Sterkte wensen afscheid

Permalink

Afscheid nemen van iemand waar je van houdt is de moeilijkste opdracht in een mensenleven. Je mag nog zo gelovig zijn en aanvoelen dat de dood enkel het fysieke meeneemt, toch is gemis één van de grootste ziekteverwekkers. Of het nu gaat om iemand die jong en gezond was of, oma of opa die al jaren ziek en oud waren, het moment waarop je afscheid moet nemen is altijd ontzettend zwaar. Hieronder enkele sterkte wensen bij een afscheid.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een afscheid

En ook al kende je de persoon in kwestie misschien niet zo goed, wanneer iemand van jouw vrienden of familie getroffen wordt, heeft de steun en de troostende woorden die je biedt, een helend effect op het rouwgebeuren. Daarom is het dan ook zo belangrijk om, in momenten van wanhoop en verdriet, een teken te geven dat je er voor hen bent. En nee, woorden kunnen niet altijd juist omschrijven wat je voelt maar geen woorden, geen teken van medeleven zijn vele malen erger.

Sterkte wensen afscheid

(Bron: Greetz.nl)

Heb je een mooi passend kaartje uitgezocht en zit je er naar te turen omdat je geen inspiratie kunt vinden, dan zullen onderstaande tekstjes je zeker van pas komen.

De mooie herinneringen aan zijn/haar leven zullen mijn geheugen nooit verlaten. Ze/hij was een prachtig mens en wij zullen haar nooit vergeten. Gecondoleerd met dit grote verlies.

Ik zal je dierbare altijd in mijn hart dragen. Hij/zij was een vader/moeder die ik nooit heb gehad en ik voel me een gezegend dat ik hem/haar heb gekend. Moge de Heer hem/haar eeuwige rust brengen.

Wij zullen zijn/haar aanwezigheid ontzettend missen want hij/zij heeft ons heel veel mooie herinneringen nagelaten. Sterkte met het verlies en moge hij/zij rusten in vrede.

Sterkte wensen tekst afscheid

(Bron: Greetz.nl)

Meer sterkte teksten bij afscheid van bijvoorbeeld moeder en vader

  • Het leven van je dierbare was het waard om geleefd te worden. Hij/zij was een man/vrouw uit de duizend. Hij/zij zal voor altijd in ons hart zijn. Onze oprechte deelneming.
  • In deze moeilijke tijd willen we onze liefde, bezorgdheid en condoleances betuigen. Hopelijk vinden jullie de kracht en troost bij elkaar om weer verder te kunnen.
  • Wij zijn enorm verdrietig en onze woorden zijn waardeloos bij zoveel pijn. Moge hij/zij rust vinden en mogen we hem/haar ooit weerzien. Sterkte bij dit zware verlies.
  • We hebben iemand verloren die ons na aan het hart lag en willen dat je weet dat je hierin niet alleen staat. Ons diepste medeleven en condoleances.
  • Onze herinneringen aan hem/haar zullen nooit vervagen. Hij/zij was een bijzondere man/vrouw en we missen haar erg. Moge haar ziel genieten van het gelukzalige van de eeuwigheid.

Een sterkte tekst of wens toevoegen, stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.

Rate this post