Wanneer iemand is geslaagd voor school, rijbewijs of zwemmen is er reden voor een (klein) feestje. Wanneer je bent geslaagd voor een opleiding of na een cursus een diploma hebt gehaald mag je best trots op jezelf zijn. Je bent klaar met je opleiding of cursus en dat mag gevierd worden. Wanneer iemand die je kent klaar is met een opleiding of cursus dan wil je hem of haar natuurlijk feliciteren. Bekijk hieronder een overzicht met geslaagd teksten om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Geslaagd

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Geslaagd teksten om te feliciteren

Je kunt iemand feliciteren met een geslaagd tekst. Deze teksten kun je op deze pagina vinden. Van algemene geslaagd teksten tot vrij specifieke teksten zoals het behalen van je rijbewijs, diploma van een universiteit of hogeschool maar ook voor het behalen van je zwemdiploma kun je leuke teksten bekijken. Je kunt de geslaagd teksten gebruiken op een kaartje, bij een bosje bloemen of laten schrijven op een leuk cadeautje zoals een doosje chocolade of fles wijn.

In the pocket

(Bron: Greetz)

Tips voor geslaagd kaartjes teksten voor een studie, middelbaar onderwijs, vriendin en meer

Het versturen van een geslaagd kaartje wordt nog steeds het meest gedaan. Naast het versturen van een kaartje worden er ook mondeling veel gefeliciteerd. Wanneer je iemand belt om hem of haar te feliciteren dan zeg je vaak ‘gefeliciteerd met het behalen van…’ Op deze pagina kun je allerlei originele geslaagd teksten bekijken en kun je iemand op een leuke en persoonlijke manier feliciteren.

Het behalen van een diploma is een groot feest en voor vele een opluchting. De geslaagd teksten diploma kun je gebruiken wanneer iemand het diploma van een (middelbare) school heeft behaald. Voor vele valt er dan een last van de schouders en kan het ‘echte leven’ beginnen. Uiteraard zijn er ook teksten voor het behalen van een diploma op de hogere school en de universiteit.

Congratulations

Geslaagd teksten rijbewijs

Weken lang oefenen met een instructeur en dan de laatste proef, het afrijden. Wanneer je bent geslaagd voor je rijbewijs mag je zelfstandig autorijden. Het versturen van een kaartje met een geslaagd tekst hoort daar uiteraard ook bij. Naast de teksten voor een rijbewijs, afzwemmen en het diploma, zijn er nog veel meer gelegenheden waarvoor iemand geslaagd kan zijn. Bekijk de teksten die je kunt gebruiken bij iemand die een diploma heeft gehaald is.

Geslaagd teksten voor een kaartje

Geslaagd teksten voor een kaartje. (Greetz.nl)

Bekijk hier meer teksten & kaartjes >>

Voorbeelden van geslaagd teksten
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Hoera, je bent klaar met school.
  je hebt het keurig gedaan
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
Geslaagd kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Felicitatie diploma kaart

Bron: Greetz

Diploma teksten geslaagd
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je afstuderen viert!
  Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
Geslaagd tekst

(Bron: Greetz.nl)

Afgestudeerd teksten diploma

 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat niet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!

Geslaagd teksten rijbewijs

 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Hiep Hoi Ge-slaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je afstuderen viert!
  Gefeliciteerd!

Teksten afzwemmen

 • Het leven kent zo zijn goede momenten
  En dit is nou precies zo’n dag
  Waarvan jij extra genieten mag
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgezwommen!
 • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw afzwemmen niet.

Felicitatie teksten diploma / examen

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw harde werk en toewijding hebben zich vertaald in een welverdiend succes. Trots op je!
 2. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Dit is het resultaat van jouw inzet en doorzettingsvermogen. Goed gedaan!
 3. Proficiat! Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook laten zien dat niets onmogelijk is met vastberadenheid. Je verdient dit succes van harte.
 4. Jouw inzet en toewijding hebben vruchten afgeworpen! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. We zijn trots op de persoon die je bent geworden.
 5. Van harte gefeliciteerd met het voltooien van dit hoofdstuk in je leven! Je hebt laten zien dat je obstakels kunt overwinnen en je doelen kunt bereiken. Op naar nieuwe avonturen!
 6. Proficiat met het behalen van je diploma! Jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Dit is slechts het begin van vele succesvolle hoofdstukken in je leven.
 7. Gefeliciteerd, afgestudeerde! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter gevormd. We kijken uit naar al het moois dat de toekomst voor jou in petto heeft.
 8. Jouw toewijding aan je studie heeft zich vertaald in een prachtige prestatie. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt het verdiend!
 9. Een welgemeende felicitatie met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat hard werken en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes. Wees trots op jezelf!
 10. Proficiat met deze mijlpaal in je leven! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Op naar een stralende toekomst!
 11. Van harte gefeliciteerd met het afronden van je studie! Je hebt bewezen dat je met toewijding en passie je doelen kunt bereiken. De wereld ligt nu aan je voeten.
 12. Wat een geweldige dag om te vieren! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je bent een inspiratie voor anderen die streven naar succes.
 13. Proficiat, afgestudeerde! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben je naar dit moment geleid. Blijf streven naar het beste en geniet van de successen die nog komen.
 14. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter ontwikkeld. Blijf groeien en bloeien in alles wat je doet.
 15. Van harte gefeliciteerd met het afronden van je studie! Jouw toewijding en harde werk hebben zich vertaald in een diploma. Op naar nieuwe uitdagingen en overwinningen!
 16. Proficiat met het behalen van je diploma! Jouw prestatie is een inspiratie voor anderen. Blijf je dromen najagen en weet dat er nog veel meer successen op je pad zullen komen.
 17. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw toewijding en vastberadenheid zijn bewonderenswaardig. De wereld ligt nu aan je voeten.
 18. Van harte gefeliciteerd, afgestudeerde! Je hebt laten zien dat je met moed en vastberadenheid bergen kunt verzetten. Wees trots op dit moment en kijk uit naar wat de toekomst brengt.
 19. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je met passie en toewijding grote hoogten kunt bereiken. Geniet van dit succes en blijf jezelf uitdagen.
 20. Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie! Jouw harde werk en toewijding hebben geleid tot dit moment van succes. Blijf geloven in jezelf en je zult nog veel meer bereiken.
 21. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook waardevolle ervaringen opgedaan. Op naar nieuwe avonturen en successen!
 22. Wat een bijzondere dag om te vieren! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en passie alles kunt bereiken.
 23. Proficiat, afgestudeerde! Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig. Dit diploma is slechts het begin van een prachtige reis vol kansen en uitdagingen.
 24. Gefeliciteerd met het afronden van deze belangrijke fase in je leven! Jouw toewijding aan je studie heeft zich vertaald in succes. Blijf streven naar groei en ontwikkeling.
 25. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat met hard werken en toewijding alles mogelijk is. Wees trots op jezelf en kijk uit naar de toekomst.
 26. Proficiat met dit prachtige resultaat! Jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig. Geniet van dit moment en weet dat er nog veel meer successen op je wachten.
 27. Gefeliciteerd, afgestudeerde! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vriendschappen gesloten en persoonlijk gegroeid. Op naar nieuwe avonturen en prestaties!
 28. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt laten zien dat doorzettingsvermogen en toewijding leiden tot succes.
 29. Proficiat met het voltooien van deze belangrijke fase in je leven! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter gevormd. Blijf geloven in jezelf en je zult nog veel meer bereiken.
 30. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw harde werk en toewijding zijn beloond. Dit is een mijlpaal om trots op te zijn. Op naar nieuwe successen en mogelijkheden!

Vond je het artikel dat te maken heeft met teksten over geslaagd leuk en informatief, heb je er iets aan gehad? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst en feliciteer hem of haar!

Meer:

4.4/5 - (52 stemmen)