Sterkte wensen herstel

Permalink

Wanneer iemand die je kent ziek is of door een moeilijke periode gaat, is het fijn om diegene te kunnen steunen. Sterkte wensen voor herstel is van groot belang. Het kan nog weleens lastig zijn om te weten wat je precies kunt doen, zeggen of schrijven. Wij helpen jou hier graag een handje bij. In dit artikel lees je hoe je iemand sterkte kunt wensen bij het herstel na ziekte, moeilijkheden of lastige fases in het leven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Herstel na ziekte, enkele sterkte wensen

Geconfronteerd worden met ziekte is zeer heftig. Je hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Het is dan fijn om te weten dat er aan je wordt gedacht. Ken jij iemand die geopereerd is, een burn-out heeft of een slecht nieuws gesprek heeft gehad? Dan is het belangrijk om hem/haar sterkte te wensen bij het herstel. Je kunt niet alleen jouw wens voor een spoedig herstel uitspreken, maar ook hulp aanbieden. Wil je weten hoe je dit het beste kunt formuleren?

Hier volgen een aantal voorbeelden:

“Wat een vervelend nieuws. Ik hoop dat je snel beter mag worden en dat je snel mag herstellen.”

“Een gebroken been! Wat een pech. Ik wens je een snel herstel en hoop dat ik je gauw weer op de been bent.”

“Ik wens je een spoedig herstel en mocht je ergens hulp bij nodig hebben, je weet me te bereiken!”

Herstel na een moeilijke periode

Afscheid nemen van een dierbare of een relatie die op de klippen loopt, het zijn van die lastige momenten die het leven helemaal op de kop kunnen zetten. Het is belangrijk om mensen die door een moeilijke periode gaan, te ondersteunen en op te beuren. Dit kan simpelweg door een belletje, appje of door een kaartje te sturen. Weet je niet goed hoe je jouw wensen voor herstel na een moeilijke periode het beste kunt formuleren?

Maak dan gebruik van de volgende voorbeeld teksten om sterkte te wensen bij herstel:

“Gecondoleerd met dit verlies. Ik hoop dat je rust en kracht mag vinden om door te gaan.”

“Wat een zware domper. Ik wens dat je snel weer wat vreugde in je leven zult zien.”

Een spoedig herstel gaat een stuk sneller met bemoedigende woorden. Wanneer je weet dat er aan je wordt gedacht, kan dit al een hele oppepper zijn. Ken jij iemand die ziek is of in een lastige fase zit? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel eens of stuur een kaartje met een paar mooie en persoonlijke woorden. Zo kun je iemand een spoedig herstel wensen.

Kaart herstel

Bron: Greetz.nl

Rate this post