Korte spreuken zijn echt fantastisch om ergens in je huis op te hangen. Iedereen waardeert immers een goede spreuk. Je kunt een spreuk op meerdere plekken ophangen. Je kunt een spreuk bijvoorbeeld op een persoonlijke plaats hangen. Misschien ergens in de slaapkamer, waar alleen jij en je naasten de spreuk bijvoorbeeld kunnen zien. Maar er is ook de mogelijkheid om de spreuk op een meer publieke plek op te hangen of te laten maken op een kaartje. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Korte spreuken voor op een kaartje

Heb je een familielid, vriend of kennis waarvan je denkt dat die wel een goede korte spreuk kan gebruiken? Dan kun je deze op een ludieke wijze aan hem geven. Enerzijds kun je de spreuk natuurlijk op een mooi kaartje zetten. Niet alleen heb je dan een mooie spreuk, maar ook nog eens een kaartje met een fantastisch design. Daar kun je dan ook in combineren.

Bovendien kun je een spreuk geven ter aanvulling van een cadeau. Misschien is een goede vriend van je wel jarig geweest en heeft deze wel wat extra wijsheid verdiend? Misschien is hij of zij wel net 30 jaar geworden of iets dergelijks. Daarnaast zijn er nog meer verschillende manieren om iemand een mooie korte spreuk te geven. Laat je creativiteit vooral de vrije loop!

Korte spreuken

(Bron: Greetz.nl)

Waarom iemand een korte spreuk geven?

Iemand een korte spreuk geven kan dus meerdere redenen hebben. Misschien heeft hij of zij de volwassen leeftijd bereikt. Er zijn dan altijd korte spreuken die daar bij passen. Denk daarbij aan een spreuk als: “Eindelijk volwassenen. Het echte leven begint”. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand bijvoorbeeld een kind heeft gekregen.

Ook dat is een grotere verandering in iemand zijn leven. Ook in die situaties kan het om die reden handig zijn om hem of haar van een leuke spreuk te voorzien. Ook spontaan kan het bijvoorbeeld leuk zijn om iemand een korte spreuk te geven. Je kunt het hem of haar natuurlijk ook opsturen, maar persoonlijk geven is vaak wel iets leuker.

Korte spreuk

Bron: Greetz

Korte verjaardagspreuken, liefde, vriendschap en Engels

  • Schat, weet jij waar de mosterd staat?
  • Liefde kan op zich laten wachten – niet elke man heeft genoeg geld voor een wit paard.
  • Sommige mensen zijn zo zuinig met liefde… en dat terwijl het gratis is.
  • What a Year!
  • No-one can ever say it’s true.
  • Just believe it when I say I love you.
  • Vriendschap vergroot ons plezier en verkleint ons verdriet.
  •  De beste manier een vriend te krijgen, is er simpelweg een te zijn.
  • ‘T heftig, maar deze jongen is al veftig.
Korte tekst

(Bron: Greetz)

Meer teksten: