Wanneer je vriendin jarig is wil je natuurlijk iets bijzonders voor haar doen. Je vriendin verwennen is belangrijk, eigenlijk altijd wel, maar op haar verjaardag is dat misschien nog wel extra belangrijk. Je kunt heel veel leuke dingen ondernemen om haar de dag van haar leven te bezorgen. Je kunt haar mee uit eten nemen, gevolgd door een leuke film in de bios. Of misschien is ze wel heel avontuurlijk ingesteld? Dan kan je bijvoorbeeld gaan skydiven of bungee jumpen. Er zijn heel veel activiteiten waar je uit kunt kiezen om er voor te zorgen dat je haar een onvergetelijke dag bezorgd. Bekijk hieronder leuke tips en teksten om een vriendin te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd vriendin teksten en wensen

Felicitatie vriendin kaart

Bron: Greetz

Gefeliciteerd vriendin

(Bron: Greetz.nl)

Naast een activiteit kun je er ook voor zorgen dat ze iets tastbaars krijgt waar ze nog veel en lang plezier van kan hebben. Door een mooie felicitatie en verjaardagswens op een kaartje te schrijven geef jij haar in één klap wel een heel bijzonder en blijvend cadeau. Eentje waar ze nog vaak op kan terug kijken.

Wil je haar ook graag een kaartje schrijven maar weet je nog niet zo goed wat je er op moet zetten? Geen zorgen, daar helpen wij jou graag bij.

Gefeliciteerd vriendin

(Bron: Greetz.nl)

We hebben een aantal voorbeeld teksten voor je geschreven. Deze kan je direct overnemen. Toch is te adviseren dat je ze wat persoonlijker maakt. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden en wij kunnen niet weten wat jullie samen allemaal hebben meegemaakt. Probeer dus in elke tekst iets persoonlijks te verwerken zodat zij weet dat het echt van jou aan haar is.

Felicitatie kaart voor een vriendin

(Bron: Greetz.nl)

Vriendin feliciteren

Bron: Greetz

Teksten om een vriendin te feliciteren (blond, 50 jaar bijvoorbeeld)

 1. Idee 1: Vertel over jullie ontmoeting. Beschrijf deze in het kort.
  Voorbeeldtekst:
  Lieve [vul naam in] Ik moest laatst denken aan hoe we elkaar hebben ontmoet. Ik blijf het zo een bijzonder verhaal vinden en het is zo ontzettend meant to be. Ik wilde die avond helemaal niet uitgaan. Maar door ruzie thuis wilde ik ook niet heel de avond thuis zitten. Ik besloot om wat vrienden op te bellen maar iedereen had al plannen met hun lief. Ik had geen lief. Ik was alleen. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en lekker in mijn eentje naar de bar te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Die avond, waarvan ik dacht dat het de ergste avond van mijn leven was, heb ik jou ontmoet. De avond werd meteen een stuk positiever en leuker en de jaren die volgde zijn ook alleen maar leuker geworden. Schat, wat ben ik dankbaar dat ik die avond de stad in ben gegaan. Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. Je bent de liefste vriendin die ik mij ooit had kunnen wensen. Gefeliciteerd schat. We maken er wat leuks van vandaag.
 2. Idee 2: Deel een mooie herinnering
  Voorbeeldtekst:
  Lieve [vul naam in] Van harte gefeliciteerd schat. Je bent zo een bijzondere vrouw en zo een lieve vriendin, ik ben blij dat ik jou in mijn leven heb. We hebben al zo veel meegemaakt, zo veel leuke herinneringen. Weet je nog die ene keer in Parijs, onze eerste keer samen in Parijs? Op onze eerste avond gebeurde er iets stoms, maar wel iets waardoor ik wist dat jij de ware was. Het had natuurlijk gesneeuwd en het was heel glad en toen viel ik keihard op de grond. Ik schaamde me kapot want wilde een leuke indruk op je maken en daar lag ik dan, op de grond. Toen jij me al lachend een hand aanreikte en zei: ‘Nou nou, ik wist dat je mij wel leuk vond maar nu ben je dus ook echt voor mij gevallen’ wist ik dat jij de vrouw was met wie ik samen wilde zijn. Je bent leuk en hebt zo veel humor.
  Ik hou van je schat, happy birthday. En we gaan snel terug naar Parijs!
Vrouw feliciteren

(Bron: Greetz)

Een vriendin feliciteren met bloemen

Ben je van plan om een vrouw / vriendin te feliciteren met een prachtige bos bloemen, bijvoorbeeld een boeket of misschien wel een vrolijke set bloemen met een vaas? Er zijn talloze mogelijkheden om haar te feliciteren op deze manier. De keuze is werkelijk reuze wanneer je met bloemen wilt feliciteren.

Meer teksten:

Een mooie tekst voor een verjaardag van een vrouw kan ontzettend leuk zijn om haar te feliciteren. Mis je een tekst of wil je juist een mooie gefeliciteerd vrouw tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.