meest Creatieve Excuse Award” voor het vermijden van de sportschool. Je bent officieel de kampioen van de bankhang-olympiade!
 2. Mijn dieet bestaat uit lucht en liefde. Oh, en af en toe een verdwaalde M&M die probeert te ontsnappen uit de verpakking. Het is een soort ‘luchtige’ benadering van gezond eten.
 3. Ik ben niet lui, ik ben in energiebesparingsmodus. Als luieren een olympische sport was, zou ik zeker een gouden medaille winnen.
 4. Heb je gehoord van de nieuwe app voor vergeetachtige mensen? Het heet “Herinner je jezelf?” Helaas ben ik het vergeten te downloaden.
 5. Mijn kamer is niet rommelig, het heeft gewoon een gezellige uitstraling van een museum voor moderne kunst. Ik noem het ‘gecontroleerde chaos’.
 6. Waarom proberen mensen in vorm te komen wanneer je ook gewoon een hele leuke vorm kan hebben? Rond is tenslotte ook een vorm, toch?
 7. Ik heb besloten om volwassen te worden, maar alleen omdat ik gehoord heb dat je dan ijs kunt eten wanneer je maar wilt. Niemand vertelde me dat ik ook rekeningen moest betalen!
 8. Mijn auto vertelde me dat de deur open is, maar het is eigenlijk gewoon zijn manier om aandacht te vragen. Auto’s hebben ook gevoelens, toch?
 9. Mijn wekker en ik hebben een haat-liefdeverhouding. Het haat me wanneer het afgaat, en ik hou ervan om het te slaan. Elke ochtend weer.
 10. Ik ben gestopt met het tellen van de calorieën. Ik realiseerde me dat de cijfers niet verdwijnen als je er niet naar kijkt. Ze verstoppen zich gewoon achter de letters. Slimme kleine cijfers.
 11. Mijn huisdier en ik hebben een gesprek gehad. Ik zeg iets, en dan doet het alsof het begrijpt. Het lijkt erop dat ik nu officieel een gesprekspartner heb die geen zinnig woord terugzegt.
 12. Ik heb een boek geschreven over verveling. Het heeft nog geen titel, omdat ik me verveelde tijdens het bedenken van een titel. Ironisch, nietwaar?
 13. Waarom zitten er in de sportschool spiegels overal? Ik bedoel, als ik er geweldig uitzie, waarom zou ik dan naar de sportschool gaan? Als ik er verschrikkelijk uitzie, waarom zou ik dan voor spiegels willen staan?
 14. Heb je gehoord van het geheime genootschap van de sokken die altijd verdwijnen in de was? Ze hebben een heel ingenieus plan om de wereld over te nemen, maar ze kunnen nooit een paar vinden om het uit te voeren.
 15. Mijn favoriete hobby is tegen deuren aanlopen en dan doen alsof het de deur zijn schuld is. “Je stond in de weg, deur! Wat verwachtte je dan?”
 16. Ik ben geen sloddervos. Ik ben creatief met mijn ruimte. Als mijn bureau eruitziet alsof het getroffen is door een papier-tornado, dan is dat gewoon moderne kunst in de maak.
 17. Ik ben als een kaars: ik brand aan beide uiteinden en het duurt niet lang voordat ik smelt. Maar hé, op die manier heb ik wel een excuus om chocolade te eten om mezelf te troosten.
 18. Heeft iemand ooit ontdekt waarom er een ‘s’ in het woord ‘snel’ zit? Misschien is het gewoon om je te herinneren dat snelheid niet altijd mogelijk is. Soms moet je het gewoon ‘lalalaangzaam’ doen.
 19. Mijn planten hebben een staking georganiseerd omdat ik ze altijd te veel of te weinig water geef. Ik denk dat ze gewoon jaloers zijn op mijn gebrek aan groene duimen.
 20. Als multitasking een olympische sport was, zou ik zeker de gouden medaille winnen. Ik kan koffie drinken, tv kijken, een boek lezen, en me afvragen waarom ik niets aan het doen ben, allemaal tegelijk.
 21. Ik vertelde mijn computer een slechte grap. Nu doet hij aan passieve agressie door de hele tijd updates te installeren. Blijkbaar heeft mijn computer een gevoel voor humorupgrade nodig.
 22. Waarom noemen ze het een “buiten vorm zijn”? Ik bedoel, ik ben in vorm – het is gewoon dat de vorm toevallig een cirkel is.
 23. Mijn koffie en ik hebben een diepgaande relatie. Het begint mijn dag met warmte en energie, en ik eindig mijn dag met het verlangen naar meer. Het is als een langdurige liefdesaffaire in een mok.
 24. Heb je ooit gemerkt dat tijdens het koken de recepten altijd zeggen: “Voeg zout toe naar smaak”? Nou, mijn smaak houdt van een zoutmeer.
 25. Waarom doen mensen alsof ze schrijven als ze aan de telefoon praten? Alsof het magische pen-en-papierkrachten toevoegt aan hun gedachten. Ik schrijf ook met mijn hersenen, maar niemand lijkt dat op te merken.

Meer teksten:

Wanneer je op zoek bent naar een andere humoristische of grappige tekst, dan kan je aan de rechterkant van de website zoeken. Ook in het menu bovenin de website kan je enkele wensen / teksten vinden. Zelf een grappige wens of tekst toevoegen aan deze pagina of een correctie doorgeven? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.

5/5 - (3 stemmen)