De decembermaand is weer aangebroken, Sinterklaas is amper het land uit of we zijn al weer druk met de voorbereidingen voor de kerst. Al ver voor kerst is men druk met het schrijven en versturen van kerstkaarten. Je wil natuurlijk graag aan al je familie, vrienden en kennissen een kerstkaart sturen en daarbij zeker niemand overslaan. Hieronder vind je mooie kerstkaart teksten voor op een kerstkaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Het bedenken van een goede tekst voor op de kerstkaarten in 2023 – 2024 kan best lastig zijn, daar ben je wel wat tijd mee kwijt. Om het bedenken ervan wat makkelijker te maken, hebben we een heleboel teksten voor op kerstkaarten voor je op een rij gezet. Wanneer je de teksten op deze website hebt doorgelezen, kun je de teksten die jou het meest aanspreken, of waarvan je denkt dat ze bij je familie, vrienden en kennissen passen, op je kaarten schrijven.

Teksten voor op kerstkaartjes voor 2023 – 2024

Het bedenken van een goede tekst is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het leuke is dat je het niet bij één tekst hoeft te laten, maar dat je er ook meer kunt kiezen. Zo kun je ieder familielid en iedere vriend, vriendin of kennis een persoonlijke of originele kerstkaart sturen die het best bij hem of haar past.

Kerstkaart teksten

Kerst is een mooie tijd waarin we extra aandacht besteden aan onszelf en elkaar. Hoe fijn is het dan om kerstkaarten te sturen en ontvangen met bijzondere teksten? Succes gegarandeerd!

Bekijk hieronder de tekst kerstkaarten.

Tekst kerstkaarten 2023

Tekst kerstkaarten 2023 (Greetz)

Voorbeeld teksten kerstkaarten 2023 – 2024

Elk nieuwjaar groeien
bij mij goede voornemens
dankbaar leven krijgt
dit jaar mijn volle aandacht
eenvoudig met een vriend als jij

Laat ons bidden voor
een jaar vol nieuwe kansen
een overvloed aan
warme mensen om ons heen
leven met God in ons midden

Als je eenzaam bent, wens ik je liefde. Als je je down voelt, wens ik je vreugde. Als je bezorgd bent, wens ik je vrede. Als je je leeg voelt, wens ik je hoop. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

Kerstkaart

(Bron: Greetz)

Kerstkaart teksten en kerstwensen 2023 – 2024

 • Wij wensen jullie fijne dagen toe,
  met de hoop dat [jaartal] ons allemaal
  geluk en gezondheid zal brengen!
  Een maagdelijk witte agenda
  symbool van een open begin
  ik wil je bij deze vast vragen
  zet mijn naam er hier en daar in
 • We wensen je
  Een vrolijk eind
  Een goed begin
  En een jaar volkomen
  naar je zin!

Kerstwens

Korte kerstteksten

 • All I want for Christmas is you!
 • Een kerstkaars is een mooi iets. Deze maakt helemaal geen geluid, geeft wel warmte en schenkt zichzelf zachtjes weg
 • Laten we het nieuwe jaar welkom heten, dat fris is en nieuw. Laat ons genieten van elk moment dat het met zich meebrengt. Laten we vieren dat het nieuwe jaar eraan komt! Vrolijk kerstfeest!
 • Als de kerstman plots
  veel jonger lijkt dan jij
  dan zal een nieuwe bril niet helpen
  er is geen twijfel mogelijk
  accepteer dat je ouder wordt
 • De kerstman is grappig
  hij brengt cadeautjes met kerst
  maar er is wel een opdracht
  je moet eerst een kerstliedje zingen
  dan mag je het kerst pakje openen
 • Fijne feestdagen
 • Gelukkig kerstfeest
Tekst kerstkaart

(Bron: Greetz.nl)

Kerstkaart met tekst

Bron: Greetz

Romantische kerstkaart teksten

 • Feestdagen vol warmte,
  licht en gezelligheid,
  een jaar van geluk
  met veel tijd om te genieten
  van de fijne dingen van het leven
 • Soms zijn er tijden
  die je het liefst zou vermijden
  Dan is het goed om te weten
  dat ik je met kerst niet zal vergeten
 • Fijne feestdagen
  Gelukkig kerstfeest
  Zalig kerstfeest
  Vrolijk kerstfeest
  Fijn kerstfeest
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen
  voor jou en voor mij
  We wensen elkaar
  Prettige Kerstdagen
  en een gelukkig nieuwjaar!
Kerstkaart

Bron: Greetz

Kerstgedichten en teksten:

 • Voor de laatste dagen van ’t jaar
  veel gezelligheid met elkaar
  Voor de 365 dagen die dan volgen
  veel geluk en weinig zorgen.
  Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en veel sterren aan de hemel
  en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon.
  Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk,
  dan kan [jaartal] zeker niet meer stuk
 • De dennenboom staat te geuren,
  de soep staat op het fornuis.
  Kom toch mijn kerstfeest kleuren.
  Ik ontvang je gaarne thuis.
 • Wat zou kerstmis zonder mooie boom zijn?
  Wat is een winter zonder kou?
  Wat is een hemel zonder sterren?
  dat is mijn leven zonder jou
 • Uw waardering geeft
  ons extra motivatie om
  onze service naar
  u als klant te verbeteren
  fijne kerstdagen namens ons team

Meer teksten

 1. Tijdens deze feestelijke kerstperiode wens ik jou en je dierbaren overvloedige vreugde, warmte en liefde toe. Moge de magie van Kerstmis je hart vervullen met blijdschap en vrede.
 2. Kerstmis is de tijd van het jaar waarop we stilstaan bij de waardevolle momenten in ons leven en de mensen waarmee we ze delen. Ik hoop dat je omringd wordt door liefde en gelach tijdens deze feestelijke dagen.
 3. In de geest van vrede en mededogen wens ik je een zalig kerstfeest. Moge deze dagen gevuld zijn met betekenisvolle ontmoetingen, hartverwarmende gesprekken en onvergetelijke herinneringen.
 4. Kerstmis is het seizoen van geven en delen. Mogen je dagen gevuld zijn met liefde, vreugde en genereuze momenten. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 5. Laat de fonkelende lichtjes van de kerstboom de weg wijzen naar een feest vol vreugde en gezelligheid. Ik wens je een schitterende kerst en een stralend nieuw jaar vol mogelijkheden.
 6. Tijdens deze bijzondere kersttijd hoop ik dat je hart gevuld is met dankbaarheid voor de mooie momenten van het afgelopen jaar. Moge het nieuwe jaar je begroeten met hoop, liefde en succes.
 7. Terwijl de sneeuw zachtjes naar beneden dwarrelt, wens ik je een kerst vol warmte en geborgenheid. Moge de magie van het seizoen je omringen en vreugde brengen aan jou en je dierbaren.
 8. Kerstmis herinnert ons eraan dat het belangrijkste in het leven de liefde en verbondenheid met anderen is. Ik hoop dat je omringd bent door dierbaren en dat je hart vervuld is van liefde en vreugde.
 9. In deze betoverende tijd van het jaar wens ik je vrede in je hart, liefde in je leven en vreugde in je dagen. Moge elk moment van kerst voor jou en je familie kostbaar zijn.
 10. Terwijl we het oude jaar afsluiten en het nieuwe begroeten, wens ik je een kerst vol hoop en een nieuw jaar vol kansen. Moge elke dag gevuld zijn met positieve momenten en prachtige verrassingen.
 11. Kerstmis is de tijd van geven en ontvangen, van liefde en warmte. Moge deze kerst jou overvloedig zegenen, en mogen de komende dagen gevuld zijn met geluk, gezondheid en voorspoed.
 12. De magie van Kerstmis is niet alleen te vinden in de cadeautjes onder de boom, maar ook in de glimlach op het gezicht van geliefden. Ik hoop dat deze kerst jou vele vreugdevolle momenten brengt.
 13. Terwijl de kaarsen branden en de kerstliederen klinken, stuur ik je mijn oprechte wensen voor een warme en liefdevolle kerst. Moge je omringd zijn door de mensen die je koestert.
 14. Kerstmis is een tijd van reflectie, van terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de toekomst. Ik hoop dat je momenten van vreugde en dankbaarheid vindt in elk aspect van je leven.
 15. Moge de kerstster aan de hemel je pad verlichten en je leiden naar geluk, liefde en vrede. Ik wens je een schitterende kerst en een prachtig nieuwjaar.
 16. In deze feestelijke tijd van het jaar, laat ons de vreugde van delen ervaren en de warmte van liefde voelen. Ik wens je een kerst vol betekenis en een nieuw jaar vol kansen en avonturen.
 17. Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, bedekken ze de wereld met een deken van zuiverheid en hoop. Moge jouw kerst net zo puur en hoopvol zijn als de eerste sneeuwval.
 18. Kerstmis is een tijd van samenzijn, een tijd om de banden met familie en vrienden te versterken. Ik hoop dat je omringd bent door geliefden en geniet van de kostbare momenten samen.
 19. Moge de geur van kerstlekkernijen en de klanken van vrolijke kerstliederen je huis vullen met warmte en vreugde. Ik wens je een smakelijke en feestelijke kerst!
 20. Kerstmis herinnert ons eraan dat het leven draait om liefde, vriendelijkheid en compassie. Moge deze kerst het begin zijn van een jaar vol liefdevolle gebaren en mooie ontmoetingen.
 21. Terwijl de kaarsen op de kersttafel branden, wil ik je bedanken voor de vreugde die je in mijn leven hebt gebracht. Ik wens je een kerst vol liefde en een nieuw jaar vol mooie momenten.
 22. Moge het geluid van lachende kinderen, het knisperen van het haardvuur en de geur van versgebakken koekjes je huis vullen met warmte en gezelligheid. Fijne kerstdagen!
 23. In deze magische kersttijd wens ik je niet alleen vreugde en geluk, maar ook momenten van stilte om te genieten van de schoonheid om je heen. Moge deze kerst voor jou een betekenisvolle ervaring zijn.
 24. Kerstmis is een tijd waarin harten opengaan voor liefde en vriendelijkheid. Ik hoop dat je mag ervaren hoe bijzonder en waardevol je bent voor de mensen om je heen. Fijne kerstdagen!
 25. Terwijl de sterren aan de hemel schitteren, wens ik je een kerst vol sprankelende momenten en een nieuw jaar vol bruisende kansen. Moge elke dag je dichter brengen bij je dromen.
 26. Kerstmis is een tijd van wonderen, een tijd waarin zelfs de eenvoudigste dingen buitengewoon lijken. Ik hoop dat deze kerst je mag verrassen met onverwachte vreugde en betoverende momenten.
4.6/5 - (33 stemmen)