Sterkte wensen herstel

Permalink

Wanneer iemand die je kent ziek is of door een moeilijke periode gaat, is het fijn om diegene te kunnen steunen. Sterkte wensen voor herstel is van groot belang. Het kan nog weleens lastig zijn om te weten wat je precies kunt doen, zeggen of schrijven. Wij helpen jou hier graag een handje bij. In dit artikel lees je hoe je iemand sterkte kunt wensen bij het herstel na ziekte, moeilijkheden of lastige fases in het leven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Herstel na ziekte, enkele sterkte wensen

Geconfronteerd worden met ziekte is zeer heftig. Je hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Het is dan fijn om te weten dat er aan je wordt gedacht. Ken jij iemand die geopereerd is, een burn-out heeft of een slecht nieuws gesprek heeft gehad? Dan is het belangrijk om hem/haar sterkte te wensen bij het herstel. Je kunt niet alleen jouw wens voor een spoedig herstel uitspreken, maar ook hulp aanbieden. Wil je weten hoe je dit het beste kunt formuleren?

Hier volgen een aantal voorbeelden:

“Wat een vervelend nieuws. Ik hoop dat je snel beter mag worden en dat je snel mag herstellen.”

“Een gebroken been! Wat een pech. Ik wens je een snel herstel en hoop dat ik je gauw weer op de been bent.”

“Ik wens je een spoedig herstel en mocht je ergens hulp bij nodig hebben, je weet me te bereiken!”

Herstel na een moeilijke periode

Afscheid nemen van een dierbare of een relatie die op de klippen loopt, het zijn van die lastige momenten die het leven helemaal op de kop kunnen zetten. Het is belangrijk om mensen die door een moeilijke periode gaan, te ondersteunen en op te beuren. Dit kan simpelweg door een belletje, appje of door een kaartje te sturen. Weet je niet goed hoe je jouw wensen voor herstel na een moeilijke periode het beste kunt formuleren?

Maak dan gebruik van de volgende voorbeeld teksten om sterkte te wensen bij herstel:

“Gecondoleerd met dit verlies. Ik hoop dat je rust en kracht mag vinden om door te gaan.”

“Wat een zware domper. Ik wens dat je snel weer wat vreugde in je leven zult zien.”

Een spoedig herstel gaat een stuk sneller met bemoedigende woorden. Wanneer je weet dat er aan je wordt gedacht, kan dit al een hele oppepper zijn. Ken jij iemand die ziek is of in een lastige fase zit? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel eens of stuur een kaartje met een paar mooie en persoonlijke woorden. Zo kun je iemand een spoedig herstel wensen.

Sterkte wensen herstel

Bron: Greetz.nl

Beterschap teksten

 1. “Beste [naam], ik hoop van harte dat elk moment van je herstel gevuld is met kleine overwinningen en gestaag toenemende energie. Binnenkort zul je weer stralen als nooit tevoren. Sterkte!”
 2. “Aan een buitengewone doorzetter, jouw veerkracht kent geen grenzen. Ik wens je een spoedig en volledig herstel, omringd door liefde en positieve energie. Houd moed, je komt hier sterker uit!”
 3. “Lieve [naam], terwijl je door deze uitdagende tijd van herstel gaat, stuur ik je alle positieve vibes die er zijn. Moge elke dag je een stap dichter bij volledige genezing brengen. Blijf sterk!”
 4. “Aan mijn ongelooflijk moedige vriend(in), herstel is als een marathon, en jij bent op weg naar de finishlijn. Laat je niet ontmoedigen door de hobbels op de weg; je bent sterker dan je denkt. Veel kracht gewenst!”
 5. “Beste [naam], terwijl je lichaam geneest, hoop ik dat je geest wordt gevuld met positiviteit en hoop. Weet dat je niet alleen bent in deze reis van herstel. Sterkte en beterschap!”
 6. “Aan een ware krijger, jouw vastberadenheid om te herstellen is bewonderenswaardig. Moge elk medicijn, elke rustige nacht en elk warm gebaar bijdragen aan een snel en vreugdevol herstel. Je bent in mijn gedachten!”
 7. “Lieve [naam], ik stuur je een ton aan positieve energie en een mand vol virtuele knuffels. Moge elk moment van je herstel een stap zijn richting welzijn. Houd je vast aan de gedachte dat betere dagen op komst zijn.”
 8. “Aan een vriend(in) die een beetje extra moed kan gebruiken, herstel is misschien een uitdagende berg om te beklimmen, maar de uitzichten bovenaan zijn het allemaal waard. Blijf klimmen, je bent sterker dan je denkt.”
 9. “Beste [naam], elke dag brengt nieuwe hoop en een stap dichter bij herstel. Moge je omringd zijn door liefde, positiviteit en de kracht die nodig is om deze reis met gratie te doorstaan. Sterkte en spoedig herstel gewenst!”
 10. “Aan mijn dappere vriend(in), herstel is als een dans, soms een beetje hobbelig, maar uiteindelijk leidt het tot een prachtige beweging. Dans je weg naar welzijn, en moge elk moment je dichter bij dat doel brengen. Sterkte!”
 11. “Lieve [naam], terwijl je herstelt, hoop ik dat de zon elke dag een beetje helderder schijnt voor jou. Moge je kracht putten uit de kleine overwinningen en de steun van degenen die om je geven. Blijf positief, beterschap!”
 12. “Aan een ware kampioen, herstel is een reis van geduld en doorzettingsvermogen. Ik bewonder je vastberadenheid en stuur je alle positieve energie om deze weg met gratie te bewandelen. Je komt hier sterker uit. Veel sterkte!”
 13. “Beste [naam], terwijl je herstelt, hoop ik dat je jezelf toestaat om te rusten, te genezen en te groeien. Moge elke dag een stap zijn naar een gezonder en gelukkiger leven. Je bent in mijn gedachten. Sterkte!”
 14. “Aan mijn ongelooflijk sterke vriend(in), herstel is misschien een uitdagende puzzel, maar ik geloof dat je de stukjes één voor één zult plaatsen. Laat deze tijd van rust je lichaam vernieuwen en versterken. Beterschap!”
 15. “Lieve [naam], ik wens je niet alleen een snel herstel, maar ook momenten van vreugde en hoop tijdens deze reis. Moge elk nieuw begin je dichter bij welzijn brengen. Blijf positief, je bent niet alleen.”
 16. “Aan mijn moedige vriend(in), herstel is misschien niet altijd een rechte lijn, maar ik geloof in jouw vermogen om elke bocht en hobbel met gratie te nemen. Blijf sterk en laat de hoop je leiden naar betere dagen. Sterkte!”
 17. “Beste [naam], terwijl je herstelt, hoop ik dat je elke dag een beetje meer comfort en kracht vindt. Moge deze periode van genezing je ook nieuwe perspectieven brengen en je verrijken. Sterkte en beterschap gewenst!”
 18. “Aan mijn bewonderenswaardige vriend(in), herstel is als een nieuw hoofdstuk in je levensverhaal. Moge dit hoofdstuk vol zijn met genezing, positiviteit en de moed om vooruit te kijken. Je bent in mijn gedachten. Sterkte!”
 19. “Lieve [naam], terwijl je herstelt, stuur ik je een regenboog van goede wensen. Moge elke kleur symbool staan voor een aspect van genezing en vreugde. Blijf sterk, beterschap!”
 20. “Aan een buitengewone ziel, herstel is een kunst, en jij bent de kunstenaar. Moge elk moment van je herstel een penseelstreek zijn op het canvas van welzijn. Blijf schilderen, je creëert een meesterwerk van genezing. Sterkte!”
5/5 - (1 stemmen)