Wanneer je vriendin jarig is wil je natuurlijk iets bijzonders voor haar doen. Je vriendin verwennen is belangrijk, eigenlijk altijd wel, maar op haar verjaardag is dat misschien nog wel extra belangrijk. Je kunt heel veel leuke dingen ondernemen om haar de dag van haar leven te bezorgen. Je kunt haar mee uit eten nemen, gevolgd door een leuke film in de bios. Of misschien is ze wel heel avontuurlijk ingesteld? Dan kan je bijvoorbeeld gaan skydiven of bungee jumpen. Er zijn heel veel activiteiten waar je uit kunt kiezen om er voor te zorgen dat je haar een onvergetelijke dag bezorgd. Bekijk hieronder leuke gefeliciteerd vriendin teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd vriendin teksten en wensen

Felicitatie vriendin kaart

Bron: Greetz

Gefeliciteerd vriendin

(Bron: Greetz.nl)

Naast een activiteit kun je er ook voor zorgen dat ze iets tastbaars krijgt waar ze nog veel en lang plezier van kan hebben. Door een mooie felicitatie en verjaardagswens op een kaartje te schrijven geef jij haar in één klap wel een heel bijzonder en blijvend cadeau. Eentje waar ze nog vaak op kan terug kijken.

Wil je haar ook graag een kaartje schrijven maar weet je nog niet zo goed wat je er op moet zetten? Geen zorgen, daar helpen wij jou graag bij.

Gefeliciteerd vriendin

(Bron: Greetz.nl)

We hebben een aantal voorbeeld teksten voor je geschreven. Deze kan je direct overnemen. Toch is te adviseren dat je ze wat persoonlijker maakt. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden en wij kunnen niet weten wat jullie samen allemaal hebben meegemaakt. Probeer dus in elke tekst iets persoonlijks te verwerken zodat zij weet dat het echt van jou aan haar is.

Felicitatie kaart voor een vriendin

(Bron: Greetz.nl)

Vriendin feliciteren

Bron: Greetz

Teksten om een vriendin te feliciteren (blond, 50 jaar bijvoorbeeld)

 1. Idee 1: Vertel over jullie ontmoeting. Beschrijf deze in het kort.
  Voorbeeldtekst:
  Lieve [vul naam in] Ik moest laatst denken aan hoe we elkaar hebben ontmoet. Ik blijf het zo een bijzonder verhaal vinden en het is zo ontzettend meant to be. Ik wilde die avond helemaal niet uitgaan. Maar door ruzie thuis wilde ik ook niet heel de avond thuis zitten. Ik besloot om wat vrienden op te bellen maar iedereen had al plannen met hun lief. Ik had geen lief. Ik was alleen. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en lekker in mijn eentje naar de bar te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Die avond, waarvan ik dacht dat het de ergste avond van mijn leven was, heb ik jou ontmoet. De avond werd meteen een stuk positiever en leuker en de jaren die volgde zijn ook alleen maar leuker geworden. Schat, wat ben ik dankbaar dat ik die avond de stad in ben gegaan. Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. Je bent de liefste vriendin die ik mij ooit had kunnen wensen. Gefeliciteerd schat. We maken er wat leuks van vandaag.
 2. Idee 2: Deel een mooie herinnering
  Voorbeeldtekst:
  Lieve [vul naam in] Van harte gefeliciteerd schat. Je bent zo een bijzondere vrouw en zo een lieve vriendin, ik ben blij dat ik jou in mijn leven heb. We hebben al zo veel meegemaakt, zo veel leuke herinneringen. Weet je nog die ene keer in Parijs, onze eerste keer samen in Parijs? Op onze eerste avond gebeurde er iets stoms, maar wel iets waardoor ik wist dat jij de ware was. Het had natuurlijk gesneeuwd en het was heel glad en toen viel ik keihard op de grond. Ik schaamde me kapot want wilde een leuke indruk op je maken en daar lag ik dan, op de grond. Toen jij me al lachend een hand aanreikte en zei: ‘Nou nou, ik wist dat je mij wel leuk vond maar nu ben je dus ook echt voor mij gevallen’ wist ik dat jij de vrouw was met wie ik samen wilde zijn. Je bent leuk en hebt zo veel humor.
  Ik hou van je schat, happy birthday. En we gaan snel terug naar Parijs!
Vrouw feliciteren

(Bron: Greetz)

Een vriendin feliciteren met bloemen

Ben je van plan om een vrouw / vriendin te feliciteren met een prachtige bos bloemen, bijvoorbeeld een boeket of misschien wel een vrolijke set bloemen met een vaas? Er zijn talloze mogelijkheden om haar te feliciteren op deze manier. De keuze is werkelijk reuze wanneer je met bloemen wilt feliciteren.

Felicitatie teksten

 1. Algemene Felicitaties:
  • Gefeliciteerd, lieve vriendin! Moge deze dag gevuld zijn met liefde, lachen en onvergetelijke momenten. Je verdient alle vreugde ter wereld!
 2. Een Jaar Ouder, Een Jaar Mooier:
  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Elk jaar dat voorbijgaat maakt je alleen maar mooier en wijzer. Laat deze dag een viering zijn van jou en alles wat je bent.
 3. Vriendschap in de Schijnwerpers:
  • Op deze speciale dag sta jij in de schijnwerpers, lieve vriendin. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge je dag net zo stralend zijn als jij.
 4. Een Toost op Jou:
  • Op jouw verjaardag heffen we het glas op een geweldige vriendin! Moge het komende jaar gevuld zijn met liefde, succes en al het goede dat het leven te bieden heeft.
 5. Jij Maakt het Leven Mooier:
  • Van harte gefeliciteerd, mijn prachtige vriendin! Jouw aanwezigheid maakt mijn leven zoveel mooier. Moge jouw dag net zo stralend zijn als de glimlach die je altijd met je meebrengt.
 6. Feest als nooit tevoren:
  • Op jouw verjaardag wens ik je een feest dat even geweldig is als jij! Laten we dansen, lachen en genieten van elk moment. Gefeliciteerd, lieve vriendin!
 7. Een Dag vol Verrassingen:
  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Moge deze dag gevuld zijn met aangename verrassingen, glimlachen en herinneringen die een leven lang meegaan.
 8. Een Speciale Vriendin:
  • Gelukkige verjaardag aan een speciale vriendin! Jouw warmte, vriendelijkheid en onvoorwaardelijke steun maken jou uniek. Ik ben zo dankbaar voor jouw vriendschap.
 9. Jouw Glans Strijkt Altijd Neer:
  • Op jouw verjaardag wens ik je stralende momenten en vreugdevolle herinneringen. Jouw positiviteit en glimlach strijken altijd neer waar je ook gaat. Gefeliciteerd, lieve vriendin!
 10. Een Jaar van Groei en Avontuur:
  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit nieuwe jaar van jouw leven gevuld zijn met persoonlijke groei, opwinding en avontuur. Je verdient alleen het beste.
 11. Een Vriendin om te Koesteren:
  • Gelukkige verjaardag aan een vriendin die het waard is om te koesteren! Jouw vriendschap is een geschenk waar ik dankbaar voor ben. Laat deze dag net zo speciaal zijn als jij bent.
 12. Je Blijft Tijdloos:
  • Gefeliciteerd, lieve vriendin! Net zoals de beste wijn met de tijd beter wordt, blijf jij tijdloos en prachtig. Moge dit jaar jouw beste jaar tot nu toe zijn.
 13. Een Dag Vol Liefde:
  • Op jouw verjaardag wens ik je een dag vol liefde, geluk en de aanwezigheid van degenen die je het meest dierbaar zijn. Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin!
 14. Een Sterke en Prachtige Vrouw:
  • Gelukkige verjaardag aan een sterke en prachtige vrouw! Jouw kracht en schoonheid stralen van binnenuit. Moge dit jaar jouw successen en geluk brengen.
 15. Voor Altijd Jong van Hart:
  • Gefeliciteerd, mijn vriendin, voor altijd jong van hart! Moge je levenslust en enthousiasme nooit vervagen. Laten we samen proosten op jou en de vele avonturen die nog komen gaan.

Meer teksten:

Een mooie tekst voor een verjaardag van een vrouw kan ontzettend leuk zijn om haar te feliciteren. Mis je een tekst of wil je juist een mooie gefeliciteerd vrouw tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.

5/5 - (2 stemmen)